הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

uppercase Return and Print in python? no indentation? wtf?
איזה קומפיילר אנושי... אני מתרגשת... יחסית לקוד המרתק שלך על חפירות רנדומליות.. אתה לא חושב ששיחה על איכות הקוד של הודעות הייבוש המעפנות שהבאת לחיינו זה קצת הדרך היחידה בעולם להפוך אותך אפילו לעוד יותר מעאפן?

@DDT
נתקעתם על לנסות לעשות לי דמוניזציה על האכזריות שלי לעכברים כדי להצדיק את ההרג הישיר שלכם לצלחת.. אז לפחות תקראו את הלינק הזה.. ואם הדו פרצופיות הזאת זה מה שעוצר אתכם מהרחמים שאתם מתים להפגין, אז תקראו את המחקר הזה.. שמצוטט גם במקומות לא טבעוניים.. ולפחות תוכלו להתרכז מעכשיו בדו פרצופיות שלכם..
http://www.theflamingvegan.com/view...als-killed-when-grain-is-harvested-for-vegans

והאמת! אתם גם שטופי מוח, ומאמינים לתעשייה שמכרה לכם את כל השקרים מדוע אתם בסדר (בעצם אני עם החיבה שלי להתרחק מתאגידים והתוצר שלהם היא זאת שאוכלת לוקשים לא, אתם הכי הומניים?! ) בוא נגיד את זה ככה... אני כבר ממש לא רוצה להמשיך את הדיון.. בלי קשר לטבעונות.. חלקכם באמת מבאס אותי על המין הגברי..
זה לא הסגנון שלי להתווכח עם כמה גברים שרק מחפשים תירוצים, לנסות לנצח את הטבעונית, להראות לה שהיא לא באמת אמפתית.. איזה דחף דוחה בבנאדם ללעוג למשהו שאין עוררין שביסוד שלו הוא כזה יפה.. מוציאים הכל מההקשר.. מחפשים דוגמה נגדית תלושה כמו רבע עכבר בשדה, או גארי.. באמת נמאס לי... בוא נסיים את זה כאן.. אף אחד לא שכנע פה אף אחד.. אתם חושבים שאני חיה בסרט, ואני חושבת שחלקכם החלק באנושות ששומר אותנו פרימיטיביים מידי קצת.. אבל כל אחד זכאי לפרספקטיבה שלו.. לבריאות עם הסטייק..

איך מכל מה שאמרתי הבנת שאני מנסה להצדיק משהו?
לא אכפת לי מתאגידים ולא אכפת לי מההגדרה של בני אדם ל"מוסרי", אנחנו המצאנו את המוסר, אין לי פה שום דיסוננס.
מוסר זה הדבר הכי סובייקטיבי שקיים בעולם שלנו, זה כל כך סובייקטיבי שאי אפשר להוכיח מהו "אדם מוסרי".

אם אני אתחיל להתעסק בהגדרות ואנסה לרצות את כולם אני פשוט אחיה על צ'י כי לכל אחד יפריע משהו אחר.

איזה קומפיילר אנושי... אני מתרגשת... יחסית לקוד המרתק שלך על חפירות רנדומליות.. אתה לא חושב ששיחה על איכות הקוד של הודעות הייבוש המעפנות שהבאת לחיינו זה קצת הדרך היחידה בעולם להפוך אותך אפילו לעוד יותר מעאפן?

דווקא הטענות שלך בשרשור די דומות לקוד שלך: שגיאות תחביר והתייחסות למשתנים מיותרים:sarcastic:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית