עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור 😃 תודה !שתמשיך לאכול.. יש עוד דרך ארוכה, בהצלחה.
לא העצה הכי טובה. הוא יכול להגיע למצב שהוא אוכל יותר מדי בלי לשים לב ואז הוא יעלה הרבה בשומן.כל הכבוד! לדעתי בהתחשב בזה שאתה רזה ועוד צעיר אז הגוף שלך עוד מתפתח, אל תחשוב מאסה נקייה חיטוב לא יודע מה פשוט תאכל מלא ותתאמן הרבה.
מסכיםלא העצה הכי טובה. הוא יכול להגיע למצב שהוא אוכל יותר מדי בלי לשים לב ואז הוא יעלה הרבה בשומן.
אחי יש עליו מעט מאסת שריר והוא נורא רזה הסיכוי שהוא יעלה כלכך הרבה משקל שהוא ישמין שואף לאפס לדעתי. מצד שני אם הוא לא יאכל מספיק כי הוא מנסה לעלות "נקי" אז הוא לא יממש את הפוטנציאל שלו, בעיקר בתור מתאמן מתחיללא העצה הכי טובה. הוא יכול להגיע למצב שהוא אוכל יותר מדי בלי לשים לב ואז הוא יעלה הרבה בשומן.
איך אתה יודע שהוא לא יצבור הרבה שומן? וזה שהוא לא יצבור הרבה שומן לא יעשה אותו בריא, יש רזים שאוכלים ג'אנק כל היום אבל מבחינה בריאותית המצב זוועה.אחי יש עליו מעט מאסת שריר והוא נורא רזה הסיכוי שהוא יעלה כלכך הרבה משקל שהוא ישמין שואף לאפס לדעתי. מצד שני אם הוא לא יאכל מספיק כי הוא מנסה לעלות "נקי" אז הוא לא יממש את הפוטנציאל שלו, בעיקר בתור מתאמן מתחיל
בכללי לדעתי בגיל הזה ובמבנה גוף שלו ובמיוחד כשרק מתחילים להתאמן ממש לא צריך לחשוב על לעלות נקי אלא רק להתאמן הרבה ולאכול הרבה
תודה ! אני מעדיף להישאר במסה נקייה ולאכול בריא .. לוקח יותר זמן וסבלנות אבל לפי דעתי זה ישתלם בסוף 😃כל הכבוד! לדעתי בהתחשב בזה שאתה רזה ועוד צעיר אז הגוף שלך עוד מתפתח, אל תחשוב מאסה נקייה חיטוב לא יודע מה פשוט תאכל מלא ותתאמן הרבה.
ברור שלא לאכול כל היום זבל אבל גם לא לספור קלוריות ולאכול סלט קינואה כל היום. בנאדם במבנה הגוף הזה ובתור התחלה צריך רק לאכול לאכול ולהתאמן.איך אתה יודע שהוא לא יצבור הרבה שומן? וזה שהוא לא יצבור הרבה שומן לא יעשה אותו בריא, יש רזים שאוכלים ג'אנק כל היום אבל מבחינה בריאותית המצב זוועה.
אני חס ושלום לא ממליץ לאכול אוכל חרא אלא פשוט לאכול הרבה בלי לספורתודה ! אני מעדיף להישאר במסה נקייה ולאכול בריא .. לוקח יותר זמן וסבלנות אבל לפי דעתי זה ישתלם בסוף 😃
אני יעלה הרבה בשומן ... מנסיון ... מעדיף לעשות מסה נקייה , תודה בכל מקרה 😃ברור שלא לאכול כל היום זבל אבל גם לא לספור קלוריות ולאכול סלט קינואה כל היום. בנאדם במבנה הגוף הזה ובתור התחלה צריך רק לאכול לאכול ולהתאמן.
אני חס ושלום לא ממליץ לאכול אוכל חרא אלא פשוט לאכול הרבה בלי לספור
אתה מכיר את הגוף שלך הכי טוב ויודע מה טוב בשבילך. אני מניח שעוד אין לך שנה בחדר כושר, וזאת התקופה שמעלים הרבה שריר בתקופה קצרה וחבל לפספס את ההזדמנות הזאת לדעתי לבנות בסיס שריר טוב. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.אני יעלה הרבה בשומן ... מנסיון ... מעדיף לעשות מסה נקייה , תודה בכל מקרה 😃
תודה רבה !המשך כך, יפה מאוד! כמובן שיש לך עוד הרבה מסה שאתה יכול לצבור ללא שום בעיה .
תמשיך בתזונה נכונה ואימונים אתה בדרך הטובה.
בהצלחה!
תודה כמובן אני ממשיךהתקדמות יפה.
תמשיך מסה.