יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש.אה, אתה בעד רצח?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש.אה, אתה בעד רצח?
קל להפיל אותך, אתה נותן לי כל כך הרבה פרצות שקשה לבחור.יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש.
אתה גם חסר מודעות עצמיתקל להפיל אותך, אתה נותן לי כל כך הרבה פרצות שקשה לבחור.
לפחות אני לא בעד לעבור על החוקים כמוך ולחשוב שזה בסדר.אתה גם חסר מודעות עצמית
לפחות זה, הא?לפחות אני לא בעד לעבור על החוקים כמוך ולחשוב שזה בסדר.
קל להפיל אותך, אתה נותן לי כל כך הרבה פרצות שקשה לבחור.
כן, למשל הבחור הזה הוא נציג נפלא להתנגדות לאלימות: http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Yourofsky
ומה את מנסה להגיד? שאת מקווה שיהיו אנשים שיתעוררו ויתערבו לך ולתנועה שלך בחיים? מעניין...
אם הסקת שהסקתי שאתה בעד רצח אז גם יכולת המסקנות שלך לא משהו מסתבר.לפחות זה, הא?
תשמע, אם הסקת ממה שכתבתי שאני בעד רצח, אין לי טעם להמשיך לדבר איתך.
אם הסקת שהסקתי שאתה בעד רצח אז גם יכולת המסקנות שלך לא משהו מסתבר.
אתה מתחיל לעצבן אותי.אה, אתה בעד רצח?
הטריק של דמוניזציה זה משהו זול.. כן, הוא מאד נחרץ, וכן הוא לא מייצג את כולם.. אבל כמו שמלקולם אקס הוא תופעה לגיטימית ליד מרטין לותר קינג, תנועות מרי מוסריות תמיד באות ביותר מטעם אחד.. בסוף אנחנו בני אדם, וחוסר צדק מוציא מכל אחד דברים שונים.. מחלק רק פאסיביות והתעלמות..
אני לא נולדתי טבעונית, ואני אגיד לך, אני מקדמת בברכה כל התערבות שתעשיר את חיי ותעשה אותם שלמים יפים חכמים מודעים ומוסריים יותר.. אין שום דבר חוץ מטבעונות שמבטיח לך את כל הדברים האילו באפס מחיר אישי..
תשמע, זה לא שאין לי תשובה באורך דף לכל דבר מטומטם שכתבת פה, פשוט באמת זה כמו להתבאס על השמש שהיא שוקעת.. אין לה ברירה.. אני מבינה שאתה אדיוט ולא קולט כמה תלוש הקו הגיון שלך, אבל באמת שאני לא לחוצה לשנות אותו.. אז אם חס וחלילה אתה טופח לעצמך על השכם על הרצף הזה בבקשה תמשיך כדי שתתרחק מהמקלדת.. אתה קצת מכאיב לי במוח..@sunshine
את בחורה מצחיקה.
אין לך בעיה לנסוע בכל יום בכלי תחבורה שפוגע באופן ישיר ועקיף בבעלי חיים, אבל מאחר ואת לא רואה את הפגיעה בעיניים או כי מצד שני את טבעונית אז את שלך כבר תרמת לכד המוסריות, זה בסדר ולא רלוונטי בכלל.
אף אחד לא מעודד פגיעה בבעלי חיים, סה"כ מציינים שאין דבר כזה חצי מוסרי. אי אפשר להטיף נגד הרג בעלי חיות בשביל מזון ומצד שני להיות סבבה עם זה שילד בן 8 תפר לך את החולצה המהממת שלך.
ומי קבע את הזכויות המולדות האלה אם לא ה"כמה קופים שיושבים בכנסת".על בסיס האמנה לזכויות האדם שקובעת שכל בני האדם נולדו חופשיים ושווים, ועל הזכות לחופש תנועה.
http://he.wikipedia.org/wiki/הדחקהאין שום איסור. אני אישית הזמנתי אחד באינטרנט לפני כמה חודשים במבצע 1+1, ביחד עם כלה אוקראינית ואני מאוד מרוצה. הם מאוד קומפקטיים ונכנסים למלונה שבניתי להם.
יש שאלות שהתשובה אליהם ברורה, כמובן שאתה אמור לענות "לא" וכך בעצם נפסל הטיעון הקודם שלך. הטיעון הנ"ל:אתה מתחיל לעצבן אותי.
כמו שאלכס כתב, יש גם איסור על לנסוע באוטו בלי חגורת בטיחות. זה נגד החוק.
אני יהודי וסביר להניח שהיו הורגים אותי אם לא הייתי שם טלאי צהוב אז סביר להניח שלא, לא הייתי עובר על חוק כזה.@Wild
בגרמניה הנאצית חוקקו חוק שעל כל יהודי חובה לשים טלאי צהוב. האם היית עובר על חוק כזה?
לא יודע אם התבלבלת או לא, אבל לא אני אמרתי 'כמה קופים שיושבים בכנסת'. בכל מקרה, התפיסה שלך לגבי בני אדם היא פאשיסטית.ומי קבע את הזכויות המולדות האלה אם לא ה"כמה קופים שיושבים בכנסת".
למה שלאפריקאי מזימבבואה אם IQ של גזר צריך להיות זכויות יותר מלשימפנזה? כי אם השימפנזה יש לי חפיפה גנטית של 99% ואם האפרקיאי 99.9%? ממתי בני אדם שווים שאנחנו מתייחסים אליהם ככאלה במתן זכויות.
השוואה הזו נעשתה כדי לשים לך בפרופורציה את הרעיון של חוקים.יש שאלות שהתשובה אליהם ברורה, כמובן שאתה אמור לענות "לא" וכך בעצם נפסל הטיעון הקודם שלך. הטיעון הנ"ל:
אתה לא יכול להשוות בין התעללות בבעלי חיים לבין נסיעה בלי חגורת בטיחות כמו שאתה לא יכול להשוות רצח לאלו.
תשמע זה ממש חבל שאתה לא טרול כי היית מקבל ממני המון מוניטין, קורע. אתה אולי הבן אדם עם ההסקת מסקנות הכי פגומה שנוכחתי לקרוא או לשמוע אותו.אה, אתה בעד רצח?
הוא מס' 1יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש.
לול אין, יודע מה מעכשיו על כל אחד שיגרום לי לצחוק תקבל מוניטין, אבל עמוק בפנים תדע שזה בגלל שאתה פאשלה.קל להפיל אותך, אתה נותן לי כל כך הרבה פרצות שקשה לבחור.
את באמת משווה את הפאנאט המפגר בשם גארי יורופסקי שכל טענה שלו יותר מופרכת מהאחרת לדמויות היסטוריות תרבותיות אחרות? את יודעת שמדובר על בן אדם שהוא על גבול מחלת הנפש? אני מנסה להבין איזה פיוז בראש שלך נשרף בתהליך החלפת התזונה שלך.הטריק של דמוניזציה זה משהו זול.. כן, הוא מאד נחרץ, וכן הוא לא מייצג את כולם.. אבל כמו שמלקולם אקס הוא תופעה לגיטימית ליד מרטין לותר קינג, תנועות מרי מוסריות תמיד באות ביותר מטעם אחד.. בסוף אנחנו בני אדם, וחוסר צדק מוציא מכל אחד דברים שונים.. מחלק רק פאסיביות והתעלמות..
אני לא נולדתי טבעונית, ואני אגיד לך, אני מקדמת בברכה כל התערבות שתעשיר את חיי ותעשה אותם שלמים יפים חכמים מודעים ומוסריים יותר.. אין שום דבר חוץ מטבעונות שמבטיח לך את כל הדברים האילו באפס מחיר אישי..
אני הולך להביא פופקורןיפה, אני אוהב שינויים בטענות תוך כדי הדיון.
אין לי בעיות עם המוסר שלי, אני שלם עם עצמי בלי שום מחיר. ניצחתי?
יש לי רק שאלה - הילדים שלך הולכים להוולד טבעוניים?
אחי זה חוק ועל החוק לא עוברים.@Wild
בגרמניה הנאצית חוקקו חוק שעל כל יהודי חובה לשים טלאי צהוב. האם היית עובר על חוק כזה?
בסין זה עובד מדהים תראה איך כולם מאושרים שם, תשאל את צ'אנג.קומוניזם לא יכול לעבוד בשום עולם.
השוואה ניתן לעשות כל עוד המשתנים הם זהים - אם היה חוק שמגדיר בדיוק מה היא התעללות בבעלי חיים והעונש עליה כמו שיש חוק המגדיר את העונש על נסיעה ללא חגורת בטיחות אז ניתן להשוות.יש שאלות שהתשובה אליהם ברורה, כמובן שאתה אמור לענות "לא" וכך בעצם נפסל הטיעון הקודם שלך. הטיעון הנ"ל:
אתה לא יכול להשוות בין התעללות בבעלי חיים לבין נסיעה בלי חגורת בטיחות כמו שאתה לא יכול להשוות רצח לאלו.