ייעוץ עזרה לגבי סקוואט ובנץ' פרס

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, יש לי 3 שאלות לא קשורות לגבי טכניקה בבנץ' פרס ובסקוואט:

1. בבנץ' פרס, יש לי איזשהי בעיה עם התרגיל. בחלק של ההתחלה, שאני נמצא מתחת למוט, מרים את המוט מהכלוב ומתחיל תרגיל, בחלק הזה קשה לי. ברגע שהמוט כבר עליי ואני מתחיל את התנועה של הלמטה ולמעלה אני מסתדר, אבל בחלק שאני מרים את המוט מהכלוב, זה ממש קשה לי. כאילו בחלק ההתחלתי זה ממש קשה להפעיל כח כדי להרים את המוט.. זה רק אני?

2. בסקוואט, אני עובד על הטכניקה, שומר על ברכיים שלא יעברו קו אצבעות ברגליים והכל, אבל כדי להתחיל את התנועה, אני קודם יוצא עם התחת החוצה, ואז אחרי שניה יורד למטה עושה את התנועה שצריך ועולה. לא ראיתי בזה משהו לא טוב כי ככה יותר נח לי, להתחיל עם התחת בחוץ ואז לרדת, וחבר אמר לי שאסור לעשות ככה, צריך משלב העמידה, תוך כדי תנועה להוציא את התחת ולרדת, הוא אומר שבשלב שאני מוציא את התחת אז נוצר עומס גדול על האיזור וצריך לעשות את זה תוך כדי תנועה. עכשיו זה כזה נורא? לא רואה בזה בעיה כי זה לשניה ואני מתחיל וככה יותר נח לי מקווה שהבנתם.

3. הנעליים האלה טובות לאימוני סקוואט ודדלפיט? אין לי את הנעליים האלה ספציפית אבל הם נראים אותו דבר פחות או יותר ואותה סוליה אפילו שלי קצת יותר גדולה:
http://images.footlocker.com/pi/54122001/zoom/nike-view-iii-womens
תודה ויום טוב:s85:

נערך לאחרונה:
1. הגיוני. נסה להתקרב ללמעלה של הספה יהיה יותר קל להוציא או שתבקש ממישהו שיוציא לך את המוט.
2. כדאי שתעלה סרטון שלך מבצע סקוואט
3. אני חושב שאלה נעלי הליכה/ריצה, אז לא.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה התכוונת בקשר לבנץ' פרס, ועניין הנעליים, אתה בטוח? יש להם סוליה מאוד גדולה ועבה..
אשמח לעוד תגובות, תודה!
בנוסף למה ששאלתי, אוסיף עוד שאלה:
בסקוואט, כמו שכולם הסבירו לי, אסור לעבור עם הברכיים את קו אצבעות הרגליים. תראו את הסרטון הבא, דקה 11:01,
ותסבירו לי מה קורה פה.. :

נערך לאחרונה:
1. הספוטר צריך לסייע לך להוציא את המוט מהפינים.

2. זה לא נכון שהברכיים לא צריכות לעבור את כף הרגל. בלי קשר, תעלה סרטון של הסקוואט שלך כדי שתוכל לקבל ביקורת רלוונית.

3. הנעליים לא טובות. הסולייה צריכה להיות קשיחה. או אולסטאר אם התקציב שלך נמוך, או נעלי ליפטינג (הכי זולות סביב 400 ש"ח בסאל-ספורט).

• פותח/ת השרשור

2. זה לא נכון שהברכיים לא צריכות לעבור את כף הרגל. בלי קשר, תעלה סרטון של הסקוואט שלך כדי שתוכל לקבל ביקורת רלוונית.

3. הנעליים לא טובות. הסולייה צריכה להיות קשיחה. או אולסטאר אם התקציב שלך נמוך, או נעלי ליפטינג (הכי זולות סביב 400 ש"ח בסאל-ספורט).
מה אם אין ספוטר? כל מתאמן מתאמן עם ספוטר? ואני שומע בכל סרטון אפשרי שהברכיים לא צריכות לעבור את קו האצבעות..

אפשר לינק לנעלי ליפטינג ב400 ש"ח? מצאתי שם רק אדידס ב900

מה אם אין ספוטר? כל מתאמן מתאמן עם ספוטר? ואני שומע בכל סרטון אפשרי שהברכיים לא צריכות לעבור את קו האצבעות..
אם אין ספוטר ואין כלוב עם מוטות ביטחון + ניסיון עם זה ובתרגיל באופן כללי - אז בכל מקרה לא צריך לעשות בנץ' פרס, כי זה מסוכן.

• פותח/ת השרשור
אם אין ספוטר ואין כלוב עם מוטות ביטחון + ניסיון עם זה ובתרגיל באופן כללי - אז בכל מקרה לא צריך לעשות בנץ' פרס, כי זה מסוכן.
יש כלוב ויש מוטות ביטחון. לא אמרתי שאני מפחד שהמוט ייפול לי, אמרתי שבחלק שצריך להרים אותו מהכלוב מאוד קשה לי.. יש לי ניסיון עם התרגיל אני עושה אותו הרבה אבל ספוטר אין לי כי אני מתאמן בבית, ואני חושב שבעניין הזה אפשר להסתדר בלי ספוטר פשוט תסבירו לי מה אתם עושים? כי שוב מהרגע שהמוט כבר עליי ואני נכנס לתנועה של למעלה למטה אני מסתדר, אבל רק להוציא אותו מהכלוב - פשוט קשה להפעיל כח באותו רגע

אתה תיאלץ להתמקם יותר "גבוה" על הספסל. כלומר שהסנטר שלך (+-) יהיה מתחת לפינים (איפה שהמוט יושב) וזה יקטין את המומנט שעליו אתה צריך להתגבר.
בלי מוטות ביטחון כפי שציינתי זה בכל מקרה מסוכן ומה שהמלצתי אפילו עוד יותר, כי בחזרה קשה שתגע עם המוט בפינים אתה תכשל מעל הצוואר ולכן ללא מוטות ביטחון - אסור.

• פותח/ת השרשור
אתה תיאלץ להתמקם יותר "גבוה" על הספסל. כלומר שהסנטר שלך (+-) יהיה מתחת לפינים (איפה שהמוט יושב) וזה יקטין את המומנט שעליו אתה צריך להתגבר.
בלי מוטות ביטחון כפי שציינתי זה בכל מקרה מסוכן ומה שהמלצתי אפילו עוד יותר, כי בחזרה קשה שתגע עם המוט בפינים אתה תכשל מעל הצוואר ולכן ללא מוטות ביטחון - אסור.
תודה אחי, תוכל להסביר לי יותר בפירוט את המשפט הראשון? מה הכוונה בלעלות גבוה ושהסנטר יהיה מתחת לפינים? אתה מתכוון שבהתחלה שאני שוכב מתחת למוט, להתקרב עליו פיזית עם הסנטר לאמצע המוט ואז יהיה יותר קל?

תודה אחי, תוכל להסביר לי יותר בפירוט את המשפט הראשון? מה הכוונה בלעלות גבוה ושהסנטר יהיה מתחת לפינים? אתה מתכוון שבהתחלה שאני שוכב מתחת למוט, להתקרב עליו פיזית עם הסנטר לאמצע המוט ואז יהיה יותר קל?
כשאתה מוציא את המוט מהפינים, תשכב יותר אחורה על הספסל. פשוט תמקם את עצמך ככה שהמרחק שתצטרך להזיז אותו החוצה יהיה קטן יותר.

מה הכוונה בלעלות גבוה
תמונה אחת שווה אלף מלים. "יותר גבוה" הוא בכיוון החץ:

upload_2015-5-20_17-45-9.png

• פותח/ת השרשור
כשאתה מוציא את המוט מהפינים, תשכב יותר אחורה על הספסל. פשוט תמקם את עצמך ככה שהמרחק שתצטרך להזיז אותו החוצה יהיה קטן יותר.
תמונה אחת שווה אלף מלים. "יותר גבוה" הוא בכיוון החץ:

צפה בקובץ המצורף 26443
תודה רבה:161bd:
לא בעייתי אבל לעשות את התנועה שממוקמים גבוה? כי סביר להניח שאני התנגש עם המוט במוטות ביטחון

נערך לאחרונה:
תודה רבה:161bd:
לא בעייתי אבל לעשות את התנועה שממוקמים גבוה? כי סביר להניח שאני התנגש עם המוט במוטות ביטחון
זו בהחלט הבעייה, אבל אין לך דרך לפתור אותה בלי להתמקם יותר אחורה - אחרת לא תצליח להוציא את המוט אם אין איתך אף אחד. תמצא את האיזון.
על פניו כל עוד הכתפיים לא מתחת לפינים אתה אמור להיות בסדר, כי המוט ננעל מעל הציר, שהוא מפרק הכתף. תדאג לא להתמקם כל כך אחורה ככה שהכתפיים גם יהיו מתחת לפינים. עדיין יכולות להיות תקלות, אבל אם הכתפיים מתחת לפינים מדובר על תקלות שחייבות לקרות, וזה לא משהו שאנחנו רוצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית