הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה של low bar squat

• פותח/ת השרשור Wzo4
  • פורסם בתאריך

Wzo4

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
היי,

מה אתם אומרים על הטכניקה של הlow bar squat שלי? ניסיתי לרדת יותר לעומק אחרי שהעירו לי שאני לא מגיע אפילו ל90 מעלות.
איך זה עכשיו? הירידה עמוקה מספיק לlow bar squat? איך הטכניקה שלי באופן כללי?.

תודה

חייב לציין שהסקוואט שלך הרבה יותר טוב מהדד ליפט ואני מבסוט מהתנועה! כל הכבוד
הדבר הבעייתי היחיד שראיתי הוא זה שקצות האצבעות של הרגליים שלך עולות למעלה בתחילת הירידה מה שיכול לגרום לאיבוד יציבות בהמשך הדרך במשקלים גבוהים וזה לא טוב. המלצה שלי, קנה זוג נעלי ALL STARS, ממליץ על הCHUCK TAYLORS (אלה עם הסוליה הגבוהה). הנעליים לא יקרות בחלק מהמקומות אפשר להשיג זוג גם ב100 שקל ויש להן סוליה קשה וטובה שתעזור לך לשמור על יציבות כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
חייב לציין שהסקוואט שלך הרבה יותר טוב מהדד ליפט ואני מבסוט מהתנועה! כל הכבוד
הדבר הבעייתי היחיד שראיתי הוא זה שקצות האצבעות של הרגליים שלך עולות למעלה בתחילת הירידה מה שיכול לגרום לאיבוד יציבות בהמשך הדרך במשקלים גבוהים וזה לא טוב. המלצה שלי, קנה זוג נעלי ALL STARS, ממליץ על הCHUCK TAYLORS (אלה עם הסוליה הגבוהה). הנעליים לא יקרות בחלק מהמקומות אפשר להשיג זוג גם ב100 שקל ויש להן סוליה קשה וטובה שתעזור לך לשמור על יציבות כמו שצריך

תודה רבה על החיזוק 😃. אני אחליף את הנעליים, חוץ מזה, לגביי העומק האם הוא טוב?, אמרו לי שאני יכול לרדת אפילו עוד קצת.

נראה סקוואט טוב מאוד טכנית. העומק נראה טוב רק לא לגמרי עקבי בכל החזרות. עושה רושם שהנעליים באמת לא מתאימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית