הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
130 דדליפה זה לא הטכניקה שאני רגיל לעשות בדרך כלל.. זה נראה ממש רע הטכניקה הזאת שבוע הבא אצלם מה שאני עושה בדרך כלל ואשלח פה שוב..
בינתיים על הדף בסרטון אני מודע לגב העגול (בחזרה רביעית וחמישית פשוט היה קשה לכווץ אותם ולהשאר עם גב ישר..) אני צריך יותר לשלב רגליים ניראלי ואולי את ה stance צריך להרחיב..
ושאלה אולי לעבור לסומו דד? יעזור לי?
חימום:

סט העבודה:

אשמח לטיפים איך לשפר
@White Walker @WhiteOwl @Beast and cheat @Ori.S

הכניסה לסטאפ גרועה, אתה מוריד את התחת יותר מדי, ואז אתה דוחף את המוט קצת קדימה, ואז הוא חוזר אחורה. גם עם ה-60 הכתפיים שלך בורחות קדימה כשהמשיכה מתחילה.

• פותח/ת השרשור
הכניסה לסטאפ גרועה, אתה מוריד את התחת יותר מדי, ואז אתה דוחף את המוט קצת קדימה, ואז הוא חוזר אחורה. גם עם ה-60 הכתפיים שלך בורחות קדימה כשהמשיכה מתחילה.
אוקיי תודה על הביקורת, אז לעלות טיפה את התחת, שהמוט יהיה מעל אמצע הרגליים ושהוא ישאר שם .. ואיך אני מתקן את הבעיה עם הכתפיים ?

אוקיי תודה על הביקורת, אז לעלות טיפה את התחת, שהמוט יהיה מעל אמצע הרגליים ושהוא ישאר שם .. ואיך אני מתקן את הבעיה עם הכתפיים ?

ברגע שתעשה את שני הדברים הראשונים, גם הכתפיים יהיו במקום הנכון.

@StarDust סיכם בצורה מעולה, מצטרף לכל מה שהוא אמר.

אוסיף שאתה גם צריך ממש לרצות להמשיך לשמור על חזה זקוף (=גב ישר) כדי שזה יקרה, זה לא נראה שאיכפת לך מזה - גם ב-60 ק"ג, שזה משקל שאין שום הצדקה למשוך לא מושלם אם יש לך כבר 130 לחמישייה. קח הרבה אוויר ותשאיר בפנים עד שהמוט נח שוב על הריצפה.
בנוסף, לא ברור אם החימום שלך היה רק כמה חזרות עם 60 ואז ישר עברת ל130 או לא, אבל אם כן - זה לא מספיק. תן 3-4 סטים של חימום עם משקל שעולה בהדרגה וחזרות שיורדות בהדרגה, מקובל וטוב לסיים את סט החימום האחרון עם 90% מהמשקל של סט העבודה לחזרה אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית