נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
הוא לא מחדש הרבה, אבל תמיד נחמד לראות סרטונים חדשים שלו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להפך. הוא מציין שצריך להצמיד את השכמות ולהוציא חזה החוצה כדי לשמור על הכתפיים, ובנוסף שהזוית בין המרפק לגוף תהיה 70 מעלות.למה הוא מסביר איך ללחוץ כמו בילדרים ולא כמו ליפטרים?
לא הבנתי את זה, זה מפעיל עומס אדיר על הכתפיים שמתחילים לשים משקל רציני על המוט
לא דייקתי. הוא לא מראה כיצד ללחוץ כמו ליפטר, הוא מראה כיצד ללחוץ כדי להתחזק ולא להיפצע תוך כדי.עדיין התנועה שונה מהתנועה שרוב הליפטרים לוחצים בה
הזווית בין המרפק לגוף רחוקה יותר, מה שמפעיל עומס גדול יותר על הכתף והחזה מאשר יד אחורית/גב
תתקנו אותי עם אני טועה
כי עד עכשיו לחצתי כמו שהוא מסביר וכשהגעתי ל130+ לחמישייה העומס על הכתף היה גדול מדי ולאט לאט התחילה לה דלקת
עדיין התנועה שונה מהתנועה שרוב הליפטרים לוחצים בה
הזווית בין המרפק לגוף רחוקה יותר, מה שמפעיל עומס גדול יותר על הכתף והחזה מאשר יד אחורית/גב
תתקנו אותי עם אני טועה
כי עד לפני כמה חודשיםלחצתי כמו שהוא מסביר וכשהגעתי ל130+ לחמישייה העומס על הכתף היה גדול מדי ולאט לאט התחילה לה דלקת
ברור שיכול. רק שאם הוא פאוורליפטר יש שיטות טובות יותר ללחוץ כדי להעמיס יותר משקל, או דגשים שוניםהשאלה היא עד מתי אפשר להמשיך ללחוץ ככה
הוא פונה למתאמנים שמתחילים בתחום הכוח או שגם מתאמן מתקדם ומעלה יכול ללחוץ בטכניקה הזאת
לא באחיזה צמודה יותר אלא שהמרפק יותר קרוב לגוף ולא בורח החוצה כמו ההדגמה בסרטוןאתה טוען שליפטרים לוחצים באחיזה צמודה יותר ממה שהוא מלמד? הגב לא ממש משתתף בלחיצת חזה. למה נראה לך שהיד האחורית אמורה לעבוד יותר מהכתפיים והחזה, ואיך אתה מודד את זה?
לא באחיזה צמודה יותר אלא שהמרפק יותר קרוב לגוף ולא בורח החוצה כמו ההדגמה בסרטון
כולה שאלתי שאלה, כי אני לא מבין, אל תחפש לתקוף כל דבר שזז
הוא לוחץ בסדר גמור פשוט אין אצלו שימוש טוב בLEG DRIVE והוא גם לא עושה גשר. הלחיצה לא אידיאלית לתחרויות ולא לחיצה עם משקל מקסימלי אבל לפי המיקום של השכמות הלחיצה בריאה לכתפיים והיא בסדר גמורעדיין התנועה שונה מהתנועה שרוב הליפטרים לוחצים בה
תתקנו אותי עם אני טועה
כי עד לפני כמה חודשיםלחצתי כמו שהוא מסביר וכשהגעתי ל130+ לחמישייה העומס על הכתף היה גדול מדי ולאט לאט התחילה לה דלקת