הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשל בליניארית

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
מה קורה אם נכשלתי בסט של הסקוואט באימון של הנפח (אימון a)?

לא קרה לי עד עכשיו..יצא לי להיכשל באימון c שזה האימון העצים שמעלים בו משקלים, אז פשוט חזרתי שבוע אחר כך על אותו משקל באותו תרגיל.
אבל מה עושים כשנכשלים באימון a? איך אני ממשיכה השבוע באימון b וc?

אין פרוטוקול מסודר, ההצעה שלי היא לחזור ביום חמישי על המשקל של חמישי האחרון.

• פותח/ת השרשור
זתומרת לעבוד עם אותם משקלים שעבדתי איתם באימון c האחרון? וככה גם האימון. התאוששות? לעבוד עם המשקלים של אימון b האחרון?

זתומרת לעבוד עם אותם משקלים שעבדתי איתם באימון c האחרון? וככה גם האימון. התאוששות? לעבוד עם המשקלים של אימון b האחרון?
כן. למרות שאת יכולה לעבוד לפי האחוזים של העצימות החדשה, ההבדלים הם קטנים ולא נראה לי שזה כל כך משנה

אם התרגיל שנתקעת בו הוא התרגיל השני באימון אז ממליץ לשנות סדר תרגילים ולשים אותו כראשון ולחזור על אותם המשקלים שוב

הייתי מנסה להתקדם באימון C בכל זאת , ואם באימון A לא תצליחי להעלות שוב משקל תעשי ריסט

הייתי מנסה להתקדם באימון C בכל זאת , ואם באימון A לא תצליחי להעלות שוב משקל תעשי ריסט

• פותח/ת השרשור

איך להתקדם? באימון c האחרון הייתי צריכה לעשות 3 חזרות עם 102.5%, הצלחתי, והיום הייתי צריכה לעשות עם אותו משקל 5 חזרות (בתור ה100 אחוז שלי) ונכשלתי ברביעית..אז איך הגיוני שאצליח באימון c להעלות את המשקל יותר מזה?
לא נראה לי שקיים כלכך ריסט בליניארית, לא עדיף לשמור על ה65 שהגעתי אליו במקום לחזור אחורה?

איך להתקדם? באימון c האחרון הייתי צריכה לעשות 3 חזרות עם 102.5%, הצלחתי, והיום הייתי צריכה לעשות עם אותו משקל 5 חזרות (בתור ה100 אחוז שלי) ונכשלתי ברביעית..אז איך הגיוני שאצליח באימון c להעלות את המשקל יותר מזה?
לא נראה לי שקיים כלכך ריסט בליניארית, לא עדיף לשמור על ה65 שהגעתי אליו במקום לחזור אחורה?
קיים ריסט, אך לא מומלץ לבצע בחיטוב

מה קורה אם נכשלתי בסט של הסקוואט באימון של הנפח (אימון a)?

לא קרה לי עד עכשיו..יצא לי להיכשל באימון c שזה האימון העצים שמעלים בו משקלים, אז פשוט חזרתי שבוע אחר כך על אותו משקל באותו תרגיל.
אבל מה עושים כשנכשלים באימון a? איך אני ממשיכה השבוע באימון b וc?

את יכולה לעשות מה ש @DarY כתב, ושבוע הבא לחזור על זה בהצלחה. את כנראה תצליחי באימון C כי זה 3 חזרות במקום 5. אם זה נתקע שוב, את יכולה להוריד את כל הנפח ורק להתחמם לסט אחד כבד. אם גם זה לא עובד, כנראה שמיצית פחות או יותר והגיע הזמן להתקדם לתכנון קצת שונה.

• פותח/ת השרשור
את יכולה לעשות מה ש @DarY כתב, ושבוע הבא לחזור על זה בהצלחה. את כנראה תצליחי באימון C כי זה 3 חזרות במקום 5. אם זה נתקע שוב, את יכולה להוריד את כל הנפח ורק להתחמם לסט אחד כבד. אם גם זה לא עובד, כנראה שמיצית פחות או יותר והגיע הזמן להתקדם לתכנון קצת שונה.

האמת שאני בחיטוב, אז המטרה שלי הייתה מינימום לשמור על המשקלים שהתחלתי איתם..ודווקא הצלחתי לעלות, אני אנסה שוב ואם זה לא ילך אז אני לפחות אשמור על מה שהתחלתי איתו עד סוף החיטוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית