הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

מה הקטע שהפורום כל הזמן מוריד לי עוקב מהנושא הזה אוטומטית?אני אוהב לראות ריבים חסרי טעם וחסרי תוצאה סופית.
אה ותחלוק את הפופקורן איתי!
זה אומר שאתה לא באמת עוקב, כאילו יצאת לחרבן באמצע הסרט בקולנוע...
אה, Tom dont share... ✋🛑✋

זה אומר שאתה לא באמת עוקב, כאילו יצאת לחרבן באמצע הסרט בקולנוע...
אה, Tom dont share... ✋🛑✋

תקשיב אתה צריך להתחשב בי,יש לי לשפר את הבנץ' לאזור שלך ובשביל זה צריך הרבה פופקורן:rolleyes-71:
ומי יוצא מהסרט באמצע?אני מת אני נשאר,תראה איזה חמודים הזוג פה ביחד(אלכס וsunshine:s49:)

תקשיב אתה צריך להתחשב בי,יש לי לשפר את הבנץ' לאזור שלך ובשביל זה צריך הרבה פופקורן:rolleyes-71:
ומי יוצא מהסרט באמצע?אני מת אני נשאר,תראה איזה חמודים הזוג פה ביחד(אלכס וsunshine:s49:)
לשפר את הבנץ' לאזור שלי פופקורן לא מספיק. תצטרך להוסיף גם פחית טסט... 😆
לא יודע אם הם חמודים, אבל העקיבה נעלמת במעבר עמוד עד שנכנסים שוב (חירבון או לא).

נו ואיך הסקת את זה שלא שמתי לב לשם האתר..?
זה אתר שמעלה ניתוחים סובייקטיביים 😃
מה הפלא שאתה מתמצא בו
http://thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=onions

זה היה די ברור שלא שמת לב ואחר כך נכנסת לקרוא קצת. אבל לא נורא, תעני על זה עוד משהו שמכיל את המילה סובייקטיבי ונסיים כאן.

זה היה די ברור שלא שמת לב ואחר כך נכנסת לקרוא קצת.
אההה אז ככה מנסחים טיעון לוגי? 😆 אני אזכור את זה לפעמים הבאות שתנסה להפריך טענות שלי. אני פשוט אגיד "זה די ברור" וסגרתי את הפינה. תודה על עוד שיעור בלוגיקה 😃

אז זה מוסרי לטעמך?
הם נולדו לזה.
גם אם אתה ואני היינו נולדים בשבט קניבלים לא היינו יוצאים שונים מהם בהרבה.
בגלל זה אני לא חושבת שיהיה צודק מבחינתי להכריח אתכם להפוך לטבעונים.. זה שינוי תודעתי שיכול להגיע בהתאם לחינוך.

אההה אז ככה מנסחים טיעון לוגי? 😆 אני אזכור את זה לפעמים הבאות שתנסה להפריך טענות שלי. אני פשוט אגיד "זה די ברור" וסגרתי את הפינה. תודה על עוד שיעור בלוגיקה 😃

מי אמר שניסחתי טיעון לוגי? את כבר מזמן לא ראויה לטיעונים לוגיים.

מי אמר שניסחתי טיעון לוגי? את כבר מזמן לא ראויה לטיעונים לוגיים.
אז ההיגיון בצורת ההתנסחות שלך נקבע ע"פ הmood..? 😃
"את כבר מזמן לא ראויה לטיעונים לוגיים"- הטיעונים הלוגיים שלך שמתבססים על הכללות ועל חוויות סובייקטיביות לא ראויים לשום מקום.
אתה רוצה אולי שוב להתבסס על דעת הקהל? כי זו בטוח הדרך להוכיח שאני טועה.

אז ההיגיון בצורת ההתנסחות שלך נקבע ע"פ הmood..? 😃
"את כבר מזמן לא ראויה לטיעונים לוגיים"- הטיעונים הלוגיים שלך שמתבססים על הכללות ועל חוויות סובייקטיביות לא ראויים לשום מקום.
אתה רוצה אולי שוב להתבסס על דעת הקהל? כי זו בטוח הדרך להוכיח שאני טועה.

שוב, את מבולבלת אם את חושבת שאני מנסה להוכיח משהו. כבר הוכחתי כל מה שצריך ביום שהאשכול נפתח.

שוב, את מבולבלת אם את חושבת שאני מנסה להוכיח משהו. כבר הוכחתי כל מה שצריך ביום שהאשכול נפתח.
כן.. הדבר היחידי שהוכחת זה שאתה יכול להיתפס על מילה פה ושמה, לעוות את המשמעות, לקחת מסר מסריח שמנסה לצדק התעללות בסקאלות במציאת מקרי קצה בתוך המשפטים שלי שכאילו מבטלים את כל החרא שהגישה שלך מביאה לעולם..
ואין לי בעיה עם אנשים שזו השקפת העולם שלהם.. רק רוצה לשים מראה לצדקנים שמנסים עוד להרגיש עליונות ברדידות והפרימיטיביות של השקפות העולם שלהם..

אני לא מאמין שהאשכול חזר לעמוד הראשון...פספסתי דברים מעניינים? 😛

כן.. הדבר היחידי שהוכחת זה שאתה יכול להיתפס על מילה פה ושמה, לעוות את המשמעות, לקחת מסר מסריח שמנסה לצדק התעללות בסקאלות במציאת מקרי קצה בתוך המשפטים שלי שכאילו מבטלים את כל החרא שהגישה שלך מביאה לעולם..
ואין לי בעיה עם אנשים שזו השקפת העולם שלהם.. רק רוצה לשים מראה לצדקנים שמנסים עוד להרגיש עליונות ברדידות והפרימיטיביות של השקפות העולם שלהם..

לא הבנתי. אז הגישה שלי מביאה חרא לעולם וגם אני זה שמנסה להרגיש עליונות? את בטוחה שקראת את כל ההודעות שכתבת על כך שהנכדים שלי יספרו כמה פרימיטיבית הייתה הגישה שלי?
אנשים ביום יום מצליחים להבין אותך כשאת מדברת איתם? או שאת מוקפת רק בטבעוניים שגם ככה יודעים לדבר רק בסלוגנים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית