הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי אימון ללא מכשירים.

דניס1990

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בוקר טוב לכולם שמי דניס ורציתי לדעת איך האימון שלי ללא מכשירים עם הוא בסדר או שיש מה לתקן תודה מראש !
אז ככה אני בן 25 ,שוקל 102 לפחות בפעם האחרונה שנשקלתי ,גובה 180 ,מבנה גוף גדול/רחב אז יחסית פחות רואים תעודף משקל כי כולם אומרים לי שאני שוקל 90 מקסימום 95. מטרה להרזות/ להתחטב.
סוג האימון fullbodyworkout:
highknees 4x25
jumpingjaks 4x20
sqaut 4x15
pushups 4x10
dips 4x12
plank 3x30sec
ab spring 4x12
mountain climbers 3x20
20-30 min walking
ו אני רוצה גם להוסיף מתח
התחלתי להאיתמן אתמול ואני מתכוון לעבוד יומיים כן יום לא ושישי שבת מנוחה כי אין לי זמן

יש סיבה לזה שאתה לא נרשם לחדר כושר? כי אם יש לך אפשרות להרשם לחדר כושר זה הרבה הרבה יותר טוב מכל הבחינות וחבל אפילו להתחיל את הדיבורים על תוכנית משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
יש סיבה לזה שאתה לא נרשם לחדר כושר? כי אם יש לך אפשרות להרשם לחדר כושר זה הרבה הרבה יותר טוב מכל הבחינות וחבל אפילו להתחיל את הדיבורים על תוכנית משקל גוף.
אין לי אפשרות כרגע אולי בהמשך...

על פניו נראה בסדר פרט לכמה תרגילים שהם לא באמת תרגילים:
highknees, jumping jack- תרגילים סתמיים, תעשה לאנג'ים בהליכה, 15-20 צעדים סה"כ.
פלאנק- תוסיף 2 סטים
מתח- תלוי ברמה שלך, אבל לפחות 5 סטים(רצוי באחיזות שונות)
הליכה- כדאי לשלב עם ריצה קלה(הכי קלה שאפשר) ולעלות בהדרגה, אין לך עודף משקל רציני שימנע ריצה, אם משהו מונע ממך לרוץ תוסיף עוד זמן לריצה.
תכנון זמנים- כדאי שזה לא יהיה ברצף(לפחות בהתחלה) אלא יום עבודה יום מנוחה וחוזר חלילה.

קח בחשבון שבלי עומס חיצוני אתה תהיה מוגבל מאוד מבחינת התקדמות

Back
למעלה תחתית