הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דגים,איזה דג זול וגם חלבון איכותי ?

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
זהו,בגדול אני שוקל להחליף לאכול את החזה עוף בדגים , כי
א) אני לא יכול להסתכל יותר על חזה עוף.
ב) שוקל להחליף את החזה עוף כי אני קצת נלחץ בגלל ההורמונים וזה (סיבה מפגרת,נראה לי סביבת גידול של דגים גרועה קצת יותר) .
ג)סתם גיוון ,אני אוהב ללמוד להכין דברים והגיע זמן ללמוד להכין דברים חדשים,נראה לי אנסתי את החזה עוף בכל הדרכים האפשריות שאדם מכיר .

מישהו יכול להמליץ לי על עוף שיהיה בעל ערכי חלבון איכותים , וגם במחיר דומה (בסביבות ה30 ש"ח לקילו) לחזה עוף ?

תודה מראש.

מישהו יכול להמליץ לי על עוף שיהיה בעל ערכי חלבון איכותים , וגם במחיר דומה (בסביבות ה30 ש"ח לקילו) לחזה עוף ?

.
אתה מתכוון להמליץ על דג? מרלוזה

טונה..

דגים אכן טובים לגיוון, אבל הבעיה כמובן היא המחיר.
אין הרבה דגים שהם זולים.
תבדוק מחירים בסופר, אולי מושט יעמוד בתקציב שלך.
אגב, אם אתה מתעניין, לך תדוג בעצמך, הרבה יותר כיף ומספק.

מושט = אמנון,
הייתי הולך על כל דג במחיר טוב רק להתאים ערכים בהתאם בתפריט לפי סוג הדג.

• פותח/ת השרשור
טונה,אני מפחד על כספית,אמת או מיתוס אבל לא בא לי לבדוק על עצמי . נראה לי רק מלהתסכל על Cali muscle שטוען שזה כל מה שהוא אכל (ונודלס),נראה לי באמת יש לו איזה הרעלת כספית רצינית ,הבאדם טרול ברמה של כובען המטורף .

כן,הסתכלתי באתרי השוואה ,נראה לי באמת אמנון הכי קרוב להיות גם זול וגם איכותי ...
לצערי אני סטודנט בלי זמן ובלי כסף,לדוג או לקנות קילו סלמון כל 4 ימים זה משהו שקצת בעיה חח .
תודה .

בקלה (עדיף אטלנטי ולא פסיפי).
חפש כמובן במקומות זולים/מבצעים.

ערכים טובים מאוד (צלייה עם מעט שמן ותבלינים): 24 גרם חלבון, 1 גרם שומן 0.6 גרם פחמימה.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית