הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרע במינסקוס הלטרלי

Verratti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
יום חמישי עשיתי ניתוח והוציאו לי את החלק הקרוע של המיניסקוס הלטרלי על ידי ניתוח ארתוסקופיה.
הרופא המנתח הביא לי תרגילים לעשות אחרי הניתוח.
שאלתי היא האם כדי לי ללכת לפיזוטרפיסט , דיברתי עם הרופא המנתח שלי והוא אמר לי שאני לא צריך ללכת לפיזוטרפיה הלאה רק לעשות את התרגילים
מה אתם אומרים? כי לפי מה שידוע לי אחרי ניתוח אמורים ללכת לפיזוטרפיסט.

יום חמישי עשיתי ניתוח והוציאו לי את החלק הקרוע של המיניסקוס הלטרלי על ידי ניתוח ארתוסקופיה.
הרופא המנתח הביא לי תרגילים לעשות אחרי הניתוח.
שאלתי היא האם כדי לי ללכת לפיזוטרפיסט , דיברתי עם הרופא המנתח שלי והוא אמר לי שאני לא צריך ללכת לפיזוטרפיה הלאה רק לעשות את התרגילים
מה אתם אומרים? כי לפי מה שידוע לי אחרי ניתוח אמורים ללכת לפיזוטרפיסט.

אתה צודק.
רופא מנתח לא אמור לתת לך תרגילים ולומר לך שלא צריך פיזיותרפיה.
אני חושב שמן הראוי שתפנה לפיזיותרפיה.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק.
רופא מנתח לא אמור לתת לך תרגילים ולומר לך שלא צריך פיזיותרפיה.
אני חושב שמן הראוי שתפנה לפיזיותרפיה.
ראית בחתימה שלך שאתה פיזוטרפיסט התייעצתי עם שני פיזוטרפיסטים אחד אמר לי שזה בערך 10 טיפולים עד שאני יחזור להתאמן
ואחד אמר לי שתוך 4-5 טיפולים אני חוזר , מה אתה אומר?
ויש לי עוד שאלה למה צריך לעשות פיזוטרפיה אחרי ניתוח מישוג שכזה?

נ.ב אני שחקן כדורגל

עברתי גם לפני חודש , תלך לפיזיוטרפיה גם בשביל עצמך וגם בשביל הרגל .. זה שיקום שהוא עליות ומורדות אני אחרי שבועיים נחתי לשבוע וחצי כי העמסנו ואם לא היה לי אותו , הייתי פוגע בעצמי כנראה כי חשבתי שזה כאבים שהם לגיטימיים..

לך. לאיש מקצוע, שיבדוק לך טווחי תנועה, כוח שריר שיתן לך.תרגילי חיזוק ויחזיר אותך לפעילות מלאה בזמן הקצר ביותר גם אם זה יעלה כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית