זה אומר שאתה לא באמת עוקב, כאילו יצאת לחרבן באמצע הסרט בקולנוע...מה הקטע שהפורום כל הזמן מוריד לי עוקב מהנושא הזה אוטומטית?אני אוהב לראות ריבים חסרי טעם וחסרי תוצאה סופית.
אה ותחלוק את הפופקורן איתי!
אה, Tom dont share... ✋🛑✋
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אומר שאתה לא באמת עוקב, כאילו יצאת לחרבן באמצע הסרט בקולנוע...מה הקטע שהפורום כל הזמן מוריד לי עוקב מהנושא הזה אוטומטית?אני אוהב לראות ריבים חסרי טעם וחסרי תוצאה סופית.
אה ותחלוק את הפופקורן איתי!
זה אומר שאתה לא באמת עוקב, כאילו יצאת לחרבן באמצע הסרט בקולנוע...
אה, Tom dont share... ✋🛑✋
נו ואיך הסקת את זה שלא שמתי לב לשם האתר..?ככה קוראים לאתר. קשה לשים לב, אני יודע.
לשפר את הבנץ' לאזור שלי פופקורן לא מספיק. תצטרך להוסיף גם פחית טסט... 😆תקשיב אתה צריך להתחשב בי,יש לי לשפר את הבנץ' לאזור שלך ובשביל זה צריך הרבה פופקורן:rolleyes-71:
ומי יוצא מהסרט באמצע?אני מת אני נשאר,תראה איזה חמודים הזוג פה ביחד(אלכס וsunshine:s49:)
נו ואיך הסקת את זה שלא שמתי לב לשם האתר..?
זה אתר שמעלה ניתוחים סובייקטיביים 😃
מה הפלא שאתה מתמצא בו
http://thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=onions
אההה אז ככה מנסחים טיעון לוגי? 😆 אני אזכור את זה לפעמים הבאות שתנסה להפריך טענות שלי. אני פשוט אגיד "זה די ברור" וסגרתי את הפינה. תודה על עוד שיעור בלוגיקה 😃זה היה די ברור שלא שמת לב ואחר כך נכנסת לקרוא קצת.
שיטת השיווק הזו לא עובדת עליי. במיוחד כשבמוצר כבר התגלו באגים.
גם לתינוק בן יומו אין תודעה מפותחת וזה לא מצדיק שום התעללות לשם הנאה.לרחם על חיות שלא יודעות שהן קיימות זה באג אחד גדול.
גם לתינוק בן יומו אין תודעה מפותחת וזה לא מצדיק שום התעללות לשם הנאה.
לפי תפיסה של קניבלים כן.. הכל תלוי בחינוך.נכון, בשר תינוקות הוא מאד חיוני!
לפי תפיסה של קניבלים כן.. הכל תלוי בחינוך.
הם נולדו לזה.אז זה מוסרי לטעמך?
אההה אז ככה מנסחים טיעון לוגי? 😆 אני אזכור את זה לפעמים הבאות שתנסה להפריך טענות שלי. אני פשוט אגיד "זה די ברור" וסגרתי את הפינה. תודה על עוד שיעור בלוגיקה 😃
אז ההיגיון בצורת ההתנסחות שלך נקבע ע"פ הmood..? 😃מי אמר שניסחתי טיעון לוגי? את כבר מזמן לא ראויה לטיעונים לוגיים.
אז ההיגיון בצורת ההתנסחות שלך נקבע ע"פ הmood..? 😃
"את כבר מזמן לא ראויה לטיעונים לוגיים"- הטיעונים הלוגיים שלך שמתבססים על הכללות ועל חוויות סובייקטיביות לא ראויים לשום מקום.
אתה רוצה אולי שוב להתבסס על דעת הקהל? כי זו בטוח הדרך להוכיח שאני טועה.
כן.. הדבר היחידי שהוכחת זה שאתה יכול להיתפס על מילה פה ושמה, לעוות את המשמעות, לקחת מסר מסריח שמנסה לצדק התעללות בסקאלות במציאת מקרי קצה בתוך המשפטים שלי שכאילו מבטלים את כל החרא שהגישה שלך מביאה לעולם..שוב, את מבולבלת אם את חושבת שאני מנסה להוכיח משהו. כבר הוכחתי כל מה שצריך ביום שהאשכול נפתח.
אני לא מאמין שהאשכול חזר לעמוד הראשון...פספסתי דברים מעניינים? 😛
כן.. הדבר היחידי שהוכחת זה שאתה יכול להיתפס על מילה פה ושמה, לעוות את המשמעות, לקחת מסר מסריח שמנסה לצדק התעללות בסקאלות במציאת מקרי קצה בתוך המשפטים שלי שכאילו מבטלים את כל החרא שהגישה שלך מביאה לעולם..
ואין לי בעיה עם אנשים שזו השקפת העולם שלהם.. רק רוצה לשים מראה לצדקנים שמנסים עוד להרגיש עליונות ברדידות והפרימיטיביות של השקפות העולם שלהם..