הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט

par2004

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אהלן, אני שוקל כרגע 89, גובה 1.78.
הbmr שלי הוא 2053, rmr 2463.

עכשיו, בחישוב פשוט של הכמות קלוריות שאני צורך מחלבון ושומן(1270), יוצא שנוצר לי פער של בערך 1200 קלוריות ובימים של אירובי ואנאירובי אפילו יותר, עכשיו -

את החוסר שנוצר לי אני ממלא ע"י פחמימות? ע"י שומן? חלבון?

כמה בעצם הפער מקסימום של קלוריות שאני יכול להשאיר בלי להסתכן באיבוד שריר?(כרגע אני אוכל בין 1800 ל2000 ביום).

עוד שאלה, במצב שלי עדיף לרדת מסביבות ה70 גר' פחמימה ביום או אפשר להשאיר ככה בלי שיפגע בתהליך?

תודה לעונים.

נערך לאחרונה:
אז ככה.
לפי חישוב מהיר שלי בהתחשב שאתה אוכל חלבון פי 2 ממשקל גוף אז אתה לא אוכל מספיק שומן. אתה ממש לא יורד יותר ממאזן קלורי שלילי קטן מ500. ואם אתה בתחילת החיטוב אז תקטין את המאזן השלילי לכיוון 200-300 ורק אז תרד ל500. בקשר ל70 פחמימה אתה ממש לא תאכל בתחילת החיטוב 70 גרם פחמימה זה גם קיצוני מידי וגם אתה תהיה במאזן שלילי ענק מידי. ברגע שאתה במאזן שלילי נמוך מידי אתה מאבד מסת שריר ואתה יכול לדפוק את הירידה בזה שהגוף שלך יחליט שאתה במצב מסוכן ואתה פשוט תפסיק לרדת. לכן לסיכום, תעלה בשומן ופחמימות בשביל להיות במינוס קלורי של 300 ו500 שבועיים/שבוע אחריי זה. אתה תוכל לרדת לדל פחמימה שדרך הגב נחשב רק מתחת ל50 גרם בערך רק אחרי שתרד הרבה. תעדכן עוד חודשיים מה איתך ונראה אם כדאי לך לעבור לדל או לא.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלא הבהרתי את עצמי נכון: אני בחיטוב(בהערכה גסה) כבר כחודש ומשהו, אפילו קצת יותר, שבמהלכו ירדתי מ98 ל89.

אני לא אוכל על פי תפריט קבוע ומסודר, אלא אוכל ע"פ הערכים שאני צריך כל יום "מה שיש במקרר".

השאלה שלי אם להשלים את החוסר מ1300(הערכים הבסיסיים שאני זקוק להם) רק ע"י פחמימה לא פוגע בתהליך/נותן מראה מנופח וכו'.

אני חושב שלא הבהרתי את עצמי נכון: אני בחיטוב(בהערכה גסה) כבר כחודש ומשהו, אפילו קצת יותר, שבמהלכו ירדתי מ98 ל89.

אני לא אוכל על פי תפריט קבוע ומסודר, אלא אוכל ע"פ הערכים שאני צריך כל יום "מה שיש במקרר".

השאלה שלי אם להשלים את החוסר מ1300(הערכים הבסיסיים שאני זקוק להם) רק ע"י פחמימה לא פוגע בתהליך/נותן מראה מנופח וכו'.
א. כול הכבוד על הירידה תמשיך כך 😉
ב. לאכול כול מה שבא לא ממש ילך כי בחיטוב כול מה שאתה אוכל זה חשוב (לפחות בדעתי) לכן תחשוב על לבנות לעצמך תפריט לפי מה שאמרתי ובסוף תעלה אותו לפה לפי החוקים שנעוצים ואז נוכל לעזור לך לבנות אותו הכי טוב שאפשר.

• פותח/ת השרשור
א.תודה !
ב. כמובן שאני לא אוכל מה שבא לי, אני מתכוון שאני כל יום נמצא במקום אחר, ככה שאין לי אפשרות לאכול את אותם דברים כל יום, אז יוצא לי לאכול פעם אחת בארוחת בוקר(סתם זורק דוגמא) חביתה מ4 ביצים וגבינה, ויום אחר יוצא לי לאכול רק גבינה וסקופ חלבון, פעם אחרת יוצא לי לאכול חזה וכו וכו'

א.תודה !
ב. כמובן שאני לא אוכל מה שבא לי, אני מתכוון שאני כל יום נמצא במקום אחר, ככה שאין לי אפשרות לאכול את אותם דברים כל יום, אז יוצא לי לאכול פעם אחת בארוחת בוקר(סתם זורק דוגמא) חביתה מ4 ביצים וגבינה, ויום אחר יוצא לי לאכול רק גבינה וסקופ חלבון, פעם אחרת יוצא לי לאכול חזה וכו וכו'
אם אתה מגיע בסוף היום לאותם ערכים רצויים אין שום בעיה כול עוד אתה לא מחליף את כול היום בסקופים במקום לאכול ויש גם כאלה. (עדיין אני רוצה שתגיד לי מה הערכים הסופיים שלי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית