הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור B_B
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

B_B

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני רוצה להזמין את הקריאטין של on הMicronized,

עכשיו רציתי לדעת איך משתמשים בו? יש במקרה מדריך מפורט? 5 גרם על הבוקר למשך חודשיים ואז הפסקה?

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
אין מה לסתבך הרבה.

5 גרם - כפית מטבח שטוחה פעם ביום ולא משנה מתי

ובלי הפסקה

כל קריאטין הוא אותו דבר, חבל לקנות של אופטימום אם יש יותר זולים באמינושופ.. אבל מה שתרצה

• פותח/ת השרשור
אופטימום סתם יקר, זה לא מוצר שצריך לחפש את החברה הכי טובה. הכל אותו דבר!

אופטימום סתם יקר, זה לא מוצר שצריך לחפש את החברה הכי טובה. הכל אותו דבר!
כל קריאטין הוא אותו דבר, חבל לקנות של אופטימום אם יש יותר זולים באמינושופ.. אבל מה שתרצה

קניתי דווקא של אופטימום ויצא פי 3 יותר זול מאשר בארץ. אמינו שופ משחקים אותה עם המחירים של החלבונים חבל על הזמן אבל בכל הנוגע לקריאטין המצב עגום כשזה נוגע לארץ.

אמ אני קניתי שלשום את הקילו קריאטין מונו של Scitec ועלה לי 130 שקל מאמינו שזה לא פחות ממעולה אחרי הC4 Extreme שהזמנתי בזמנו מBB באיזה 220 לקופסה מעפנה של איזה 40 סרבינגס

קניתי דווקא של אופטימום ויצא פי 3 יותר זול מאשר בארץ. אמינו שופ משחקים אותה עם המחירים של החלבונים חבל על הזמן אבל בכל הנוגע לקריאטין המצב עגום כשזה נוגע לארץ.
אולי מהמחירים באתר גבר.. לא תנצח אותם הם עושים מה שאתה עושה רק עלות משלוח נמוכה, כל עוד אתה לא פיזית בחול או מישהו שאתה מכיר זה לא יהיה זול יותר

אמ אני קניתי שלשום את הקילו קריאטין מונו של Scitec ועלה לי 130 שקל מאמינו שזה לא פחות ממעולה אחרי הC4 Extreme שהזמנתי בזמנו מBB באיזה 220 לקופסה מעפנה של איזה 40 סרבינגס
c4 זה פרו וורקאט ולא קריאטין ולכן אין פה השווה ב100 שקל אתה קונה מBB קצת יותר מצי קילו קריאטין של אופטמום ב200 שקל אתה קונה כבר 2 קילו

אולי מהמחירים באתר גבר.. לא תנצח אותם הם עושים מה שאתה עושה רק עלות משלוח נמוכה, כל עוד אתה לא פיזית בחול או מישהו שאתה מכיר זה לא יהיה זול יותר
זה כן יהיה יותר זול, עובדה שקיבלתי יותר משקל קריאטין מחברה יותר טובה ובמחיר יותר טוב מאשר תגובה מעליך. אני לא יכול לפרסם לינקים בגלל חוקי הפורום...

אם קילו קריאטין סייטק עולה בארץ 130 ש"ח אז זה באמת יותר משתלם מלקנות בחו"ל.
רק לא מבין איך קנית מאמינושופ את הקריאטין אם זה לא באתר שלהם. אפשר לדעת מאיפה בדיוק קנית?

אם קילו קריאטין סייטק עולה בארץ 130 ש"ח אז זה באמת יותר משתלם מלקנות בחו"ל.
רק לא מבין איך קנית מאמינושופ את הקריאטין אם זה לא באתר שלהם. אפשר לדעת מאיפה בדיוק קנית?
יש להם מלא מוצרים בחנות שלא מוזכרים באתר...בנוסף כמעט כל המוצרים בחנות יותר זולים משמעותית מהמחירים שרשומים באתר, אם אני לא טועה הסניף שלהם בראשון לציון זה הסניף הגדול ובתל אביב הסניף היותר קטן.

יש להם מלא מוצרים בחנות שלא מוזכרים באתר...בנוסף כמעט כל המוצרים בחנות יותר זולים משמעותית מהמחירים שרשומים באתר, אם אני לא טועה הסניף שלהם בראשון לציון זה הסניף הגדול ובתל אביב הסניף היותר קטן.
אז צריך לבקש מהם לעדכן את האתר מצידי שהמחירים לא היו אמיתיים אבל אם הייתי יודע שיש להם קילו סייטק אולי הייתי לוקח ובמקום זה כבר הזמנתי ממקום אחר.

אז צריך לבקש מהם לעדכן את האתר מצידי שהמחירים לא היו אמיתיים אבל אם הייתי יודע שיש להם קילו סייטק אולי הייתי לוקח ובמקום זה כבר הזמנתי ממקום אחר.
מסכים איתך בקטע הזה, זה באמת מוריד להם לקוחות פוטנציאלים. בכל מקרה הם אומרים שהספקים והיבואנים עושים להם בעיות ולכן הם לא יכולים לפרסם באתר את המחירים האמיתיים.

מסכים איתך בקטע הזה, זה באמת מוריד להם לקוחות פוטנציאלים. בכל מקרה הם אומרים שהספקים והיבואנים עושים להם בעיות ולכן הם לא יכולים לפרסם באתר את המחירים האמיתיים.
אני מודע לזה. רק שיפרסמו את המוצר לפחות אם הוא נמצא במלאי...

אני מודע לזה. רק שיפרסמו את המוצר לפחות אם הוא נמצא במלאי...
אה... יש מצב שחלק מהמוצרים הם לא יכולים לפרסם בכלל בגלל הקטע הזה, צריך לשאול אותם. שמעתי שבגלל חלק מהחרמות של היבואנים עליהם חלק מהאספקה שלהם עוברת בעקיפין דרך חנויות אחרות, אולי זאת הסיבה.

באותו מחיר המוכרת אמרה שיש גם את הקריאטין של Extreme , רק אל תשכחו שקניתי את זה בשישי שזה היה יום עם מבצעים מיוחדים אני חושב

באותו מחיר המוכרת אמרה שיש גם את הקריאטין של Extreme , רק אל תשכחו שקניתי את זה בשישי שזה היה יום עם מבצעים מיוחדים אני חושב
כן, היה את שוק החלבונים, מחכה לשוק הבא בקוצר רוח 😛

סוגר את הפוסט כי השאלה נשאלה מליון פעם ויכולת לחפש בין פוסטי הפורום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית