נכון. המשמעות שלי ושלך בעולם לא משמעותית יותר מזו של ג'וק ולכן אפשר להפסיק להתווכח 😃ברור, הרי למילים אין משמעות, אז אין מה להתפס לדברים שאת כותבת. העיקר ההרמוניה והטבע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון. המשמעות שלי ושלך בעולם לא משמעותית יותר מזו של ג'וק ולכן אפשר להפסיק להתווכח 😃ברור, הרי למילים אין משמעות, אז אין מה להתפס לדברים שאת כותבת. העיקר ההרמוניה והטבע.
נכון. המשמעות שלי ושלך בעולם לא משמעותית יותר מזו של ג'וק ולכן אפשר להפסיק להתווכח 😃
והנה DDT הדגים לך איך המשמעות שלו לא חשובה יותר מזו של ג'וקפלדגחכעלגכעחצ,דגכלח,עיחדג,אפיןח,דפגאחי,דגפעחדגכפ,חע,
דגכחד,
חע
נו.. ואני זו שהייתי הראשונה פה שכתבתי שזכויות זה המצאה מטופשת של האנושות.. מעניין שעם זה לא הבעת הסכמהאין באמת משמעות לשום דבר.
או שכן... השאלה איזו משמעות מעניקים למשמעות.אין באמת משמעות לשום דבר.
או שכן... השאלה איזו משמעות מעניקים למשמעות.
אם מעניקים לה אחת כזאת... 😵השאלה אם להענקת משמעות למשמעות יש משמעות.
נו.. ואני זו שהייתי הראשונה פה שכתבתי שזכויות זה המצאה מטופשת של האנושות.. מעניין שעם זה לא הבעת הסכמה
בא לי לבכות, בחיי. אתם קוראים לזה הטרלות?
תאמין או לא, אבל זה לא כוון אליך. אני יודע, הטרלות, ישר חשבת שזה אתה 😛מי מטריל? זה סתם נהיה מטופש ברמות חדשות.
דווקא נראה שגם אתה סותר את עצמך.קפיצה לוגית, כרגיל.
דווקא נראה שגם אתה סותר את עצמך.
לפי דעתך אף אחד לא צריך לנהל אף אחד אחר אבל אתה בכל זאת בא בטענות כלפי טבעונים.
לפי דעתך אין משמעות לשום רעיון.. אז למה אתה נכנס לדיונים האלה כדי לבטל את הרעיון שלי? אם מלכתחילה אין לו משמעות..
אתה חושב שחוקים הם אלימים ופוגעים בחירות הפרט. בני אדם מבחינתך הם הפרט אבל בעלי חיים לא? פרות שמוחזקות בכלא זה מצב תקין?
"כמו שהטבעונים רוצים"אני מרגיש שזה ילך לפח, כרגיל אבל טענות כלפי טבעוניים זה לא ניהול של אף אחד. ניהול של אחרים נעשה בכפיה, כמו שהטבעוניים רוצים.
אני לא צריך לחפש משמעות כדי לבטל את הטענות שלך. יש הבדל בין ״משמעות״ לטענות תקפות לוגית.
חוקים הם אלימים ופוגעים בבני אדם. החוקים קיימים רק בתוך הקבוצה שקוראים לה בני אדם. פרות לא מתנהלות לפי חוקים של בני אדם והן לא שונות מכל משאב טבעי אחר, בפרט לא מהחיטה שאכלת אתמול בערב.
"כמו שהטבעונים רוצים"
יש לך הוכחה?
אני מאמינה בשינוי תודעתי לא בכפייה בכוח
יופי.. עוד קורבן של התקשורתכמובן שלא כל הטבעונים. אולי הטבעונים הנורמלים שקטים, אבל כמעט כל טבעוני שיצא לי לקרוא או לשמוע את הדעות שלו מעוניין לחוקק חוקים שתואמים את דעותיו.
יופי.. עוד קורבן של התקשורת
בוא נעשה הכללות לפי כל קיצוני שיוצא לנו לשמוע עליו נכון?
התקשורת לא מחפשת את האנשים המתונים והמשעממים.איך זה קשור לתקשורת?
התקשורת לא מחפשת את האנשים המתונים והמשעממים.
והעובדה שאתה שומע רק על ה"קיצוניים" מבין הטבעונים זה בגלל שאתה אוכל את מה שהתקשורת מזרימה לך ואז התודעה שלך גם מתעצבת על פי זה.
קיצוניים יש בכל מקום ובהרבה תחומים. מפה ועד להכליל קבוצה שלמה של טבעונים לפי איזה סרטון וראלי של גארי יורופסקי מתבטא בצורה אלימה
השמיעה שלך נורא סלקטיבית.מי דיבר על התקשורת? אפשר לשמוע אתכם בכל מקום. קבוצות בפייסבוק, פורומים, חדרי כושר, חנויות. כל טבעוני ידאג לציין שהוא טבעוני ושאני רוצח ואנס. אני יודע שכיף להגיד שאני קורבן של התקשורת/קפיטליזם/תאגידים/החברה וכו׳, אבל תנסי להתנער קצת מהדיבור של הפקולטה למדעי הרוח.