הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

• פותח/ת השרשור
הידעת?
יש גם באדום.
Blood-Oranges-1-Sep-2012.jpg
ואללה לא ידעתי, זה תפוז? זה נראה רקוב קצת

אתה טוען שאם כל אחד עסוק בשלו זה יהיה עדיף...? אז אתה בעצם אומר שרצח, אונס, גניבה וכו' אלה דברים לגיטימיים. זה באמת מצב אידאלי לדעתך?

אונס, רצח וגניבה זה התעסקות בשלך? אתה ו sunshine תהיו חברים טובים.

אתה טוען שאם כל אחד עסוק בשלו זה יהיה עדיף...? אז אתה בעצם אומר שרצח, אונס, גניבה וכו' אלה דברים לגיטימיים. זה באמת מצב אידאלי לדעתך?
לרצוח לאנוס ולגנוב = להתערב בחיים של אחרים.

תמות אלכס יחנון שיושב כל היום מול הפורום ומחכה לנוטיפיקיישנס כדי להגיב ישר, תמצא חיים

• פותח/ת השרשור
אונס, רצח וגניבה זה התעסקות בשלך? אתה ו sunshine תהיו חברים טובים.
אלכס הרבה זמן לא יצא לי לומר לך שאני אוהב אותך, אתה אחד האנשים שהכי השפיעו על יכולת הרטוריקה שלי. אתה דמי-גוד!
אסרת על אנשים לאנוס, לרצוח ולגנוב? הנה כבר לא כל אחד עסוק בשלו הרי התערבת בבחירות של אנשים אחרים.
ולך חבר, יש מום בהסקה לוגית.

אתה גאון. אין לי מילים יותר.
מצב שכל אחד עסוק בשלו זה מצב שבו כל האנשים על פני כדור הארץ מבודדים אחד מהשני, אתה לא יכול לקחת רק חלקים מסויימים ממה שאתה אומר שמתאימים למה שאתה מנסה להציג.

• פותח/ת השרשור
מצב שכל אחד עסוק בשלו זה מצב שבו כל האנשים על פני כדור הארץ מבודדים אחד מהשני, אתה לא יכול לקחת רק חלקים מסויימים ממה שאתה אומר שמתאימים למה שאתה מנסה להציג.
אלכס יודע שמצב שבו כל אחד מתעסק רק בשלו ולא צריך חוקים יכול להתקיים רק בעולם אוטופי ומושלם, איפה שאפילו קומוניזם יכול לעבוד ודוקטורים למתמטיקה עסוקים במחקר ולא בהטרלות.

אלכס יודע שמצב שבו כל אחד מתעסק רק בשלו ולא צריך חוקים יכול להתקיים רק בעולם אוטופי ומושלם, איפה שאפילו קומוניזם יכול לעבוד ודוקטורים למתמטיקה עסוקים במחקר ולא בהטרלות.

קומוניזם לא יכול לעבוד בשום עולם.

• פותח/ת השרשור
אני חושב לא חושב שהוא מטריל אלא מחנך וזה יותר חשוב ממחקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית