הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בניית תפריט

• פותח/ת השרשור SportS
  • פורסם בתאריך

SportS

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
4
25
1
היי 😃

אני רוצה ממחר להתחיל להתאמן, אשמח בעזרה של בניית תפריט, אני לא יודע כמה פחמימות, חלבונים, קלוריות וכו' אני מוציא וצריך להכניס ביום.

הבנתי שיש מה שנקרא חיטוב ומה שנקרא מסה, אני כעיקרון מעוניין בחיטוב אבל בשביל חיטוב צריך מסה (תקנו אותי אם אני טועה)

משקל: 47.1
גובה: 164 (יכול להיות גבוה יותר ב 2 סנטימטרים אני לא סגור על זה)
א"ש: לא ידוע לי, בערך 10% נראה לי

אני לא הולך לחד"כ אני מעוניין ב Street Workout

אתה חייב לעלות במשקל זריז.
לא מבין כ"כ לגבי תזונה של SW
אבל תתחיל מלאכול 90-100 גרם חלבון ביום.תנסה לחפש ולשאול כאלו שעושים אם הם אוכלים במאזן חיובי\נייטרלי...כי אני לא יודע מה להמליץ

אתה חייב לעלות במשקל זריז.
לא מבין כ"כ לגבי תזונה של SW
אבל תתחיל מלאכול 90-100 גרם חלבון ביום.תנסה לחפש ולשאול כאלו שעושים אם הם אוכלים במאזן חיובי\נייטרלי...כי אני לא יודע מה להמליץ
לטעמי חיובי קטן אמור לעשות את העבודה, מה גם שבגיל הזה ובמשקל הזה לבנות תפריט יהיה מצחיק מעט כי הוא יצטרך להחליף אותו כל שבוע 😕

בכל מקרה יש לך כאן https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/ אחלה מדריך איך לבנות תפריט, רד טיפה ותמצא את זה. אם הייתי אתה בתור התחלה הייתי עושה חיובי של כ300 קלוריות ואם אתה רואה שאתה מתחיל לעלות בשומן לא רצוי תוריד מעט לכ100-200 חיובי.

• פותח/ת השרשור
לטעמי חיובי קטן אמור לעשות את העבודה, מה גם שבגיל הזה ובמשקל הזה לבנות תפריט יהיה מצחיק מעט כי הוא יצטרך להחליף אותו כל שבוע 😕

בכל מקרה יש לך כאן https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/ אחלה מדריך איך לבנות תפריט, רד טיפה ותמצא את זה. אם הייתי אתה בתור התחלה הייתי עושה חיובי של כ300 קלוריות ואם אתה רואה שאתה מתחיל לעלות בשומן לא רצוי תוריד מעט לכ100-200 חיובי.

קראתי את המדריך ולא כל כך הבנתי עם כל המחשבוני BMR ו BMI וכו' בכל מקקה התרפיט של SW הוא כמו של חד"כ אם אני לא טועה כי בשניהם אתה בסוף מגיע לאותה מטרה ותוצאה אולי בזמן שונה אבל...

קראתי את המדריך ולא כל כך הבנתי עם כל המחשבוני BMR ו BMI וכו' בכל מקקה התרפיט של SW הוא כמו של חד"כ אם אני לא טועה כי בשניהם אתה בסוף מגיע לאותה מטרה ותוצאה אולי בזמן שונה אבל...
אמרת בעצמך- בזמן שונה. הזמן השונה הזה הוא מה שעושה את כל ההבדל. תחשוב שהגוף שלך יבנה את אותה הכמות שריר בחצי מהזמן למשל אז כמות הקלוריות שאתה תצטרך להכניס בכל יום כשאתה מתאמן בחד"כ תהיה גבוהה יותר. הגירוי על השריר בחדר כושר הוא גבוה בהרבה מאשר מstreet workout ששם עובדים בעיקר על משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
אמרת בעצמך- בזמן שונה. הזמן השונה הזה הוא מה שעושה את כל ההבדל. תחשוב שהגוף שלך יבנה את אותה הכמות שריר בחצי מהזמן למשל אז כמות הקלוריות שאתה תצטרך להכניס בכל יום כשאתה מתאמן בחד"כ תהיה גבוהה יותר. הגירוי על השריר בחדר כושר הוא גבוה בהרבה מאשר מstreet workout ששם עובדים בעיקר על משקל גוף.

שייקח כמה שייקח 😃

אני מתכוון להשקיע בתקופה הזו, וגם מצד שני זה לא שאני מנסה להיות איזה מר עולם, רוצה קצת חזה, יד קדמית, יד אחורית, וקוביות שזה הכי קשה לדעתי חח

שייקח כמה שייקח 😃

אני מתכוון להשקיע בתקופה הזו, וגם מצד שני זה לא שאני מנסה להיות איזה מר עולם, רוצה קצת חזה, יד קדמית, יד אחורית, וקוביות שזה הכי קשה לדעתי חח
אין בעיה, הנקודה היא שככל הנראה אתה צריך להכניס פחות קלוריות מאשר אם היית מתאמן בחדר כושר בSS למשל...

אוקי, אז תוכל לעזור לי לבנות תפריט?
כן לך ללינק שהבאתי תלמד איך לבנות תפריט. יש לך מחשבוני קלוריות כמו "גולינגו" תכניס שם מאכלים ותראה שזה מסתדר עם הערכים שאתה צריך. אחר כך תעלה את התפריט שבנית לביקורת ונגיד לך מה לשנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית