דיון פיתוח מסת שריר ללא סקוואט ודד ליפט

• פותח/ת השרשור Robben
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Robben

משתמש מתחיל
67
11
נק' מוניטין:
14
67
11
עד כמה סקוואט ודד ליפט משפיעים על מסת השריר האם אין להם תחליף ?

נירשמתי לחד"כ מאד צפוץ אין שם כלוב לסקוואט ודד ליפט אפשרי לעשות אבל אין מספיק מקום אז כניראה שאני בבעיה ]=

סקוואט קצת יותר קריטי
רוב הבילדרים לא עושים דדליפט קלאסי אלא סטיף לג או ראק פולז

בתור מתאמן מתחיל דדליפט חשוב לכוח, אפשר להתקדם איתו הרבה ובמהירות בכוח

אפשר לגדול אולי יהיו לך רגליים קטנות אבל זה אפשרי .
שנה התאמנתי בלי דדליפט וגדלתי נחמד
סקוואט עוד לא עושה

למתאמן מתחיל זה הרבה יותר קריטי בעיניי.
הייתי אומר שאפשרי לבנות מסת שריר גם בלי סקוואט ודדליפט, אבל הסיבות שלך נשמעות לי כמו אוי אוי אוי.
תגדל זוג ותעשה דדליפט, גם אם זה באמצע של המכון ולכולם זה מפריע. עם הזמן והפלטות יתרגלו אליך ויבינו שאתה רציני.
אני עושה סקוואט ודדליפט כבר כמעט שנה (מאז שהתחלתי להתאמן) במכון צבאי קטן, בלי כלוב, בלי ראק ובלי הרבה מקום.
בהתחלה צחקו ולא הבינו מה אני עושה, היום אני צוחק עליהם.

אני סתם נראה גדול בתמונה
אולי זה קשור לחיטוב המזורגג הזה 😭
מבין אותך.. מרגיש כמו עצם של הכלב שלי בחיטוב , אבל במסה זה לא יותר טוב חחח, בלי חולצה זה מרגיש כמו סטרונגמאן

מבין אותך.. מרגיש כמו עצם של הכלב שלי בחיטוב , אבל במסה זה לא יותר טוב חחח, בלי חולצה זה מרגיש כמו סטרונגמאן
למי אכפת מה חושבים עליך אתה חזק וגדול מה צריך יותר מזה ?

למי אכפת מה חושבים עליך אתה חזק וגדול מה צריך יותר מזה ?
אתה צריך לראות את הפרצוף של חברים שלי היום פעם ראשונה בים אחרי המסה 🤣 פעם קודמת היה סוף חיטוב סביבות ב 7-8 אחוז.
ואני מבין מה אתה אומר גם אני חשבתי ככה אבל וואלה אני לא ישקר אכפת לי מאיך אני נראה 🫤

אתה צריך לראות את הפרצוף של חברים שלי היום פעם ראשונה בים אחרי המסה 🤣 פעם קודמת היה סוף חיטוב סביבות ב 7-8 אחוז.
ואני מבין מה אתה אומר גם אני חשבתי ככה אבל וואלה אני לא ישקר אכפת לי מאיך אני נראה 🫤
7-8% זה מכובד
היית על 20% בערך?

מכיר את זה
היה לי חזה יותר גדול משל ידידה שלי
היה לי חזה כמו של סבתא חחח, אבל בכל זאת מצטער על ההחלטה לחטב כל כך.. שרפתי לדעתי הרבה מהשריר שהיה לי והכי גרוע שיכולתי להכנס למסה ולהתחרות השנה כבר :S

• פותח/ת השרשור
טוב חברים הבעיה ניפתרה מסתבר שבזמן הקרוב אמור להגיע כלוב למכון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית