הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון How to Bench Press With Mark Rippetoe

למה הוא מסביר איך ללחוץ כמו בילדרים ולא כמו ליפטרים?
לא הבנתי את זה, זה מפעיל עומס אדיר על הכתפיים שמתחילים לשים משקל רציני על המוט

למה הוא מסביר איך ללחוץ כמו בילדרים ולא כמו ליפטרים?
לא הבנתי את זה, זה מפעיל עומס אדיר על הכתפיים שמתחילים לשים משקל רציני על המוט
להפך. הוא מציין שצריך להצמיד את השכמות ולהוציא חזה החוצה כדי לשמור על הכתפיים, ובנוסף שהזוית בין המרפק לגוף תהיה 70 מעלות.

עדיין התנועה שונה מהתנועה שרוב הליפטרים לוחצים בה
הזווית בין המרפק לגוף רחוקה יותר, מה שמפעיל עומס גדול יותר על הכתף והחזה מאשר יד אחורית/גב
תתקנו אותי אם אני טועה
כי עד לפני כמה חודשים לחצתי כמו שהוא מסביר וכשהגעתי ל130+ לחמישייה העומס על הכתף היה גדול מדי ולאט לאט התחילה לה דלקת

נערך לאחרונה:
הזווית בין המרפק לגוף רחוקה יותר, מה שמפעיל עומס גדול יותר על הכתף והחזה מאשר יד אחורית/גב
תתקנו אותי עם אני טועה
כי עד עכשיו לחצתי כמו שהוא מסביר וכשהגעתי ל130+ לחמישייה העומס על הכתף היה גדול מדי ולאט לאט התחילה לה דלקת
לא דייקתי. הוא לא מראה כיצד ללחוץ כמו ליפטר, הוא מראה כיצד ללחוץ כדי להתחזק ולא להיפצע תוך כדי.

השאלה היא עד מתי אפשר להמשיך ללחוץ ככה
הוא פונה למתאמנים שמתחילים בתחום הכוח או שגם מתאמן מתקדם ומעלה יכול ללחוץ בטכניקה הזאת

תתקנו אותי עם אני טועה
כי עד לפני כמה חודשיםלחצתי כמו שהוא מסביר וכשהגעתי ל130+ לחמישייה העומס על הכתף היה גדול מדי ולאט לאט התחילה לה דלקת

אתה טוען שליפטרים לוחצים באחיזה צמודה יותר ממה שהוא מלמד? הגב לא ממש משתתף בלחיצת חזה. למה נראה לך שהיד האחורית אמורה לעבוד יותר מהכתפיים והחזה, ואיך אתה מודד את זה?

השאלה היא עד מתי אפשר להמשיך ללחוץ ככה
הוא פונה למתאמנים שמתחילים בתחום הכוח או שגם מתאמן מתקדם ומעלה יכול ללחוץ בטכניקה הזאת
ברור שיכול. רק שאם הוא פאוורליפטר יש שיטות טובות יותר ללחוץ כדי להעמיס יותר משקל, או דגשים שונים

אתה טוען שליפטרים לוחצים באחיזה צמודה יותר ממה שהוא מלמד? הגב לא ממש משתתף בלחיצת חזה. למה נראה לך שהיד האחורית אמורה לעבוד יותר מהכתפיים והחזה, ואיך אתה מודד את זה?
לא באחיזה צמודה יותר אלא שהמרפק יותר קרוב לגוף ולא בורח החוצה כמו ההדגמה בסרטון
כולה שאלתי שאלה, כי אני לא מבין, אל תחפש לתקוף כל דבר שזז

לא באחיזה צמודה יותר אלא שהמרפק יותר קרוב לגוף ולא בורח החוצה כמו ההדגמה בסרטון
כולה שאלתי שאלה, כי אני לא מבין, אל תחפש לתקוף כל דבר שזז

המיקום של המרפק תלוי באחיזה.

תתקנו אותי עם אני טועה
כי עד לפני כמה חודשיםלחצתי כמו שהוא מסביר וכשהגעתי ל130+ לחמישייה העומס על הכתף היה גדול מדי ולאט לאט התחילה לה דלקת
הוא לוחץ בסדר גמור פשוט אין אצלו שימוש טוב בLEG DRIVE והוא גם לא עושה גשר. הלחיצה לא אידיאלית לתחרויות ולא לחיצה עם משקל מקסימלי אבל לפי המיקום של השכמות הלחיצה בריאה לכתפיים והיא בסדר גמור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית