הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קולה זירו.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

יצא לי לשמוע על הרבה אנשים ששותים קולה זירו בחיטובים וכו', השאלה שלי היא כזו, האם זה לא פוגע ? זה לא מיתוס שאין זה קלוריות ? אם נגיד אני בחיטוב ושותה בקבוק אחד, זה יכול לגרום לי נזק כל שהוא ? (במידה ואני עובד בתפריט עם גירעון קלורי).
לגבי המיתוס שיש קל' שמעתי ממישהו וסתם חשבתי אם זה נכון.

היי,

יצא לי לשמוע על הרבה אנשים ששותים קולה זירו בחיטובים וכו', השאלה שלי היא כזו, האם זה לא פוגע ? זה לא מיתוס שאין זה קלוריות ? אם נגיד אני בחיטוב ושותה בקבוק אחד, זה יכול לגרום לי נזק כל שהוא ? (במידה ואני עובד בתפריט עם גירעון קלורי).
לגבי המיתוס שיש קל' שמעתי ממישהו וסתם חשבתי אם זה נכון.
בקולה זירו אין קלוריות
זה לא הופך את זה לבריא

בקולה זירו אין קלוריות, יש ממתיקים מלאכותיים בעלי ערך קלורי זניח (בערך קלוריה לכוס)
קולה זירו לא תפגע בירידה במשקל, היא כן תפגע אצל הרבה אנשים בחשק למתוק, ותעצים את הרצון למתוק.
יש שאומרים שגם החומצה הזרחתית בקולה לא בריאה כל כך.
בכל אופן קולה זירו זה הרעל הכי טעים עם הכי קצת קלוריות שיש, לכן אני אומר טעים לך? לרוויה 😃

אני מציל את עצמי מדי פעם עם זה, תחשוב שבקבוק זה 4-5 קלוריות, ומשביע אותך מאוד.
אישית זה הציל אותי מאוד אתמול. בריא? לא, אבל יש גבולות 🤩

תקשיב כשאתה בחיטוב ואתה רעב אין מה לעשות אלה לאכול ג'אנק בלי קלוריות.
בריא זה לא,אבל חיטוב זה לא לנצח אפשר מפעם לפעם להתפרע .

תקשיב כשאתה בחיטוב ואתה רעב אין מה לעשות אלה לאכול ג'אנק בלי קלוריות.
בריא זה לא,אבל חיטוב זה לא לנצח אפשר מפעם לפעם להתפרע .
יש מה לעשות ולא מעט... לאכול מספיק ירקות ולשתות הרבה מים משביע אותך להרבה מאוד זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית