כעwords.filter(w => (rand() < 0.5) ? true : false).join(' ');
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כעwords.filter(w => (rand() < 0.5) ? true : false).join(' ');
If tembel:words.filter(w => (rand() < 0.5) ? true : false).join(' ');
If tembel:
Print("its OK Daniel, you are not super geek, I think there is nothing cooler than lame coding jokes")
Return 0
אתה נדלק יותר מרגע לרגע. תודה!If tembel? Seriously?
Damn VB kids.
אתה נדלק יותר מרגע לרגע. תודה!
uppercase Return and Print in python? no indentation? wtf?בן כמה אתה? שמעתי על וי בי רק מאגדות של זקנים.. זה היה פייתון.. מסתבר שמספיק הידע שלי מבית ספר כדי לקלוט כמה התגובה שלך הייתה ליים..
אל תשחק עכשיו קשה להשגה. אנחנו בונים על חתונה בקיץ. ידעתי שיש סיבה למה אתה בחיטוב.האמת שאני קצת מאוכזב. כבר לא כל כך בא לי אצבע בחזה.
איזה קומפיילר אנושי... אני מתרגשת... יחסית לקוד המרתק שלך על חפירות רנדומליות.. אתה לא חושב ששיחה על איכות הקוד של הודעות הייבוש המעפנות שהבאת לחיינו זה קצת הדרך היחידה בעולם להפוך אותך אפילו לעוד יותר מעאפן?uppercase Return and Print in python? no indentation? wtf?
@DDT
נתקעתם על לנסות לעשות לי דמוניזציה על האכזריות שלי לעכברים כדי להצדיק את ההרג הישיר שלכם לצלחת.. אז לפחות תקראו את הלינק הזה.. ואם הדו פרצופיות הזאת זה מה שעוצר אתכם מהרחמים שאתם מתים להפגין, אז תקראו את המחקר הזה.. שמצוטט גם במקומות לא טבעוניים.. ולפחות תוכלו להתרכז מעכשיו בדו פרצופיות שלכם..
http://www.theflamingvegan.com/view...als-killed-when-grain-is-harvested-for-vegans
והאמת! אתם גם שטופי מוח, ומאמינים לתעשייה שמכרה לכם את כל השקרים מדוע אתם בסדר (בעצם אני עם החיבה שלי להתרחק מתאגידים והתוצר שלהם היא זאת שאוכלת לוקשים לא, אתם הכי הומניים?! ) בוא נגיד את זה ככה... אני כבר ממש לא רוצה להמשיך את הדיון.. בלי קשר לטבעונות.. חלקכם באמת מבאס אותי על המין הגברי..
זה לא הסגנון שלי להתווכח עם כמה גברים שרק מחפשים תירוצים, לנסות לנצח את הטבעונית, להראות לה שהיא לא באמת אמפתית.. איזה דחף דוחה בבנאדם ללעוג למשהו שאין עוררין שביסוד שלו הוא כזה יפה.. מוציאים הכל מההקשר.. מחפשים דוגמה נגדית תלושה כמו רבע עכבר בשדה, או גארי.. באמת נמאס לי... בוא נסיים את זה כאן.. אף אחד לא שכנע פה אף אחד.. אתם חושבים שאני חיה בסרט, ואני חושבת שחלקכם החלק באנושות ששומר אותנו פרימיטיביים מידי קצת.. אבל כל אחד זכאי לפרספקטיבה שלו.. לבריאות עם הסטייק..
דווקא לא כולם חושבים כך... קרא, מעניין:מוסר זה הדבר הכי סובייקטיבי שקיים בעולם שלנו, זה כל כך סובייקטיבי שאי אפשר להוכיח מהו "אדם מוסרי".
אל תשחק עכשיו קשה להשגה. אנחנו בונים על חתונה בקיץ. ידעתי שיש סיבה למה אתה בחיטוב.
לא. עצם זה שזרקת קביעה משוללת יסוד מוכיח משהו אחר...עצם זה שלא כולם חושבים כמוני רק מוכיח את הטענה שלי.
לא. עצם זה שזרקת קביעה משוללת יסוד מוכיח משהו אחר...
"מוסר הוא סובייקטיבי"...איזו קביעה?
"מוסר הוא סובייקטיבי"...
לא נראה לי... לפחות לא בעייני כל.מוסר הוא בהגדרה סובייקטיבי. אין כאן קביעה.
איזה קומפיילר אנושי... אני מתרגשת... יחסית לקוד המרתק שלך על חפירות רנדומליות.. אתה לא חושב ששיחה על איכות הקוד של הודעות הייבוש המעפנות שהבאת לחיינו זה קצת הדרך היחידה בעולם להפוך אותך אפילו לעוד יותר מעאפן?