הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

פלדגחכעלגכעחצ,דגכלח,עיחדג,אפיןח,דפגאחי,דגפעחדגכפ,חע,
דגכחד,
חע
והנה DDT הדגים לך איך המשמעות שלו לא חשובה יותר מזו של ג'וק
אין באמת משמעות לשום דבר.
נו.. ואני זו שהייתי הראשונה פה שכתבתי שזכויות זה המצאה מטופשת של האנושות.. מעניין שעם זה לא הבעת הסכמה

קפיצה לוגית, כרגיל.
דווקא נראה שגם אתה סותר את עצמך.
לפי דעתך אף אחד לא צריך לנהל אף אחד אחר אבל אתה בכל זאת בא בטענות כלפי טבעונים.
לפי דעתך אין משמעות לשום רעיון.. אז למה אתה נכנס לדיונים האלה כדי לבטל את הרעיון שלי? אם מלכתחילה אין לו משמעות..
אתה חושב שחוקים הם אלימים ופוגעים בחירות הפרט. בני אדם מבחינתך הם הפרט אבל בעלי חיים לא? פרות שמוחזקות בכלא זה מצב תקין?

שים לב שאני רק מעלה פה רעיונות.. לא כופה את דרך החיים שלי על אחרים 😃

דווקא נראה שגם אתה סותר את עצמך.
לפי דעתך אף אחד לא צריך לנהל אף אחד אחר אבל אתה בכל זאת בא בטענות כלפי טבעונים.
לפי דעתך אין משמעות לשום רעיון.. אז למה אתה נכנס לדיונים האלה כדי לבטל את הרעיון שלי? אם מלכתחילה אין לו משמעות..
אתה חושב שחוקים הם אלימים ופוגעים בחירות הפרט. בני אדם מבחינתך הם הפרט אבל בעלי חיים לא? פרות שמוחזקות בכלא זה מצב תקין?

אני מרגיש שזה ילך לפח, כרגיל אבל טענות כלפי טבעוניים זה לא ניהול של אף אחד. ניהול של אחרים נעשה בכפיה, כמו שהטבעוניים רוצים.
אני לא צריך לחפש משמעות כדי לבטל את הטענות שלך. יש הבדל בין ״משמעות״ לטענות תקפות לוגית.
חוקים הם אלימים ופוגעים בבני אדם. החוקים קיימים רק בתוך הקבוצה שקוראים לה בני אדם. פרות לא מתנהלות לפי חוקים של בני אדם והן לא שונות מכל משאב טבעי אחר, בפרט לא מהחיטה שאכלת אתמול בערב.

אני מרגיש שזה ילך לפח, כרגיל אבל טענות כלפי טבעוניים זה לא ניהול של אף אחד. ניהול של אחרים נעשה בכפיה, כמו שהטבעוניים רוצים.
אני לא צריך לחפש משמעות כדי לבטל את הטענות שלך. יש הבדל בין ״משמעות״ לטענות תקפות לוגית.
חוקים הם אלימים ופוגעים בבני אדם. החוקים קיימים רק בתוך הקבוצה שקוראים לה בני אדם. פרות לא מתנהלות לפי חוקים של בני אדם והן לא שונות מכל משאב טבעי אחר, בפרט לא מהחיטה שאכלת אתמול בערב.
"כמו שהטבעונים רוצים"
יש לך הוכחה?
אני מאמינה בשינוי תודעתי לא בכפייה בכוח

"טענות תקפות לוגית" - לקחת בן אדם בשם גארי יורופסקי ולשלול את הטיעונים שלי בגלל התנהגות של אדם אחד?

"כמו שהטבעונים רוצים"
יש לך הוכחה?
אני מאמינה בשינוי תודעתי לא בכפייה בכוח

כמובן שלא כל הטבעונים. אולי הטבעונים הנורמלים שקטים, אבל כמעט כל טבעוני שיצא לי לקרוא או לשמוע את הדעות שלו מעוניין לחוקק חוקים שתואמים את דעותיו.

כמובן שלא כל הטבעונים. אולי הטבעונים הנורמלים שקטים, אבל כמעט כל טבעוני שיצא לי לקרוא או לשמוע את הדעות שלו מעוניין לחוקק חוקים שתואמים את דעותיו.
יופי.. עוד קורבן של התקשורת
בוא נעשה הכללות לפי כל קיצוני שיוצא לנו לשמוע עליו נכון?

איך זה קשור לתקשורת?
התקשורת לא מחפשת את האנשים המתונים והמשעממים.
והעובדה שאתה שומע רק על ה"קיצוניים" מבין הטבעונים זה בגלל שאתה אוכל את מה שהתקשורת מזרימה לך ואז התודעה שלך גם מתעצבת על פי זה.

קיצוניים יש בכל מקום ובהרבה תחומים. מפה ועד להכליל קבוצה שלמה של טבעונים לפי איזה סרטון וראלי של גארי יורופסקי מתבטא בצורה אלימה

בוא גם נגיד שכל משתמשי LBS מזריקים סטרואידים בגלל שאיזה קיצוני הגיע לתקשורת בגלל שהוא מזריק בכמויות

התקשורת לא מחפשת את האנשים המתונים והמשעממים.
והעובדה שאתה שומע רק על ה"קיצוניים" מבין הטבעונים זה בגלל שאתה אוכל את מה שהתקשורת מזרימה לך ואז התודעה שלך גם מתעצבת על פי זה.

קיצוניים יש בכל מקום ובהרבה תחומים. מפה ועד להכליל קבוצה שלמה של טבעונים לפי איזה סרטון וראלי של גארי יורופסקי מתבטא בצורה אלימה

מי דיבר על התקשורת? אפשר לשמוע אתכם בכל מקום. קבוצות בפייסבוק, פורומים, חדרי כושר, חנויות. כל טבעוני ידאג לציין שהוא טבעוני ושאני רוצח ואנס. אני יודע שכיף להגיד שאני קורבן של התקשורת/קפיטליזם/תאגידים/החברה וכו׳, אבל תנסי להתנער קצת מהדיבור של הפקולטה למדעי הרוח.

מי דיבר על התקשורת? אפשר לשמוע אתכם בכל מקום. קבוצות בפייסבוק, פורומים, חדרי כושר, חנויות. כל טבעוני ידאג לציין שהוא טבעוני ושאני רוצח ואנס. אני יודע שכיף להגיד שאני קורבן של התקשורת/קפיטליזם/תאגידים/החברה וכו׳, אבל תנסי להתנער קצת מהדיבור של הפקולטה למדעי הרוח.
השמיעה שלך נורא סלקטיבית.
אז "הטיעון הלוגי" שלך מתבסס ע"פ חוויה אישית שלך? החוויה האישית שלי אחרת. רוב הטבעונים שאני מכירה (לא אלו שהכרתי דרך עיתונים וסרטונים וראלים!) הם מתונים ולא כופים את הדעות שלהם על אחרים בצורות אלימות. וגם אם תשאל את רוב החברים הלא טבעונים שלי הם יסכימו איתי.

ובכללי, מה הבעיה בזה שאני אציין שאני טבעונית? איך זה פוגע בך? אני יכולה להעלות רעיונות בדיוק כמו שאתה יכול.

זה כמו שאתה תציין שאתה "מרים" ומישהו יבוא ויגיד לך "יואו כל אלה שמרימים בחדר כושר.. הם כל הזמן מטיפים ואומרים לאחרים שהם שחיפים!"

בקיצור, עשית פה עניין מכלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית