עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברגע שאני ממשיך להיתקע למרות ריסטים?זה לא עניין של משקלים זה עניין של התקדמות.
ברגע שתסיים את התוכנית תעבור לפיצולים
ובתנאי שאתה אוכל טוב ויושן טוב.ברגע שאני ממשיך להיתקע למרות ריסטים?
אני עושה כרגע מקבילים 2-3 סטים ל-8 חזרות והבנתי שאפשר להוסיף גם נפח ליד קדמית אבל לא מומלץ אז בנתיים אני לא עושה. איזה תרגילי עזר ניתן עוד להוסיף ומתי? ובקשר למקבילים אם אני אגיע למצב שאני יכול לעשות יותר מ-8 חזרות להעלות את כמות החזרות?ובתנאי שאתה אוכל טוב ויושן טוב.
מה גם שיש מקום לתרגילי עזר בשלב מתקדם של התוכנית. גם סקוואט התאוששות באמצע שבוע.
אתה ממש אופטימי לגבי הלחיצותתגיע לדעתי ל 140 סקוואט
140-150 דדליפט
פרס 60 -65
בנצ 90
אלה משקלים שבערך תססים איתם את SS
למה אני סיימתי SSאתה ממש אופטימי לגבי הלחיצות
אתה התחלת סס עם לחיצות חזקותלמה אני סיימתי SS
עם סקוואט 147.5 ל 2 חמישיות
דדליפט 150 ל 5
פרס 75 ל 3*3
ובנץ 127.5 לסינגל
אז שגם הוא יתחיל שיוסיף מקביליים עם משקל ומתח גם עם משקלאתה התחלת סס עם לחיצות חזקות
מסכים, צ'ין אפס (באימון שאין בו מקבילים) 2-3X8 בערך, סבבה לבייספסאבל אם כבר, אז תכניס צ'ין אפס
מסכים, צ'ין אפס (באימון שאין בו מקבילים) 2-3X8 בערך, סבבה לבייספס
שכחתי להגיד, אני לא עושה פאוור קלין אני עושה מתח במקום, רגיל ורחב. המתח לא ביום של המקבילים. זה מחולק כך: 1. סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט, מקבילים. 2. סקוואט, פרס בישיבה(בעייתי בעמידה), מתח.אם אתה מגיע ליותר מ8 חזרות אני חושב שעדיף שתעלה את המשקל, ונראה לי שאם אתה עושה מקבילים תוסיף גם מתח,שיהיה איזון בתנועות,שלא יהיו לך יותר מידי לחיצות
תאמת אני בפגרה של הרבה זמן, הבייספ שלי קטן בצורה משמעותית כל כך ונהיה מדלדל שאפילו להרים את השלט מהשולחן נראה לי יגדיל אותו 🤣תבין שSS לא אמורה להגדיל לך את הבייספס, אבל לא יהרוג אותך להכניס 3 סטים באימון האחרון של השבוע.
אבל אם כבר, אז תכניס צ'ין אפס
אני הייתי עושה ככה בתקופה של SS: אימון1: סקוואט, בנץ', דדליפט, צ'ין אפס. אימון 2: סקוואט, פרס, מתח, מקבילים. צ'ין אפס ומקבילים בתור תרגילי עזר (2X8) ומתח בתור תרגיל עיקרי (3X5) והידיים גדלו סבבה יחד עם כל הגוף.שכחתי להגיד, אני לא עושה פאוור קלין אני עושה מתח במקום, רגיל ורחב. המתח לא ביום של המקבילים. זה מחולק כך: 1. סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט, מקבילים. 2. סקוואט, פרס בישיבה(בעייתי בעמידה), מתח.
למה?פרס בישיבה(בעייתי בעמידה)
נשמע אחלה, אני אנסה, נראה אם המתח והמקבילים לא יפגעו אחד בתוצאות של השני.אני הייתי עושה ככה בתקופה של SS: אימון1: סקוואט, בנץ', דדליפט, צ'ין אפס. אימון 2: סקוואט, פרס, מתח, מקבילים. צ'ין אפס ומקבילים בתור תרגילי עזר (2X8) ומתח בתור תרגיל עיקרי (3X5) והידיים גדלו סבבה יחד עם כל הגוף.
אני מתאמן בבית זה בעייתי קצת בעמידה.למה?
נ]
אני מתאמן בבית זה בעייתי קצת בעמידה.
כלובאז איך אתה עושה סקוואט?