ייתכן, אבל דיי נראלי שאני צודק לא?
ברור שנראה לך שאתה צודק. השאלה למה אתה חושב שלאחרים נראה שאתה צודק?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ייתכן, אבל דיי נראלי שאני צודק לא?
מי אמר שככה חשבתי? זה הרי ברור שמי שלא חושב כמוני יטען שהוא הצודק ואני הטועה
בולשיט. הוא רשם "תתמודדו", זה שווה ערך ל"נקודה". אין יותר נחרץ מזה, תתמודד.ולכן Tom רמז שחסרים טיעונים בהודעה שלך.
בנושא הספציפי הזה כן... כנראה שאכפת לי מבעלי חיים יותר מכל מי שבחר לזלזל... עובדה שגם אלה שחושבים שמרעה זה הפתרון האידיאלי לא באמת עושים משהו עם הרעיון בתיאוריה..
ואני לא אדישה לגורלם. מאוד אכפת לי מהם. די להוציא מהקשר דברים.
תהיה בטוח שאם היה פתרון גם לנושא שלהם הייתי קופצת על זה.. אני עדיין חושבת שהטיעונים שלי היו מספיק משכנעים. וכמו שרשמתי, זכותכם להשאר עם הטיעונים שלכם... אבל גם כשאתם טוענים שאתם בעד גידול בקר במרעה אתם לא בדיוק פועלים למען הרעיון.
זה לא שאני חושבת ששאלת את זה כי ככ אכפת לך מעכברים ורק בגלל שאני חושבת שזה עוד נושא להעלאת מודעות אני אענה ואגיד שאני לא משתמשת במלכודת דבק בבית.. ולא ברעל.. משחררת אותם לחופשימאד אכפת לך מעכברים? מה עשית למענם?
הבעיה בעולם זה שאנשים מסוימים חושבים שהם יודעים יותר טוב איך כולם צריכים להתנהל. אם כל אחד היה עסוק בשלו ולא היה אכפת לו מאחרים היינו במצב מושלם. אבל כל זה לא קשור אליי, אני סה״כ זרמתי עם הטענות שלך וזה מה שיצא.
יש חוקים נגד רצח, סמים ואונס..זה אומר שאין רציחות, שימוש/סחר בסמים ואונס?טוב אז בוא נסתכל על ילדים זורקים כלבים לאש , נעמוד מהצד ולא נעשה כלום.. נכון?
מגניב. אז חוקים לא שווים כלום ולא עוזרים למנוע או אפילו לצמצם כלום. אז בוא נבטל גם את החוקים נגד רצח ואונס.יש חוקים נגד רצח, סמים ואונס..זה אומר שאין רציחות, שימוש/סחר בסמים ואונס?
חקיקה נגד דבר מסויים לא אומר שלא יעשו את הדבר המסויים הזה.
חוקים שקשורים ביחסי אדם-אדם(מרצח ועד לחוזים)הם קריטיים, זה בעצם התפקיד המרכזי של הממשלה-להיות בורר. אומנם החוקים האלה לא בהכרח אפקטיביים, אבל קיומם הכרחי.מגניב. אז חוקים לא שווים כלום ולא עוזרים למנוע או אפילו לצמצם כלום. אז בוא נבטל גם את החוקים נגד רצח ואונס.
את זה אתה יכול להגיד על כל חוק. זה לא מבטל את הצורך בהם. והגבול בין חקיקה פופוליסטית לחקיקה חיונית הוא בעיני המתבונן.חוקים נגד התעללות בבעלי חיים לא הביאו כמעט לשום תוצאות, לא מבחינת הרתעה לפחות. יותר מזה, לחוקים במערכת בירוקרטית יש נטייה 'להתפתח' לכיוונים שהמחוקק לא כיוון אליהם מלכתחילה. עוד מספר שנים, חוק נגד התעללות בבעלי חיים בכיף יוכל להתפתח לחוק שאוסר בצורה גורפת ניסויים בבעלי חיים בארץ. אי אפשר לחזות לאן חוק כזה יקח אותנו ואני אישית מעדיף להמנע מחקיקה פופוליסטית כזאת.
אין ספק שאתה צודק. אבל יש פה יצורים מסכנים שסובלים ממנה. אז עד שנטפל במחלה עצמה, חייבים לקחת אקמול.התעללות בבעלי חיים, אגב, זה רק תסמין. קצת כמו חום אצל חולה.
אני לא יכול להגיד את זה על כל חוק. אם תעיין בספר החוקים של מדינת ישראל אתה תראה כמות רצינית מאוד של חוקים לא הכרחיים שפוגעים בזכויות הפרט שלך ואין להם כל קשר לתפקידי הממשלה. הגבול בין חקיקה פופוליסטית לחקיקה חיונית ממש לא נמצא בעיני המתבונן.את זה אתה יכול להגיד על כל חוק. זה לא מבטל את הצורך בהם. והגבול בין חקיקה פופוליסטית לחקיקה חיונית הוא בעיני המתבונן.
אין ספק שאתה צודק. אבל יש פה יצורים מסכנים שסובלים ממנה. אז עד שנטפל במחלה עצמה, חייבים לקחת אקמול.
מה זה תפקידי הממשלה? מה זה חוק לא הכרחי? אתה חושב באמת שהדעה שלך היא הדעה של כולם בנושאים האלה? נגעת פה באחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת בפוליטיקה בכל מדינה בעולם, כשכל מפלגה רואה את זה אחרת לגמרי, אבל אתה מדבר על זה בהחלטיות כאילו שבכלל אין פה מקום לדיון.אני לא יכול להגיד את זה על כל חוק. אם תעיין בספר החוקים של מדינת ישראל אתה תראה כמות רצינית מאוד של חוקים לא הכרחיים שפוגעים בזכויות הפרט שלך ואין להם כל קשר לתפקידי הממשלה. הגבול בין חקיקה פופוליסטית לחקיקה חיונית ממש לא נמצא בעיני המתבונן.
אה. אז אם כך, להפך, בוא נספק לילדים חיות קטנות וכלי עינויים מהאינקוויזיציה. העיקר שיהיה להם מפלט לאכזריות שלהם! מי יודע, אולי בגלל חוסר בהתעללות בבעלי חיים אנחנו כל כך מתדרדרים בהישגים שלנו במתמטיקה 🫤חקיקה לא תמנע התעללות בבעלי חיים ואין לי ספק שאם היא כן תמנע במידה כזו או אחרת התעללות בבעלי חיים אנחנו נקרא על יותר מקרים של התעללות בבתי ספר(תלמידים בתלמידים).
הדעה שלי היא לא הדעה של כולם. להבדיל מהדעה הרווחת שתפקיד הממשלה הוא להיות האמא והאבא של כולם, הדעה שלי לא נכפת על אף אחד(גם אם הייתה מיושמת הלכה למעשה).מה זה תפקידי הממשלה? מה זה חוק לא הכרחי? אתה חושב באמת שהדעה שלך היא הדעה של כולם בנושאים האלה? נגעת פה באחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת בפוליטיקה בכל מדינה בעולם, כשכל מפלגה רואה את זה אחרת לגמרי, אבל אתה מדבר על זה בהחלטיות כאילו שבכלל אין פה מקום לדיון.
אין לי כוח או רצון להכנס לויכוח הזה, שיתחיל פה וייגמר בעמוד 30. מספיק שתקרא טיפה, רק טיפה, על ההבדלים בין המפלגה הרפובליקנית למפלגה הדמוקרטית בארה"ב כדי שתבין כמה הדברים האלה לא נכונים.
אה. אז אם כך, להפך, בוא נספק לילדים חיות קטנות וכלי עינויים מהאינקוויזיציה. העיקר שיהיה להם מפלט לאכזריות שלהם! מי יודע, אולי בגלל חוסר בהתעללות בבעלי חיים אנחנו כל כך מתדרדרים בהישגים שלנו במתמטיקה 🫤
התגובה שלי דמגוגית? אתה מבהיל אותנו שאם לא ניתן לילדים להתעלל בחיות הם יתעללו אחד בשני, ואתה מאשים אותי בדמגוגיה? אתה בכלל יודע מה פירוש המילה דמגוגיה? אם אף אחד לא יכול לחזות השלכות של חקיקה, איך זה שאתה יכול לחזות מה יקרה אם נמנע מילדים להתעלל בחיות? וואו, באמת פוסט נהדר הרבצת פה.והתגובה שלך כמובן דמגוגית ולא באמת נגעת בנקודה. אתה מעדיף שיתעללו יותר בבני אדם מאשר בבעלי חיים?איך אתה יכול לדעת מה ההשלכות של חקיקה בנושא או לאן חקיקה כזו תתפתח?אני יכול לומר לך מיד שאף אחד לא יכול לחזות השלכות של חקיקה.
זה המשפט היחיד שמעניין בפוסט שלך. כי אתה לא מבין שמה שאתה רוצה - לא מעניין אף אחד. יש רוב, הוא זה שקובע, ואם זה לא מתאים לך, יש מדינות שבהן זה לא כך. ותחסוך ממני את הדוגמאות הסופר דמגוגיות לגבי הרוב שלוקח את הרכוש שלי, טוב?כל מפלגה יכולה לראות מה שהיא רוצה. יש תפקידים לממשל. רוצה להרחיב את תפקידי הממשל?כי אני לא.
אני לא מבהיל ולא נעליים. העליתי אפשרות, שאני בטוח שלא חשבת עליה, של מה יכול לקרות אם תעבור חקיקה כזאת ומה יוכל להתרחש עם חקיקה כזו בעתיד. אתה והרבה אנשים אחרים נוטים לחשוב רק על פן אחד של חקיקה ובסוף מעקמים את הפנים בהפתעה כשהתוצאות הן לא כפי שהם ציפו.התגובה שלי דמגוגית? אתה מבהיל אותנו שאם לא ניתן לילדים להתעלל בחיות הם יתעללו אחד בשני, ואתה מאשים אותי בדמגוגיה? אתה בכלל יודע מה פירוש המילה דמגוגיה? אם אף אחד לא יכול לחזות השלכות של חקיקה, איך זה שאתה יכול לחזות מה יקרה אם נמנע מילדים להתעלל בחיות? וואו, באמת פוסט נהדר הרבצת פה.
זה המשפט היחיד שמעניין בפוסט שלך. כי אתה לא מבין שמה שאתה רוצה - לא מעניין אף אחד. יש רוב, הוא זה שקובע, ואם זה לא מתאים לך, יש מדינות שבהן זה לא כך. ותחסוך ממני את הדוגמאות הסופר דמגוגיות לגבי הרוב שלוקח את הרכוש שלי, טוב?
🤣 השוואות עם גרמניה, אבל לא עם השואה? מה קרה, הבחירות הדמוקרטיות של 1933 הן כבר לא דוגמא טובה בשבילך?אני לא מבהיל ולא נעליים. העליתי אפשרות, שאני בטוח שלא חשבת עליה, של מה יכול לקרות אם תעבור חקיקה כזאת ומה יוכל להתרחש עם חקיקה כזו בעתיד. אתה והרבה אנשים אחרים נוטים לחשוב רק על פן אחד של חקיקה ובסוף מעקמים את הפנים בהפתעה כשהתוצאות הן לא כפי שהם ציפו.
זה ממש מצחיק מה שכתבת. זה מה שאמרו בעבר במזרח גרמניה, אז אנשים באמת ארזו את התיקים כדי לעבור למערב..לשטאזי היו רעיונות אחרים.
למה דוגמא סופר דמגוגית, הרוב החליט לא?
אני רוצה לשנות את הלך הרוח במדינה. מתישהו יתרחש כזה שינוי. כמו שגילו ביוון, הבעיה בסוציאליזם זה שבסוף נגמר הכסף, ועוד לא דיברתי על זכויות פרט אה?
מה הבעיה בלהעלות אפשרויות?ואיך אתה יכול לקבוע בצורה כזו פסקנית שהן 'הזויות'?אולי הן הזויות כמו הדעה שיותר מס הכנסה=/= יותר תקבולי מס?🤣 השוואות עם גרמניה, אבל לא עם השואה? מה קרה, הבחירות הדמוקרטיות של 1933 הן כבר לא דוגמא טובה בשבילך?
אני מת על זה. אתה מאחל לי הצלחה עם כדור הבדולח שלי, בזמן שאתה מעלה אפשרויות הזויות מאין כמוהן(!) ולא מבין למה אני לא משפשף את העיניים בתדהמה ובהפתעה איך לא חשבתי על זה קודם. ענק!