- פותח/ת השרשור
ואללה לא ידעתי, זה תפוז? זה נראה רקוב קצתהידעת?
יש גם באדום.
![]()
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואללה לא ידעתי, זה תפוז? זה נראה רקוב קצתהידעת?
יש גם באדום.
![]()
אתה טוען שאם כל אחד עסוק בשלו זה יהיה עדיף...? אז אתה בעצם אומר שרצח, אונס, גניבה וכו' אלה דברים לגיטימיים. זה באמת מצב אידאלי לדעתך?
לרצוח לאנוס ולגנוב = להתערב בחיים של אחרים.אתה טוען שאם כל אחד עסוק בשלו זה יהיה עדיף...? אז אתה בעצם אומר שרצח, אונס, גניבה וכו' אלה דברים לגיטימיים. זה באמת מצב אידאלי לדעתך?
אסרת על אנשים לאנוס, לרצוח ולגנוב? הנה כבר לא כל אחד עסוק בשלו הרי התערבת בבחירות של אנשים אחרים.אונס, רצח וגניבה זה התעסקות בשלך? אתה ו sunshine תהיו חברים טובים.
אלכס הרבה זמן לא יצא לי לומר לך שאני אוהב אותך, אתה אחד האנשים שהכי השפיעו על יכולת הרטוריקה שלי. אתה דמי-גוד!אונס, רצח וגניבה זה התעסקות בשלך? אתה ו sunshine תהיו חברים טובים.
ולך חבר, יש מום בהסקה לוגית.אסרת על אנשים לאנוס, לרצוח ולגנוב? הנה כבר לא כל אחד עסוק בשלו הרי התערבת בבחירות של אנשים אחרים.
אלכס הרבה זמן לא יצא לי לומר לך שאני אוהב אותך, אתה אחד האנשים שהכי השפיעו על יכולת הרטוריקה שלי. אתה דמי-גוד!
אחי מ1 עד קולדפייר!אחי, כמה מ-1 עד אינסוף??
אסרת על אנשים לאנוס, לרצוח ולגנוב? הנה כבר לא כל אחד עסוק בשלו הרי התערבת בבחירות של אנשים אחרים.
👉👌אחי, כמה מ-1 עד אינסוף??
בשביל זה יש גיבורי עלאסרת על אנשים לאנוס, לרצוח ולגנוב? הנה כבר לא כל אחד עסוק בשלו הרי התערבת בבחירות של אנשים אחרים.
סקס של טבעונים! L@L@L@LL@L@L@L@L@L@L@LL@L
מצב שכל אחד עסוק בשלו זה מצב שבו כל האנשים על פני כדור הארץ מבודדים אחד מהשני, אתה לא יכול לקחת רק חלקים מסויימים ממה שאתה אומר שמתאימים למה שאתה מנסה להציג.אתה גאון. אין לי מילים יותר.
מצב שכל אחד עסוק בשלו זה מצב שבו כל האנשים על פני כדור הארץ מבודדים אחד מהשני, אתה לא יכול לקחת רק חלקים מסויימים ממה שאתה אומר שמתאימים למה שאתה מנסה להציג.
אסרת על אנשים לאנוס, לרצוח ולגנוב? הנה כבר לא כל אחד עסוק בשלו הרי התערבת בבחירות של אנשים אחרים.
זה באנגלית איזה מתנשא אתה, רק מראה שהטבעונים תמיד צודקים. אם היית עם טיפה מוסר היית מתרגם לו.לא. קח, תקרא קצת, תבין למה הכוונה:
https://mises.org/sites/default/files/Man, Economy, and State, with Power and Market_2.pdf
אפשר לקבל הוכחה ש1=0?לא. קח, תקרא קצת, תבין למה הכוונה:
https://mises.org/sites/default/files/Man, Economy, and State, with Power and Market_2.pdf
אפשר לקבל הוכחה ש1=0?
אלכס יודע שמצב שבו כל אחד מתעסק רק בשלו ולא צריך חוקים יכול להתקיים רק בעולם אוטופי ומושלם, איפה שאפילו קומוניזם יכול לעבוד ודוקטורים למתמטיקה עסוקים במחקר ולא בהטרלות.מצב שכל אחד עסוק בשלו זה מצב שבו כל האנשים על פני כדור הארץ מבודדים אחד מהשני, אתה לא יכול לקחת רק חלקים מסויימים ממה שאתה אומר שמתאימים למה שאתה מנסה להציג.
אלכס יודע שמצב שבו כל אחד מתעסק רק בשלו ולא צריך חוקים יכול להתקיים רק בעולם אוטופי ומושלם, איפה שאפילו קומוניזם יכול לעבוד ודוקטורים למתמטיקה עסוקים במחקר ולא בהטרלות.
אני חושב לא חושב שהוא מטריל אלא מחנך וזה יותר חשוב ממחקראלכס יודע שמצב שבו כל אחד מתעסק רק בשלו ולא צריך חוקים יכול להתקיים רק בעולם אוטופי ומושלם, איפה שאפילו קומוניזם יכול לעבוד ודוקטורים למתמטיקה עסוקים במחקר ולא בהטרלות.