עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדכון תחרות: אתמול הייתה התחרות הראשונה שלי,הלך יותר טוב משציפיתי
סקוואט 140
בנץ 80
דדלפט 147.5
קודם כל תודה למאמן התותח שלי אליק שבלעדיו לא הייתי מגיע לתוצאות האלו
תודה גם לכל מי שתמך,לכל האנשים הנחמדים שפגשתי והכרתי,למארגנים,לספוטרים,לטענים ולשופטים.
נתראה בתחרות הבאה 🤩
תודה רבה 😃ראיתי אותך אתמול. כל הכבוד!
סקוואט 5*5 100
בנץ 5*5 5 50
חתירה 5*5 40
ביספס 15*3
סקוואט : 3*2 80
סנץ : 3*2 40
פשיטת גו 15*3
אחרי שלושה שבועות שלא עידכנתי ולא התאמנתי בגלל שיצאתי לחופשה חזרתי להתאמן אבל ויתרתי על טקסס לעכשיו,כרגע אני מתחיל את התוכנית הלינארית של גוני קנדיטו
יום ראשון תחתון כבד יום שני עליון כבד
סקוואט 6*3 בנץ 6*3
דדלפט 6*2 חתירה 6*3
המסטרינג קרלס 8*3 פרס 6*1
פולי 6*1
בייספס קרלס...
אחרי התחרות יצאתי לחופשה של כמעט חודש עם המשפחה ואז התחילו החגים(מכון סגור) אז אני הולך למכון פעמיים בשבוע עובד טכניקה ועל שרירים מוזנחים,שבוע הבא אני חוזר להתאמן רגיל במתכונת טקססלמה הפסקת לעדכן?
מחכה 😃אחרי התחרות יצאתי לחופשה של כמעט חודש עם המשפחה ואז התחילו החגים(מכון סגור) אז אני הולך למכון פעמיים בשבוע עובד טכניקה ועל שרירים מוזנחים,שבוע הבא אני חוזר להתאמן רגיל במתכונת טקסס
מתחרה בדצמבר נכון?אחרי התחרות יצאתי לחופשה של כמעט חודש עם המשפחה ואז התחילו החגים(מכון סגור) אז אני הולך למכון פעמיים בשבוע עובד טכניקה ועל שרירים מוזנחים,שבוע הבא אני חוזר להתאמן רגיל במתכונת טקסס
נכון לעכשיו כן,אתה גם ?מתחרה בדצמבר נכון?
כן. הפעם יהיו די הרבה מתחרים חדשיםנכון לעכשיו כן,אתה גם ?
אתם תהנו מאוד,כיף לשמוע שיש הרבה אנשים חדשיםכן. הפעם יהיו די הרבה מתחרים חדשים
סקוואט 5*5 90,חוסר האימונים מורגש בהחלט בעיקר בשתי הסטים האחרונים,מבחינת טכניקה השתפר,עדיין יש על מה לעבוד
בנץ 5*5 45 קל
חתירה 5*5
בייספס 8*3
התאוששות
סקוואט 3*2 70
בנץ 3*2 35
פייספולס 8*5
טקסס עם נגיעות קטנות של אליקאיזה תוכנית אתה עושה?