הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט, פרס ודדליפט

בר פייגנברג

משתמש מתחיל
251
12
נק' מוניטין:
29
251
12
פורמה חדרה
הייתי באימון B בלינראית אז יש לי פה 80% של הסקוואט, בערך 90 קילו, 52.5 קילו פרס(100%), ו80% ו90% של הדדליפט, אין 100% כי נגמרה הסוללה, מאמין שהטכניקה לא משהו...

סקוואט פעם ראשונה שניסיתי להסתכל על הרצפה לפניי ולא על המראה והיה לי קשה יותר מבדרך כלל..

סרטונים:

זה לא טעות, זה הפריע לך אבל החוסר נעילה למעלה לא הפריע בעין?
דווקא נראה שהייתה נעילה, ללא היפראקסטנשן, אולי הזווית התחתונה מטעה?
בכל אופן, בחזרה הראשונה בצילום האחרון באמת לא הייתה נעילה ולא שמתי לב לזה.

להרים את התחת לפני שהמוט מתנתק מהקרקע זו לא טעות?

דווקא נראה שהייתה נעילה, ללא היפראקסטנשן, אולי הזווית התחתונה מטעה?
בכל אופן, בחזרה הראשונה בצילום האחרון באמת לא הייתה נעילה ולא שמתי לב לזה.

להרים את התחת לפני שהמוט מתנתק מהקרקע זו לא טעות?
קורה ללא מעט מתאמנים וזה לא נשלט במיוחד, אני יוצר את זה לפעמים בכוונה כשאני מרחיק מעט את המוט יח מנת לגייס את הקוודס בניתוק.

• פותח/ת השרשור
אני מאוד אוהב את הסקוואט שלך.

בפרס תוציא מרפקים החוצה ואל תשבור מפרק כל כך חזק.

בדדליפט אתה מתחיל את הסט אפ טוב (אולי יורד יותר מידיי עם האגן..) אבל אתה מעלה את התחת לפני שאתה מנתק את המוט מהקרקע.
מבט למטה, מטר וחצי ממך בערך..שלא יהיה מצב שהצוואר לא ישר עם עמוד השדרה בזמן הניתוק.
והכתפיים שלך עוברות בהרבה מידיי לטעמי את המוט, נסה להוציא מעט את החזה החוצה זה עוזר בנושא.
אבל נחכה לעוד תשובות.. בנושא הכתפיים שמעתי פעם משהו קצת שונה מ @Beast and cheat (..?)
תודה על התגובה הבונה, עם המרפקים לא כ''כ הצלחתי, אבל אעבוד על זה... מה זה אומר לא לשבור מרפק כ''כ חזק?
והכתפיים שלך עוברות בהרבה מידיי לטעמי את המוט - מה זה אומר?
ולגבי מבט, בכגל תרגיל הצוואר אמור להיות ישר עם עמוד השדרה?
וראיתי את התגובות הבאות לגביי התחת, גם לי זה הפריע אבל לא ממש הצלחתי לשנות, אז אין צורך לעבוד על זה?
אוקיי ופעם אחרונה אני מקווה, או שלא , 😅
אולי אפתח מחדש את הלוג שלי
סקוואט:

סקוואט 90% (100)

סקוואט 100%+2.5 (112.5)

בנץ' 80% (80), רציתי לבדוק שיש קשת אז עשיתי את הדבר הטיפשי עם החולצה, כי בלי זה הייתי בטוח שאין.

בנץ' 100%+2.5, רציתי שתי פלטות אבל היה תפוס:97: ****100KG!!!!!****

(BOR 90%, (72.5 לגבי התרגיל הזה הרבה יותר קשה לי לדעת כי פחות חקרתי וגם פחות מוכר

BOR 100%+2.5 (82.5)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית