הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוחב אחיזה בבנץ'

gals901

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
-32
31
0
אז קראתי קצת בפורום אבל ראיתי דעות קצת חלוקות.
אני יחסית נמוך (1.70) ואני תופס קצת יותר רחב מרוחב כתפיים (האגודל שלי בתחילת החיספוס )
ואז המאמן עושה לי אתה בכלל לא עובד על החזה זה לא נקרא בנץ בכלל.
(חדר כושר צבאי )
קיצור אז מה השיטה היותר עדיפה כדי למנוע פציעות ולעבוד על חזה ?

תודה רבה לעוזרים !!

קצת יותר מרוחב כתפיים זה בסדר גמור. אחיזה רחבה יותר עלולה להעלות את הסיכוי לפציעה/דלקת בכתף בתנועה לא נכונה בגלל המתיחה הגדולה יותר של הכתפיים. אני נפצעתי בבנץ' פעם אחת בגלל זה ולא עשיתי לחיצות כמה חודשים אחרי, לא ממליץ.

• פותח/ת השרשור
קצת יותר מרוחב כתפיים זה בסדר גמור. אחיזה רחבה יותר עלולה להעלות את הסיכוי לפציעה/דלקת בכתף בתנועה לא נכונה בגלל המתיחה הגדולה יותר של הכתפיים. אני נפצעתי בבנץ' פעם אחת בגלל זה ולא עשיתי לחיצות כמה חודשים אחרי, לא ממליץ.

הבנתי, תודה רבה אחי
אז הוא לא כזה מבין ? חחח
אחיזה במרחק אגודל רחבה יותר מרוחב כתפיים, ותכניס את השכמות פנימה במהלך התרגיל

סבבה תודה גבר וכן אני תמיד מנסה לשמור עליהם

תפוס את המוט כך שבנקודה הכי נמוכה(כשהמוט נוגע בחזה) האמה תהיה מאונכת למוט. זה אמור לצאת קצת אחרי רוחב כתפיים

• פותח/ת השרשור

אחיזה במרחק אגודל רחבה יותר מרוחב כתפיים, ותכניס את השכמות פנימה במהלך התרגיל

שאלה קצת מפגרת אבל עקרונית
רוחב כתפיים זה בעמידה להרים את הידיים ממש ישר ברוחב כתפיים או קצת יותר רחב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית