אתה מודע לזה שהמחקרים מצביעים על כך שאתה טועה?איסלנד למשל, זו דוגמא נהדרת לכך. כמעט לכל אזרח יש שם נשק, מס' הרציחות הנמוך ביבשת.מודה שאין לי כוח להיכנס לדיון הזה, רק רציתי להוסיף פה עוד איזה דעה, אז אני לא ימשיך את הדיון..
רק אגיד שאם תחפש מספיק טוב, תבין למה חוקים שומרים בצורה כזאת או אחרת על חיים או רכוש - גם חוק הספרים
לגבי אחזקת נשק -כן אני מכיר את הדעה התמימה הזאת שברגע שלכולם יהיה נשק הכל יהיה טוב - מצטער, זה תלוש מהמציאות.
מאז שהוטל איסור כמעט מוחלט על החזקת נשק אישי בבריטניה, מס' הרציחות פר 100 אלף איש הוא הגבוה ביבשת ו! הוא גבוה משל ארה"ב.
מחקר שביצעה אוניברסיטת הרווארד מצביע על כך שקיים קשר ישר בין החזקת כלי נשק וירידה במספרים של פשעים אלימים.
חוק הסופרים הוכח ככשלון חרוץ בכל פן אפשרי. הוא לא בא להגן על שום דבר למעט אולי הסופרים הותיקים תוך כדי דריסה מוחלטת של השאר. כמו שאתה מבין, לדרוס אנשים זה לא להגן עליהם.
אתה לא מי שחשבתי שאתה:cray:לפני 20 שנה, גם אני הייתי תומך מרצ. מאז קרו לא מעט דברים - האינתיפאדה השנייה, פיגועים, חומת מגן, לבנון השנייה, עופרת יצוקה, עמוד ענן וצוק איתן. אבל מרצ עדיין נשארים בחלומות בהקיץ שלהם מלפני 20 שנה באוסלו.