הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס ומבחן וינגייט ריצה

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם אני מתאמן בטקסס מתוד תוכנית כוח אני בשבועיים שלוש האחרונים ביצעתי פעם בשבוע אירבי קל והים היה מבחן ריצה של 12 דקות הייתי אמור לעשות 2300-2400 מטר למעשה התחלתי ממהירות קלה ואחרי חצי דקה שמתי מהירות של 12.5 קמש התמדתי בערך 3 דקות אחכ קירטעתי הורדתי מהירות ואחרי 6 דקות עשיתי קילוטר 1 ו300 מטר עד עכשיו התאומים כואבים לי המטרה שלי לעבור תמבחן
עכשיו אני ישמח לדעת איך כדאי לשלב את זה בתוכנית אימונים שלי יום ראשון יש לי נפח יום שלישי התאוששות וחמישי עצימות
אני שוקל 97-98 וגובה 184 משקלי עבודה סקוואט 165 ל 3
בנצ 125 ל חזרה 1
ודדליפט 190 ל 2
תודה לכל מי שעוזר ...
@Beast and cheat אמשח עם תביע דעה מה לעשות ..
@SmokingSnake

מתי המבחן? אם המבחן חשוב לך קח קצת פגרה מאימוני הכוח. תרוץ פעמיים בשבוע 12 דקות, תתחיל במהירות 12 קמש וותנסה להחזיק כמה שיותר

• פותח/ת השרשור
מתי המבחן? אם המבחן חשוב לך קח קצת פגרה מאימוני הכוח. תרוץ פעמיים בשבוע 12 דקות, תתחיל במהירות 12 קמש וותנסה להחזיק כמה שיותר
המבחן בערך עוד 3 שבועות ..
ועד עכשיו יש כאבים באזור התאומים רצתי כמה דקות ואז כבר לא הצלחתי יש טקטיקה אחרת? ואני מעדיף להמשיך בתוכנית כוח לדעתך חובה להחליף תוכנית?

ב 3 שבועות אין נסים, לכן הכי הגיוני זה לתרגל את המבחן עצמו.
אם המבחן חשוב לך, אימוני הכוח יפריעו לך בהתאוששות מהריצה שגם ככה קשה לך. לדעתי הפסקה היא הדבר הנכון

כמה אתה רץ בסוף אימון? ואתה מצליח להתקדם במשקלי עבודה ככה?

ממש בתחילת דרכי, הפסקתי קריאטין+ירדתי 4 קילו...
השיאים שלי מעט ירדו בעיקר במקומות שלמשקל יש חשיבות, כלומר הפרס שלי ירד מ78 לשלוש חמישיות על משקל גוף 78-79... ל75 ל3 על משקל גוף 75.
הסקוואט שלי מ145 ל5, ירד לסביב ה140-142...
בנצ פרס 107.5 בשיא ועכשיו 105 ל5...
דדליפט היחיד שעלה בנתיים...

אני מאמין שהריצה לא הכי פוגמת... בהתחלה הקפדתי על 3 קילומטר ריצה... עכשיו אחרי שבוע וקצת אני מתחיל לרוץ 5 בסוף כל אימון...
מאוד קשה להגיד כמה זה פוגע עכשיו... אבל כנראה שאמשיך את זה גם בעליה במסה , ואז יהיה לי יותר אינדקציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית