הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HMB אופן שימוש

ShogiBogi

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
קבלתי מחבר חבילה של HMB 90 כדורים .
אני כרגע מחיטוב כבר חודש וחצי בערך.
רציתי לדעת מהו אופן השימוש של התוסף ומתי הכי כדאי להשתמש בו? (לקראת סוף החיטוב, בהתחלה וכו)

תודה 😃

• פותח/ת השרשור

אני יודע שהתוסף הזה יחסית יקר ולא הכי יעיל, אבל יש לי אותו ואני מתכוון להשתמש בו לפחות לתקופת ניסיון. (מכירה זאת לא אופציה ואני לא חושב שאני אזרוק קופסא חדשה לפח).
אז, מהו אופן השימוש?

בסמוך לאימון (כלומר לפני, אחרי או תוך כדי).
בנוסף, הכמות שנבדקה מחקרית והצליחה כביכול הינה (אם אני זוכר נכון) כ-3 גרם למנה, רק שים לב שיתכן ויש לקחת מספר גדול של כדורים מהכתוב על האריזה, כך שהמוצר יגמר לך תוך חודש עקב הכמות הדרושה.

• פותח/ת השרשור
בסמוך לאימון (כלומר לפני, אחרי או תוך כדי).
בנוסף, הכמות שנבדקה מחקרית והצליחה כביכול הינה (אם אני זוכר נכון) כ-3 גרם למנה, רק שים לב שיתכן ויש לקחת מספר גדול של כדורים מהכתוב על האריזה, כך שהמוצר יגמר לך תוך חודש עקב הכמות הדרושה.
תודה.
הכדורים הם במשקל 750 מג לכדור, ז"א לקחת 4 כדורים אחריי אימון?

אל תיקח במכה אחת 4 כדורים.
תחלק 2 לפני 2 אחרי או 4 במשך היום.. תקרא קצת על ה HMB לפי מה שזכור לי אז כשלמדתי על זה שהחומר הזה לא נשאר בגוף יותר מ 2-4 שעות משהו כזה.. אני לקחתי את זה 2 לפני אימון ו 2 אחרי אימון . לא הייתי קונה את זה שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית