כמעט כמוך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמעט כמוך
תתנחם שמקרים כמו שציינת יש בתאילנד כל יום שהולכים עם זה הרבה יותר רחוק. אנחנו עד היום צוחקים על חבר שנפל בפח בתאילנד ועבר כמעט עשור מאז.תשמע בהתחלה שמים אותו אני קולט בלונדינית וזה, אני עושה לחבר שלי "קלוט איזה כוסית". איך שאני מסיים את המשפט הוא אומר "שלום אני סתיו".... הרגשתי כמו במתיחה הזאת ביוטוב של הטייטס על הערבי הזה
אותנו הזהירו תמיד לדחוף יד למשש את האזור, כדי לא לגלות בשלב מאוחר מדי..תתנחם שמקרים כמו שציינת יש בתאילנד כל יום שהולכים עם זה הרבה יותר רחוק. אנחנו עד היום צוחקים על חבר שנפל בפח בתאילנד ועבר כמעט עשור מאז.
יש לו חברהבחור הזה כל כך כושל שהוא אפילו לא מוצלח בלהיות הומו. איזה מין הומו ירצה אותו כשהומואים רוצים לזיין גברים?? הוא לא מזכיר גבר בכלום!!
אז רגע, החבר שלו/שלה הוא גיי או סטרייט?יש לו חבר
ביאז רגע, החבר שלו/שלה הוא גיי או סטרייט?
זה ההוא מהפרסומת לטיוטה לא?
מקווה בשבילו שגיי, אחרת הוא יתאכזב..אז רגע, החבר שלו/שלה הוא גיי או סטרייט?
למה לעזאזל אתה מפרסם דברים כאלו?
זה הגיוני מאוד, המוני אנשים רואים את התוכנית הזאת... ואם תשאל רנדומלית ברחוב אנשים האם הם רואים האח הגדול או לא אתה תופתע מהיקף הצופים.לדעתי הם סתם ממציאים בערוץ 2 נתוני רייטינג כל פעם .. לא מאמין להם שכל כך הרבה אנשים רואים את הבולשיט שהם משדרים.
לא יודע אם הוא מבצע דדליפט, אבל אני בטוח שהוא נמצא בתנוחה ההתחלתית מדי פעם..רגע, כמה הדדליפט שלו?
גבר מה שקורה בתאילנד נשאר בתאילנדאני חושב שהבן זוג שלו סטרייט.
מהסיבה הפשוטה שאפילו גיי רוצה לאנוס גבר.
גיי לא רוצה לאנוס בחורה.
רק סטרייט רוצה לאנוס בחורה.
או שהבן זוג שלו הוא פשוט אישה שהפכה לגבר, הפוך ממנו.
בגלל אנשים כמוהו, יש לי סיוטים לטוס לתאילנד.
ככל שאני רואה אותם יותר, ככה תאילנד מתרחקת ממני יותר.
האמת שאף ליידי-בוי שפגשתי בתאילנד לא נראה יותר אישה ממנו.אני חושב שהבן זוג שלו סטרייט.
גיי לא רוצה לאנוס בחורה.
אף בן אדם נורמלי לא רוצה לאנוס בחורה...אני חושב שהבן זוג שלו סטרייט.
גיי לא רוצה לאנוס בחורה.