השלכת בעלי חיים למדורות

ברור שזו המצאה של האנושות. בלי ההמצאה הזאת היית כרגע הרכוש של גבר כלשהו, והוא היה עושה ממך סטייק כשהיה נמאס לו ממך.

ולא נראה לי שהג'וק שדרכתי עליו אתמול ואני שווים. הוא מת ואני חי.
הזכויות מבטאות את הנורמות ויחסי הכוחות בחברה. זה שכרגע לנשים יש זכויות בחוק זה בגלל שהיה שינוי חברתי.
וזה חרטא כי אם דאעש ישתלטו על העולם הזכויות האלה יעלמו כלא היו

ולגבי הג'וק.. אני מסתכלת על התמונה הגדולה. העליונות של הג'וק היא בהישרדות ארוכת הטווח שלו בעולם.
העובדה שהרגת אותו לא תבטיח את שימור השושלת שלך.

הזכויות מבטאות את הנורמות ויחסי הכוחות בחברה. זה שכרגע לנשים יש זכויות בחוק זה בגלל שהיה שינוי חברתי.
וזה חרטא כי אם דאעש ישתלטו על העולם הזכויות האלה יעלמו כלא היו

ולגבי הג'וק.. אני מסתכלת על התמונה הגדולה. העליונות של הג'וק היא בהישרדות ארוכת הטווח שלו בעולם.
העובדה שהרגת אותו לא תבטיח את שימור השושלת שלך.

ואיך זה סותר את מה שאמרתי? כרגע את חיה בחברה שמוכנה להתנהל בצורה המאפשרת לך ולכל אחד אחר לשמור על זכויות מסוימות.
ביום שרוב האנשים בחברה יחליטו שלחיות יש אותן זכויות ויהיו מוכנים להתנהל בהתאם, תוכלי להגיד שכולנו שווים. אבל זה לא יקרה כל עוד אין טכנולוגיה מתאימה בעולם, ואני בטוח שאת מבינה למה.

לגבי הג'וק - לא ממש מעניין אותי מי המין שישרוד הכי הרבה זמן.

אני לא טבעוני אך ארצה לציין משהו,שכל החיות שוות ואין חיה ששונה מאחרות כולם עם אותם נשמות.
אבל חושבים שלהרוג פרה זה בסדר כי אומרים שמזריעים אותם מלאכותית שזה נכון מצד אחד אבל מצד שני הפרה שיוצאת היא פרה לכל דבר ואם היא לא הייתה נולדת עכשיו אז אחרכך.
פשוט החברה הכתיבה לנו מה לעשות ולצערי אנחנו חיים על זה והרגלים כמו שיודעים קשה לשנות.
להרוג חתול/כלב/פרה זה אותו הדבר רק שלהרוג פרה זה חוקי מבחינת החוק לצורך מחייה [למרות שעם כל הטכנולוגיה של היום אפשר שלא לאכול בשר].
לכל החבר'ה מה שאני אומר בקיצור הוא שילדים/אנשים ששורפים כלבים או חתולים או כל חיה אחרת לכיף וכדי להראות מגניבים ישר לגרדום.

אני לא יודע כמה צבועים אנחנו. אני נהנה מכל ביס מהסטייק שלי למרות הידיעה שפרה נולדה והומתה רק כדי שאוכל לאכול אותו. במקומות אחרים בעולם אוכלים סוסים, חתולים וכלבים בדיוק באותה צורה, אז מי אנחנו שנגיד שהם לא בסדר ואנחנו כן? למה לדרוך על ג'וק זה מצחיק ולזרוק חתול למדורה זה חולני?
🫤

אני לא יודע כמה צבועים אנחנו. אני נהנה מכל ביס מהסטייק שלי למרות הידיעה שפרה נולדה והומתה רק כדי שאוכל לאכול אותו. במקומות אחרים בעולם אוכלים סוסים, חתולים וכלבים בדיוק באותה צורה, אז מי אנחנו שנגיד שהם לא בסדר ואנחנו כן? למה לדרוך על ג'וק זה מצחיק ולזרוק חתול למדורה זה חולני?
🫤
לא את כולם זה מצחיק.
והדיון כאן הלך לכיוון הטבעונות כשהנושא העיקרי הוא הילדים שזרקו כלבים וחתולים אל האש סתם בשביל הכיף הפסיכופטי שלהם.

לא הבנתי, אז אם אני קודם משסף לגור את הגרון ואז זורק אותו למדורה עטוף בנייר כסף כדי לאכול אותו אחרי זה כמו תפוח אדמה אני מחול?

לא את כולם זה מצחיק.
והדיון כאן הלך לכיוון הטבעונות כשהנושא העיקרי הוא הילדים שזרקו כלבים וחתולים אל האש סתם בשביל הכיף הפסיכופטי שלהם.

אז אני שואל, אם היה קיים סולם כלשהו למדידת רמת ההנאה, ואותו הילד ששרף החתול נהנה יותר ממה שאני נהנה כשאני אוכל סטייק, האם עדיין הוא לא בסדר?
מי קובע באיזה תנאים מותר לרצוח חיה חסרת הגנה?

יש תנאים לרצח?
מה זאת אומרת?
פרות "מיוצרות" בכמות תעשייתית, מוכות ללא הפסקה, מפוטמות, מקבלות זריקות הורמונליות, מובלות במשאיות ברזל שמתחמם ל70 מעלות צליוס בשמש, ובסוף נשחטות, כדי שאתה תוכל לקבל סטייק טרי ומדמם על הצלחת. אין לך בעיה אם זה? ואל תספר לי שהמנגל שחצי מדינה עשתה אתמול היה כדי להשלים חלבון וברזל בתפריט.

החתולים הנ"ל חיו את החיים שלהם ברחוב באופן טבעי, נלקחו בשבי מס' ימים לפני מותם, ונשרפו למוות בתהליך קצר של כמה דקות של סבל. מי לדעתך סבל יותר, החתול או הפרה?

מה זאת אומרת?
פרות "מיוצרות" בכמות תעשייתית, מוכות ללא הפסקה, מפוטמות, מקבלות זריקות הורמונליות, מובלות במשאיות ברזל שמתחמם ל70 מעלות צליוס בשמש, ובסוף נשחטות, כדי שאתה תוכל לקבל סטייק טרי ומדמם על הצלחת. אין לך בעיה אם זה? ואל תספר לי שהמנגל שחצי מדינה עשתה אתמול היה כדי להשלים חלבון וברזל בתפריט.

החתולים הנ"ל חיו את החיים שלהם ברחוב באופן טבעי, נלקחו בשבי מס' ימים לפני מותם, ונשרפו למוות בתהליך קצר של כמה דקות של סבל. מי לדעתך סבל יותר, החתול או הפרה?
אתה צמחוני אורי?

מה אתה היית מעדיף במקומם? לחיות כמו פרה (שזה גם זבל, וזה מעצבן אותי הרבה יותר מהשחיטה שלהן, אבל נעזוב את זה) ולהישחט עם סכין, או לחיות כמה שנים חופשי ואז להישרף?

מה אתה היית מעדיף במקומם? לחיות כמו פרה (שזה גם זבל, וזה מעצבן אותי הרבה יותר מהשחיטה שלהן, אבל נעזוב את זה) ולהישחט עם סכין, או לחיות כמה שנים חופשי ואז להישרף?
בכנות - אני חושב שלהישרף. השוואה בעייתית, אני לא יודע מה המודעות של הפרה או של החתול בהשוואה לזו שלנו.

אתה צמחוני אורי?
לא, בשר אדום על המנגל מהווה את אחת ההנאות הכי גדולות שלי, ומצד שני יש לי חתולה בבית, שדי אהבתי כל השנים(מסתבר שאני אלרגי לחתולים). אז חיה אחת על הצלחת והשניה מתפנקת בבית. זה בסדר?
אני בטוח שיש פה כמה מאמינים בה' - המזבח שהיו עושים בעבר ושורפים חיה בשביל אלוהים זה בסדר?

איך זו בדיוק השוואה נכונה? איך אנחנו יכולים להיכנס לנעליים של חתול/פרה?
דיברת עם פרה על התנאים שלה ברפת שאתה כל כך בטוח שזה מפריע לה?

איך זו בדיוק השוואה נכונה? איך אנחנו יכולים להיכנס לנעליים של חתול/פרה?
דיברת עם פרה על התנאים שלה ברפת שאתה כל כך בטוח שזה מפריע לה?
תקרא שוב. אני דיברתי על התנאים של פרה כמשהו שהייתי מעדיף על פני מוות של חתול במדורה.
חוץ מזה - די כבר עם הדמגוגיה של "דיברת עם זה וההוא וביררת". גם בלי לדבר איתך, למשל, אני יכול להיות בטוח שאתה לא נהנה כשדוקרים אותך.
בכנות - אני חושב שלהישרף. השוואה בעייתית, אני לא יודע מה המודעות של הפרה או של החתול בהשוואה לזו שלנו.
אין לי מה להגיד על זה. אני חושב שלא הרבה היו בוחרים כמוך.
אני בטוח שיש פה כמה מאמינים בה' - המזבח שהיו עושים בעבר ושורפים חיה בשביל אלוהים זה בסדר?
לדעתי הן נשחטו לפני כן, אבל אם לא - גם בתור מאמין אני אומר לך שבוודאי שזה לא בסדר.
ומצד שני יש לי חתולה בבית, שדי אהבתי כל השנים(מסתבר שאני אלרגי לחתולים). אז חיה אחת על הצלחת והשניה מתפנקת בבית. זה בסדר?
כל עוד לא התבלבלת מי זו מי.

תקרא שוב. אני דיברתי על התנאים של פרה כמשהו שהייתי מעדיף על פני מוות של חתול במדורה.
חוץ מזה - די כבר עם הדמגוגיה של "דיברת עם זה וההוא וביררת". גם בלי לדבר איתך, למשל, אני יכול להיות בטוח שאתה לא נהנה כשדוקרים אותך.

אין לי מה להגיד על זה. אני חושב שלא הרבה היו בוחרים כמוך.

לדעתי הן נשחטו לפני כן, אבל אם לא - גם בתור מאמין אני אומר לך שבוודאי שזה לא בסדר.

מן הסתם שאני לא אהנה, אבל מצד שני זה גם לא ממש חיוני שידקרו אותי.
מה שעושים לפרות כן חיוני.

מן הסתם שאני לא אהנה, אבל מצד שני זה גם לא ממש חיוני שידקרו אותי.
איך זה קשור לשאלה אם אני צריך לשאול מישהו אם משהו גורם לו סבל, או שאני יכול להפעיל את הראש ולהבין לבד?
מה שעושים לפרות כן חיוני.
תקרא קצת על תנאי המחיה ברפתות ובלולים תעשייתיים. גם אם נצא מנקודת הנחה שחיוני להרוג אותן לצורך אכילה, תסביר לי מה חיוני בתנאי המחייה שלהן, שעליהם דיברתי מלכתחילה.

איך זה קשור לשאלה אם אני צריך לשאול מישהו אם משהו גורם לו סבל, או שאני יכול להפעיל את הראש ולהבין לבד?

תקרא קצת על תנאי המחיה ברפתות ובלולים תעשייתיים. גם אם נצא מנקודת הנחה שחיוני להרוג אותן לצורך אכילה, תסביר לי מה חיוני בתנאי המחייה שלהן, שעליהם דיברתי מלכתחילה.

עבדתי ברפת 3 שנים, אז...
בגדול הסיבה היא כמו תמיד "כסף".
זו סתם שמועה טיפשית שמתעללים בהן, כמו השמועה הזאת שמוציאים את המקור לתרנגול "סתם".
מוציאים לתרנגול את המקור רק במידה שהוא מנסה להרוג אחד אחר (זה קורה הרבה).

ולגבי הדבר הראשון שרשמת מי אמר שזה שתפעיל את הראש בהכרח יעשה את זה צודק?
אתה יוצא מנקודת הנחה שאם ידקרו אותך זה יהיה בדיוק אותו דבר כמו שידקרו פרה.

קראתי חלק מהתגובות לפני שהופתעתי מרמת הטיעונים הנמוכה שהוצגה פה על ידי אנשים שמשווים את זה לאכילת בשר.
אני אומר את זה בצורה הכי נחמדה שיש:נפלתם על הראש?אתם שיכורים?פיקחים?אתם משווים בין אכילת חיה שהומתה בצורה הומאנית ככל האפשר לבין מוות בייסור של גור חתול/כלב/כל חיה. אני מקווה עבורכם שלא תדעו איך זה מרגיש להישרף בחיים כי זה הדרך הכי אכזרית שקיימת למות,אבל אתם משווים את זה לבין הריגת פרה בדרך עם משמעותית סבל?(מתעלם משחיטה כשרה שזה דבר מזעזע בשם עצמו)

זו סתם שמועה טיפשית שמתעללים בהן, כמו השמועה הזאת שמוציאים את המקור לתרנגול "סתם".
הייתה כתבה ותחקיר בנושא בכלבוטק.
גם ראו פר שחוטף עם טיזר חשמלי לביצים סתם ככה.. מאנשים שכיף להם להתעלל בהם שם.
הלוואי והיה מדובר בשמועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית