עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי צריך לצלם את הרבע תנועה בביספס קרלס זה היה יותר משעשעזה טווח תנועה מלא כשהוא נכנס לגשר, לא רואה את הבעיה.
סקוואט 5*3 110 קל אבל לא נראה משהו חזרתי להתרסק, לא בעיה לתקן
פרס 5*3 52.5 עלה יפה
פייספולס ומתח בגרביטרון
מוסיף התאוששות בסקוואט
סקוואט 5*3 90 טוב
בנץ 5*3 72.5 PR היה קל כנראה אימון קודם הייתי עייף או לא מפוקס מספיק
דדלפט 2*1 125 חזרה שלישית כמעט נעילה אבל המוט ברח מהיד, לא חוזר למשולבת נשאר עם רגילה אבל מתחיל הוק גריפ ובהמשך מגנזיום
יש משהו לשפר בטכניקה?
סקוואט 5*3 110 קליל ויפה, מצאתי קיו מעולה בשבילי ואני לא מתרסק. הסקוואט הכי יפה שהיה לי בזמן האחרון.
פרס 4*3 55 כשל וpr באותו זמן אנסה את אותו משקל אימון הבא
מתח בגרביטרון, פולי ופייספולס
סקוואט 5*3 115 קל
בנץ 5*1 3*1 75 סט שלישי לא רציתי- ריסט
דדלפט 3*1 דדלפט- שוב כשל, ריסט
סקוואט 5*3 117.5 קליל
פרס 2*2 60 רציתי לתת PR טוב לפני הריסט
מתח בגרביטרון/פולי/פימפום ידיים
סקוואט 5*3 120 קל וטוב
בנץ 5*3 65 ריסט עם עצירה לפני הנעילה
דדלפט 5*1 115 ריסט, חזרתי לעשות סומו רגיל אני הרחבתי את העמידה יותר מידי וזה לא נוח בכלל חזרתי לעמידה צרה יותר ויגדיל אותה עם הזמן בנתיים אני מרגיש די חזק ככה וזה הכי נוח לי
חזרתי מטיול שנתי מה שאומר שפספסתי שני אימונים פלוס נגמר המינוי
כאב גרון+צרידות+קור=כואב לנשום
סקוואט 120*3 הבנתי שאני לא יכול לעשות חמשיות היום אז אמרתי לעצמי יאללה נשבור שיא לסינגל אפילו שזה שיא קטנטן 145*1 עלה יפה וקל מרגיש שינוי אדיר בסקוואט וזה כיף לגמרי
פרס 5*3 50 סבבה
מתח בגרביטרון ופולי
נ.ב בהצלחה אליק וכל חברי התנועה בתחרות מחר, לא יכול להגיע אבל מעודד אתכם מהבית 👏
עדיין חולה בשפעת.
סקוואט 5*3 120 קליל
בנץ 5*3 67.5 קליל
דדליפט פח, הכאב ראש גבר עליי ועדייןלא יודע אם לעשות קלאסי או סומו,
מתסכל
עדיין חולה אבל לא מפסיקים.
סקוואט 5*3 122.5.
פרס 52.5.
פייספולס, חתירה במכונה ופולי
שבוע סבלות הרג אותי הלכתי להתגלגל על הרולר איזה שעה
סקוואט 5*3 125 סוג של PR פעם אחרונה עם משקל כזה היה 3*3 הפעם זה היה סטים מהירים וקלילים, מרוצה מאוד
בנץ 5*1 70 עובר למתכונת טקסס
דדלפט 5*1 115 גם עף החלטתי נשאר עם הסומו לעכשיו הבעיה היחידה זאת האחיזה שקצת חלשה
פולי, טרייספס, ביספס ועוד קצת ביספס בצד
סקוואט 5*3 127.5 קליל
בנץ 5*5 50 קליל, מקווה שהטקסס יעזור לי לחזק את הבנץ משמעותית וזה נותן לי זמן עכשיו לעבוד על טכניקה
חתירה 5*5
מפסיק עם פימפומי ידיים כדי להתקדם כמה שיותר בבנץ ללא כשל
עוד אימון טוב
5*3 130 קליל, בין הסט השני לשלישי הגיעו שונאים והתחילו לריב איתי על שאני נח חמש דקות במקום דקה ואני תופס את הראק התווכחנו איזה עשר דקות ואחרי זה הלכו ללכלך עליי עם כל המכון בכל מקרה הם חיכו כמו ילדות במקום להיכנס איתי ולהוריד שתי פלטות מסכנות זה חימם לי את הלב
בנץ התאוששות 3*3 40
דדלפט 5*1 117.5 היה טוב קל והרגיש טכניקה פצצה רק שלא הייתה לי סוללה לצלם 😣
סקוואט 5*3 132.5 סט ראשון ושני קל ובשלישי קצת גריינדי בסוף.
בנץ עצימות 5*1 70 נחמד ביותר, עדיין עובד על טכניקה.
פולי עליון ולפי הצעתו של אליק אני אעשה ביספס באימון האחרון של השבוע אז פמפמתי קצת
חמישי הבא בתקווה לתת את הסינגל מהתחרות ל5*3 😃