הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כך הופכת ישראל למושחתת - סדרת כתבות חדשה בוואלה.

אני מקווה מאוד מאוד שיעשו משהו למה בקרוב אנחנו נהיה כמו רוסיה

תיקון שגיאה: כך מתחילים לחשוף שחיתויות שקיימות בישראל כבר 25 שנים.
אין יותר מדי חידושים בנושא ניצולי עמדות הכח, האמת שיש אצלנו בעיר ירידה מסויימת באזורי הקומבינות המונציפליות: בעירייה בתחומים מסויימים, בנמל(חגיגות מינויים דועכות, בונוסים לא קופצים פתאום בקיץ וכו'), חברת חשמל(מינויי מקורבים), בתי זיקוק(כנ"ל)

ו?
אנשים רואים את זה ועדיין מצביעים ברגליים לתת יותר ויותר כח לשלטון.

• פותח/ת השרשור
רק רוצה להגיד ולהדגיש נקודה מסויימת .
ישראל לא כזאת מדינה גרוע כמו שהרבה אומרים ...
יש מקומות הרבה אבל הרבה יותר גרועים .. סך הכל יש ולך אפשרויות להתקדם במדינה הזאת ולהתפרנס .
למשל אם קצת תקרע תתחת ותעבוד 230+ שעות אתה כן תוכל להרוויח 7000 + ולהגיע למצב שאתה כן יכול להשכיר דירה + אוכל + לקנות אוטו למשל .
אני יספר מי מה שההורים שלי סיפרו לי שנגיד באוקראינה מאיפה שבאתי שם אפילו אם תקרע תתחת שלך בעבודה בסוף חודש יעבדו עלייך וישלמו לך רק על חצי ואתה תגיד תודה על זה שאתה עובד ...ואין לך למי לפנות ואף אחד לא יעזור כי הכל שוחד וקומבינות ... כל השוטרים שמה לוקחים שוחד ואנשים גם יכולים להכניס אנשים אחרים לכלא אם יש לך מספיק כסף . אפילו אם תבוא לבית חולים אם חס וחלילה יד שבורה או משהו לא יטפלו בך אם אין כסף -כאן עוד יתנו לך את הטיפול המינימלי וישימו לך גבס צילום וכולי ...

@vadim_bb אתה צודק שהשחיתות היא פחות ברמה היומיומית אבל בתחום העסקי המצב מתדרדר.
זה שילוב של חקיקה ובירוקרטיה מאוד קפדניים ומנגד אכיפה וענישה חלשים וכך מי שרוצה להיות 'בסדר' נדפק

יש מקומות הרבה אבל הרבה יותר גרועים .. סך הכל יש ולך אפשרויות להתקדם במדינה הזאת ולהתפרנס .
למשל אם קצת תקרע תתחת ותעבוד 230+ שעות אתה כן תוכל להרוויח 7000 + ולהגיע למצב שאתה כן יכול להשכיר דירה + אוכל + לקנות אוטו למשל .
אני יספר מי מה שההורים שלי סיפרו לי שנגיד באוקראינה מאיפה שבאתי שם אפילו אם תקרע תתחת שלך בעבודה בסוף חודש יעבדו עלייך וישלמו לך רק על חצי ואתה תגיד תודה על זה שאתה עובד ...ואין לך למי לפנות ואף אחד לא יעזור כי הכל שוחד וקומבינות ... כל השוטרים שמה לוקחים שוחד ואנשים גם יכולים להכניס אנשים אחרים לכלא אם יש לך מספיק כסף . אפילו אם תבוא לבית חולים אם חס וחלילה יד שבורה או משהו לא יטפלו בך אם אין כסף -כאן עוד יתנו לך את הטיפול המינימלי וישימו לך גבס צילום וכולי ...
זה שיש מקומות גרועים יותר זה לא הופך את זה לבסדר או למשהו שאפשר להגיד: ״יהיה בסדר״.

צריך לעקור את התופעה הזו.

אוקראינה היא מדינה שלישית לכל דבר ועניין. בקושי אינטרנט ונייר טואלט תמצא שם (וזה כמישהו שנולד שם והוריו שונאים את המדינה בדמם. אני הייתי קטן מידי לחוות את מה שהם חוו שם, אבל יש סיבות לכך). ככה שההשוואה לא רלוונטית. אומנם ישראל היא לא מדינת עולם ראשון, אבל רחוקה משלישית - יותר קרוב למדינת עולם ראשון עם נטייה לשני (מדינה מתפתחת).

• פותח/ת השרשור
מה הייתה האלטרנטיבה?

זה לא עניין של אלטרנטיבה (למרות שיש מספיק אלטרנטיבות שאפשר היה להרכיב - ממשלת אחדות, ממשלת לפיד+כחלון+בנט+ליברמן), זה עניין שביבי הוא סחיט, קמיט ומושחת, שרוצה להנציח את שלטונו בכל מחיר.

, ממשלת לפיד+כחלון+בנט+ליברמן)
אין פה 61 מנדטים, אפילו לא עם הרצוג. וביבי לא ישב שוב עם לפיד בממשלה לאחר שפיטר אותו. ש"ס גם נוח הרבה יותר לביבי מבחינת העברת דברים בממשלה שתומכים בקו אחד שלו (נניח בלי קשר לשחיטות/דתיים אלא אג'נדה פוליטית) מאשר יאיר לפיד שתקע לו הרבה מקלות בגלגלים במשך שנתיים (נניח להעביר את צה"ל לנגב, יאיר לא רצה לאשר את זה עד שלא יאשרו את מע"מ 0 שלו שזה דבילי לחלוטין).
כמו שציינתי בהודעות הקודמות שלי, אם הממשלה הנוכחית תוכל להוריד את מחירי הדירות ב 20-30% ב-4 שנים או כמה שהם ישרדו, אז מבחינתי הכסף הזה שהלך לדתיים הוא היה כסף "יעיל"/שוחד פולטי "מוצלח" נקרא לזה.

ממשלת אחדות
ביבי במקרה הזה עדיין היה ראש ממשלה והממשלה הזו לא הייתה מחזיקה הרבה זמן ואתה יודע את זה. אם אנשים מתונים יותר כמו ציפי ולפיד פוטרו מהממשלה הקודמת ולא הסתדרו עם ביבי, אז להכניס גם את הרצוג לתמונה? אין סיכוי.

זה עניין שביבי הוא סחיט, קמיט ומושחת, שרוצה להנציח את שלטונו בכל מחיר
הוא סה"כ שטוף מוח שהוא חייב לשמור על ביטחון ישראל ושום דבר אחר לא מעניין אותו ולכן הוא מעוניין/יכול/רוצה/לא אכפת לו לפזר את כספי המדינה רק כדי להמשיך "לשמור על ישראל מהגרעין האיראני".

מה הייתה האלטרנטיבה?
להכניס את לפיד וליברמן במקום החרדים.
הרי החרדים הם שורש כל רע בממשלה הזאת.
(כן יש פה מספיק מנדטים, ללפיד ולליברמן יש יותר מנדטים משתי המפלגות החרדיות ביחד).

הבעיה היא שביבי לא ישב עם לפיד, קשה לו עם פוליטיקאים שעובדים לטובת הציבור..

להכניס את לפיד וליברמן במקום החרדים.
הרי החרדים הם שורש כל רע בממשלה הזאת.
(כן יש פה מספיק מנדטים, ללפיד ולליברמן יש יותר מנדטים משתי המפלגות החרדיות ביחד).

הבעיה היא שביבי לא ישב עם לפיד, קשה לו עם פוליטיקאים שעובדים לטובת הציבור..
הבעיה בלפיד וליברמן שהם יודעים להביע עמדה כשצריך.
ברגע שביבי זורק כמה שקלים למפלגות החרדיות, הם ירקדו לו מקרנה בחוף נודיסטים אם יבקש.

אוקראינה היא מדינה שלישית לכל דבר ועניין. בקושי אינטרנט ונייר טואלט תמצא שם (וזה כמישהו שנולד שם והוריו שונאים את המדינה בדמם. אני הייתי קטן מידי לחוות את מה שהם חוו שם, אבל יש סיבות לכך). ככה שההשוואה לא רלוונטית. אומנם ישראל היא לא מדינת עולם ראשון, אבל רחוקה משלישית - יותר קרוב למדינת עולם ראשון עם נטייה לשני (מדינה מתפתחת).
ישראל היא מדינה מערבית לכל דבר ועניין. ישראל מדינה מתפתחת בהיבט חוקתי אבל לא משום היבט שמתקשר לנייר טואלט ואינטרנט.

• פותח/ת השרשור
אין פה 61 מנדטים, אפילו לא עם הרצוג. וביבי לא ישב שוב עם לפיד בממשלה לאחר שפיטר אותו. ש"ס גם נוח הרבה יותר לביבי מבחינת העברת דברים בממשלה שתומכים בקו אחד שלו (נניח בלי קשר לשחיטות/דתיים אלא אג'נדה פוליטית) מאשר יאיר לפיד שתקע לו הרבה מקלות בגלגלים במשך שנתיים (נניח להעביר את צה"ל לנגב, יאיר לא רצה לאשר את זה עד שלא יאשרו את מע"מ 0 שלו שזה דבילי לחלוטין).
כמו שציינתי בהודעות הקודמות שלי, אם הממשלה הנוכחית תוכל להוריד את מחירי הדירות ב 20-30% ב-4 שנים או כמה שהם ישרדו, אז מבחינתי הכסף הזה שהלך לדתיים הוא היה כסף "יעיל"/שוחד פולטי "מוצלח" נקרא לזה.

ביבי במקרה הזה עדיין היה ראש ממשלה והממשלה הזו לא הייתה מחזיקה הרבה זמן ואתה יודע את זה. אם אנשים מתונים יותר כמו ציפי ולפיד פוטרו מהממשלה הקודמת ולא הסתדרו עם ביבי, אז להכניס גם את הרצוג לתמונה? אין סיכוי.

הוא סה"כ שטוף מוח שהוא חייב לשמור על ביטחון ישראל ושום דבר אחר לא מעניין אותו ולכן הוא מעוניין/יכול/רוצה/לא אכפת לו לפזר את כספי המדינה רק כדי להמשיך "לשמור על ישראל מהגרעין האיראני".

אה? ליכוד (30)+ יש עתיד (11) + כחלון (10) + ליברמן (6) + בנט (8) = 65. זה שהוא מעדיף את החרדים כי אפשר לקנות אותם זו בדיוק הבעיה...ובלי קשר - הממשלה הזאת כנראה לא תחזיק מעמד אפילו עד סוף 2015, אז בטח שאין מה לדבר על רפורמות ובוודאי לא על הצלת ישראל מהגרעין האיראני. עם כזה ניהול של מו"מ קואליציוני, הוא האחרון שיכול לספר לעולם איך לנהל מו"מ עם איראן.

אני דיי בטוח שהממשלה הזו תחזיק מעמד יותר ממהמשלה הקודמת. כל השחקנים בממשלה הם סה"כ באותה דעה מדינית, מבחינה כלכלית רובם מסכימים על הדברים הגדולים, אז מה נשאר?

אני דיי בטוח שהממשלה הזו תחזיק מעמד יותר ממהמשלה הקודמת. כל השחקנים בממשלה הם סה"כ באותה דעה מדינית, מבחינה כלכלית רובם מסכימים על הדברים הגדולים, אז מה נשאר?
הוא הרכיב 2 ממשלות ללא סיכוי ברציפות ומסיבות הפוכות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית