הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כלוב בחדרי כושר בצבא

nadavdvd

משתמש מתחיל
11
9
נק' מוניטין:
9
11
9
רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע אם יש בבח בחיפה כלוב בחדר כושר שם? אני עומד לשרת שם או בעתלית. לא ידוע לי עדיין איפה משתי המקומות חותר לכיוון עתלית ויודע שיש שם כלוב רק רציתי לדעת אם יש גם בבח?

זה בית חולים כך שאני מאד בספק. תחתור מספיק חזק לעתלית. 2 ארוחות בשריות ביום וכלוב? מה עוד אפשר לבקש בשירות שלך?

אין שם, יש לך בעתלית עמודים(לא חושב שכלוב, אופק שירת שם והיה שם 2 ספות בתור תומכים, הוא התקדם שם מעבר ל5 פלטות כך שזה מכון שאפשר להתאמן בו רציני מאוד)

אין שם, יש לך בעתלית עמודים(לא חושב שכלוב, אופק שירת שם והיה שם 2 ספות בתור תומכים, הוא התקדם שם מעבר ל5 פלטות כך שזה מכון שאפשר להתאמן בו רציני מאוד)
אני חושב שזה השתנה מאז, יצא לי לדבר עם המדריך חדכ של עתלית לפני איזה חצי שנה +- והוא אמר לי שיש כלוב... ואני חושב שהוא באמת מבין מה זה כי פגשתי אותו בחדכ אזרחי בזמן שעבדתי בכלוב אז...

אני חושב שזה השתנה מאז, יצא לי לדבר עם המדריך חדכ של עתלית לפני איזה חצי שנה +- והוא אמר לי שיש כלוב... ואני חושב שהוא באמת מבין מה זה כי פגשתי אותו בחדכ אזרחי בזמן שעבדתי בכלוב אז...

וואלה, נדיר מאוד שמוצאים תקציב יחידה על ציוד כ"כ מקצועי, כיף לשמוע.
אם זה ככה מדובר במכון הכי טוב בצה"ל בצפון בקלות

אפשר גם לקמבן דברים. אצלינו במוצב היה סמיט מיוחד שהוא גם קאבל קרוס ומה לא. הקאבל קרוס היה אפשר להנמיך ולהגביה, הגבהתי אותו והנחתי עליו את המוט, עכשיו היתה בעיה חדשה שלא היה מוט, הבאתי מוט מתברג מהבית. עכשיו עוד בעיה שאין מספיק פלטות, כאן כבר אין פתרון. אפשר להגיד שהפכתי את זה למכון הטוב במכונים במוצבים. קיצור אם הגעת לבסיס עם כלוב, מוט ומשקולות ופלטות אני מקנא בך.

לידיעתך הקריה גדולה אני יודע שיש חדכ לירוקים וליש לחיל האוויר בוא תיהיה ספציפי
יש כמה חדרי כושר קטנים של חיל אוויר וכו' אני מדבר על החד"כ הראשי של הקריה שנמצא ליד השער הראשי

וואלה, נדיר מאוד שמוצאים תקציב יחידה על ציוד כ"כ מקצועי, כיף לשמוע.
אם זה ככה מדובר במכון הכי טוב בצה"ל בצפון בקלות
תזכיר לי לפרסם תמונות של חדר הכושר של היחידה שלי. כלוב אמנם לא הצלחתי להביא, אבל ראקים, סטנדים, פלטות (8 מכל משקל), פלטות באמפרים, 10 מוטות אולימפיים, פואם רולרים, חגורות להוספת משקל, כדורי לקרוס, מכשירי חתירה ועוד כמה דברים נחמדים השגנו.
האו!
running_brown_dog_emoticon_by_embea-d4t9rx9.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית