ייעוץ דיון אני כרגע עושה SS והמטרה היא פיתוח גוף באיזה משקלים לעבור לAB?

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
החלטתי לעשות SS כדי שהמשקלי עבודה יהיו סבירים אבל בתכלס המטרה הסופית היא לפתח את הגוף ולא להיות פאוורליפטר. באיזה משקלים לדעתכם כדאי לעבור לתוכנית פיצולים?

זה לא עניין של משקלים זה עניין של התקדמות.
ברגע שתסיים את התוכנית תעבור לפיצולים

• פותח/ת השרשור
ובתנאי שאתה אוכל טוב ויושן טוב.
מה גם שיש מקום לתרגילי עזר בשלב מתקדם של התוכנית. גם סקוואט התאוששות באמצע שבוע.
אני עושה כרגע מקבילים 2-3 סטים ל-8 חזרות והבנתי שאפשר להוסיף גם נפח ליד קדמית אבל לא מומלץ אז בנתיים אני לא עושה. איזה תרגילי עזר ניתן עוד להוסיף ומתי? ובקשר למקבילים אם אני אגיע למצב שאני יכול לעשות יותר מ-8 חזרות להעלות את כמות החזרות?

אם אתה מגיע ליותר מ8 חזרות אני חושב שעדיף שתעלה את המשקל, ונראה לי שאם אתה עושה מקבילים תוסיף גם מתח,שיהיה איזון בתנועות,שלא יהיו לך יותר מידי לחיצות

תבין שSS לא אמורה להגדיל לך את הבייספס, אבל לא יהרוג אותך להכניס 3 סטים באימון האחרון של השבוע.
אבל אם כבר, אז תכניס צ'ין אפס

• פותח/ת השרשור
מסכים, צ'ין אפס (באימון שאין בו מקבילים) 2-3X8 בערך, סבבה לבייספס
אם אתה מגיע ליותר מ8 חזרות אני חושב שעדיף שתעלה את המשקל, ונראה לי שאם אתה עושה מקבילים תוסיף גם מתח,שיהיה איזון בתנועות,שלא יהיו לך יותר מידי לחיצות
שכחתי להגיד, אני לא עושה פאוור קלין אני עושה מתח במקום, רגיל ורחב. המתח לא ביום של המקבילים. זה מחולק כך: 1. סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט, מקבילים. 2. סקוואט, פרס בישיבה(בעייתי בעמידה), מתח.
תבין שSS לא אמורה להגדיל לך את הבייספס, אבל לא יהרוג אותך להכניס 3 סטים באימון האחרון של השבוע.
אבל אם כבר, אז תכניס צ'ין אפס
תאמת אני בפגרה של הרבה זמן, הבייספ שלי קטן בצורה משמעותית כל כך ונהיה מדלדל שאפילו להרים את השלט מהשולחן נראה לי יגדיל אותו 🤣

שכחתי להגיד, אני לא עושה פאוור קלין אני עושה מתח במקום, רגיל ורחב. המתח לא ביום של המקבילים. זה מחולק כך: 1. סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט, מקבילים. 2. סקוואט, פרס בישיבה(בעייתי בעמידה), מתח.
אני הייתי עושה ככה בתקופה של SS: אימון1: סקוואט, בנץ', דדליפט, צ'ין אפס. אימון 2: סקוואט, פרס, מתח, מקבילים. צ'ין אפס ומקבילים בתור תרגילי עזר (2X8) ומתח בתור תרגיל עיקרי (3X5) והידיים גדלו סבבה יחד עם כל הגוף.
פרס בישיבה(בעייתי בעמידה)
למה?

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עושה ככה בתקופה של SS: אימון1: סקוואט, בנץ', דדליפט, צ'ין אפס. אימון 2: סקוואט, פרס, מתח, מקבילים. צ'ין אפס ומקבילים בתור תרגילי עזר (2X8) ומתח בתור תרגיל עיקרי (3X5) והידיים גדלו סבבה יחד עם כל הגוף.
נשמע אחלה, אני אנסה, נראה אם המתח והמקבילים לא יפגעו אחד בתוצאות של השני.
אני מתאמן בבית זה בעייתי קצת בעמידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית