עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יודע מה הקשר למייצבי היד והכאבים בשורשי כפות הידיים (אם זה דלקת אני חושב שNSAID יעיל יותר מ...שחיה) אני הייתי ממליץ לך פשוט לשחות את הסגנון שאתה הכי שולט בו.
אני לא מבין בקשר למייצבים והכל אני מבין בקשר לשחיה...ארקוקסיה, אתופאן וכל שאר המתוקים לא עוזרים בכלל, האורתופד לא מוכן להזריק לי והוא שלח אותי לראומטולוג (יש בקושי רופאים כאלו במדינה ותורים יש לעוד חודשיים במקרה הטוב)
עשיתי US, רנטגן ולא אישרו לי MRI.
רק בבדיקת דם יצא תסמין אחד שמראה שיש לי אולי משהו דלקתי אבל גם, ממש בקטנה.
אני חושב ששחייה אמורה לשפר מאוד את מייצבי היד אבל אם אני לא אשחה בטכניקה נכונה אני אדפוק את עצמי עוד יותר.
ראיתי בכל מיני אתרים תוכניות כמו,
25+50+100 בזמן מסויים, מנוחה 2 דקות ואז 3*50 עם מינימום נשימות מתחת למים, דברים כאלו באתרי שחיה, מה היתרון בשחיה ללא נשימה מתחת למים? אני מגדיל את הסיבולת לשחות ללא נשימה אבל אני לא מכניס חמצן לגוף שישפר את הביצועים.
אם יש עוד המלצות אני אשמח, תודה רבה.
חחחחח אני דיי בתחום השחיה, לפחות הייתיBullet, הקטע בתוכנית של הלשחות בלי לנשום הוא מתוכנית שאמורה להביא אותך בתוך כמה חודשים לכושר שחיה של מ5 ל20 בריכות וכך הלאה, שאלתי את האורטופד והוא אמר שלפי דעתו אין בעיה.
Phoenix, דווקא בחזה אני יכול לשלוט יותר בידיים ולשחות בצורה יותר מתונה ונכונה, אין שום קשר בין הכאבים ובין הללא נשימה, והיה רשום בתוכנית 25+50+100 ואין לי מושג מה זה אומר חשבתי שמישהו מתחום השחייה יבין אולי זה באמת טעות.
בכל אופן אני אשמח לקבל המלצות לתוכניות.
זה לא הקטע של הבלי לנשום נראה לי, שפוט כששוחים שלי לנשום בדר"כ שוחים הכי מהר שאפשר, כמו ספרינטים (לפחות אצלינו זה היה ככה)...אני חושב שלוקח קצת יותר מ3-4 אימונים...
אור, אני לא מבין גדול בשחיה (אף פעם לא התעניינתי בזה אלא רק שחיתי בעצמי ~ 4 שנים בצעירותי) אבל אני לא חושב שלשחות מקסימום מרחק במינימום נשימה ייקח אותך לאנשהו.
נווו כן, "מקצוענים" חחחחחחחחח הרגת אותילדעתי עבודה רגליים וידיים מבודדת זה דבר מיותר לחובבנים.
מקצוענים משתמשים במצוף הזה ששמים בין הרגליים ובכפות האלה שמלבישים על הידיים כדי לתת דגש לידיים וגם ללמד טכניקה. זה כמו שמשקולן עושה דדליפט חלקי או בנצ' פרס באחיזה צרה בשביל הטרייספס.