הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב חד בכתף בהוצאת המוט בבנץ'

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
לאחרונה עברה לשיטת בנץ' של ליפטרים,
כמו שמוסבר בסרטון:
היום כשניסיתי להוציא את המוט באחיזה צרה הרגשתי פתאום כאב חד בכתף והכתף שלי פשוט קרסה ולא הצלחתי להחזיק את המוט.
לאחר מכן עשיתי עוד סט בעזרת המדריך והכל היה בסדר.
אבל אחר כך ניסיתי סט נוסף ולמרות העזרה של המדריך זה קרה לי שוב.
כרגע אני לא מרגיש כאב חזק בכתף אולי אי נוחות קלה,
אבל אני בכל זאת מפחד שאולי מתחילה אצלי דלקת או קרע קטן בשריר.
אני לא בטוח מה כדאי לי לעשות,לחמם את המקום או לקרר? והאם לעשות בנץ באימון הבא בכל זאת או שעדיף לנוח?
אשמח לשמוע האם קרה למישהו משהו דומה.

תודה מראש

האם זה קורה לך במשקלים קלים או רק במשקלים כבדים?
תצלם טכניקה ותעלה לפה סרטון.
בנוגע לכאב שאתה מרגיש ממליץ לפנות לפורום פציעות ספורט, אולי זה משהו רציני וכדאי להפסיק לבצע לחיצות בינתיים, או לפחות לחיצות בטכניקה שבה אתה מרגיש את הכאב.

• פותח/ת השרשור
האם זה קורה לך במשקלים קלים או רק במשקלים כבדים?
תצלם טכניקה ותעלה לפה סרטון.
בנוגע לכאב שאתה מרגיש ממליץ לפנות לפורום פציעות ספורט, אולי זה משהו רציני וכדאי להפסיק לבצע לחיצות בינתיים, או לפחות לחיצות בטכניקה שבה אתה מרגיש את הכאב.
זה קורה לי רק במשקלים כבדים,אני מרגיש את הכאב רק שאני מוציא את המוט לא בלחיצה עצמה,אבל זה כאב חזק שפשוט גורם לי להפיל את המוט.

זה קורה לי רק במשקלים כבדים,אני מרגיש את הכאב רק שאני מוציא את המוט לא בלחיצה עצמה,אבל זה כאב חזק שפשוט גורם לי להפיל את המוט.
זאת בכל זאת בעיה שצריך לבדוק אותה, בינתיים תלחץ עם ספוטר שיוציא איתך את הוט בכל סט כבד.

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע את דעתך @yonizarkh , שמתי לב עכשיו שכשאני מרים את היד אני מרגיש תחושת מתיחה בכתף
ואם אני מרים מהר אני שוב מרגיש כאב חד
קמתי עכשיו והכאב החמיר,מנהלים אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום פציעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית