עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שזה השתנה מאז, יצא לי לדבר עם המדריך חדכ של עתלית לפני איזה חצי שנה +- והוא אמר לי שיש כלוב... ואני חושב שהוא באמת מבין מה זה כי פגשתי אותו בחדכ אזרחי בזמן שעבדתי בכלוב אז...אין שם, יש לך בעתלית עמודים(לא חושב שכלוב, אופק שירת שם והיה שם 2 ספות בתור תומכים, הוא התקדם שם מעבר ל5 פלטות כך שזה מכון שאפשר להתאמן בו רציני מאוד)
אני חושב שזה השתנה מאז, יצא לי לדבר עם המדריך חדכ של עתלית לפני איזה חצי שנה +- והוא אמר לי שיש כלוב... ואני חושב שהוא באמת מבין מה זה כי פגשתי אותו בחדכ אזרחי בזמן שעבדתי בכלוב אז...
בקריה ראיתי כלוב בעיניים שלי. זה היה כמו חלום.וואלה, נדיר מאוד שמוצאים תקציב יחידה על ציוד כ"כ מקצועי, כיף לשמוע.
אם זה ככה מדובר במכון הכי טוב בצה"ל בצפון בקלות
איפה?איפה?איפה?בקריה ראיתי כלוב בעיניים שלי. זה היה כמו חלום.
כמו שכתבתי- בקריה...איפה?איפה?איפה?
לידיעתך הקריה גדולה אני יודע שיש חדכ לירוקים וליש לחיל האוויר בוא תיהיה ספציפיכמו שכתבתי- בקריה...
יש כמה חדרי כושר קטנים של חיל אוויר וכו' אני מדבר על החד"כ הראשי של הקריה שנמצא ליד השער הראשילידיעתך הקריה גדולה אני יודע שיש חדכ לירוקים וליש לחיל האוויר בוא תיהיה ספציפי
גם אני שירתתי שם. באיזה תפקיד אתה תשרת?לא משנה חברים, הצלחתי לקבל את מבוקשתי ואני הולך לעתלית. שמחה גדולה
תזכיר לי לפרסם תמונות של חדר הכושר של היחידה שלי. כלוב אמנם לא הצלחתי להביא, אבל ראקים, סטנדים, פלטות (8 מכל משקל), פלטות באמפרים, 10 מוטות אולימפיים, פואם רולרים, חגורות להוספת משקל, כדורי לקרוס, מכשירי חתירה ועוד כמה דברים נחמדים השגנו.וואלה, נדיר מאוד שמוצאים תקציב יחידה על ציוד כ"כ מקצועי, כיף לשמוע.
אם זה ככה מדובר במכון הכי טוב בצה"ל בצפון בקלות
דווקא הבנתי שהוא מצוקמק ו נמצא במכולהיש כמה חדרי כושר קטנים של חיל אוויר וכו' אני מדבר על החד"כ הראשי של הקריה שנמצא ליד השער הראשי
למה?הייתי נמנע מלפרט לאיזה בסיס אני מגיע, ומה יש בו, על גבי הרשת. תמחוק, בשביל השקט הנפשי, גם שלך
ביטחון מידע/שדהלמה?