הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה איטית במשקל

shani671

משתמש מתחיל
33
3
נק' מוניטין:
3
33
3
אני 1.67 שוקלת 68.5, אני עושה דיאטה של 1200 קלוריות
עושה אימון כוח 3 פעמים בשבוע במשך שעה ואני יורדת רק 500 גרם בשבוע , אני רואה על עצמי שירדתי קצת אבל לא כל כך מרגישה את זה בבגדים מה אני יכולה לעשות כדי לזרז את הירידה אבל ל לפגוע בשריר אני רוצה לרדת באחוזי שומן...
אני אוכלת בסביבות ה40 שומן
180 פחמימה
חלבון 75 עד 80
המטרה שלי עיצוב והורדת אחוזי שומן .הייתי רוצה גם להעלות במסה אבל אני יודעת שזה לא אפשרי שרוצים להוריד במשקל

אהלן שני וברוכה הבאה לפורום

2 נק':

קודם כל לרדת חצי ק"ג בשבוע זה בסדר גמור ולמען האמת עדיף ככה.

דבר שני, אמרת שאת רוצה לרדת במשקל. שמת לב כמה גרם פחמימה את צורכת ?

מציע להעלות ב-100,200 קל' את התפריט ובנוסף להעלות את כמות החלבון ולהוריד את הפחמימה.

לעלות במסת שריר את לא תעלי כי את במאזן קלורי שלילי.

@מרטין

• פותח/ת השרשור
לכמה לעלות את החלבון ?
הבעיה שאני לא אוכלת בשר רק פסטרמה מה אני יכולה מהצומח ?
וכמה להוריד בפחמימה אתה מציע?

אם את רוצה לרדת במשקל ולא לפגוע במסת השריר את עושה בדיוק מה שצריך. גרעון קלורי שמסתכם בחצי קילו בשבוע יניב 2 קג בחודש.
ההמלצה הראשונה שלי היא שאם התפריט הנוכחי עובד אל תשני כלום. תמשיכי כך.

הורדת כמות הפחמימות יכולה לסייע לראות תוצאות בעיקר בגלל ירידת הנוזלים אבל ברגע שתחזרי לתפריט רגיל הנוזלים יחזרו.

אבל אני מדגישה שקצב הירידה הנוכחי מאותת לך שהגוף במצב אופטימלי. אל תקלקלי מה שעובד. תחזרי כשקצב הירידה יואט או יעצר.

הבעיה שאני לא אוכלת בשר רק פסטרמה
כדאי לך לנסות למצוא סוג בשר אחר, ולא, אני לא מתכוון לנקניקיות 😃, או להכין פסטרמה בעצמך מחזה הודו. חומרי השימור בפסטרמה חשודים כלא בריאים, בטח לא בכמות גדולה.

Back
למעלה תחתית