הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שימוש בסטרואידים בקרוספיט

• פותח/ת השרשור Tesa
  • פורסם בתאריך

Tesa

משתמש מתחיל
210
45
נק' מוניטין:
77
210
45
טוב אז ראיתי כמה חברה (סרטונים, תחרויות וכו') באימוני קרוספיט שהרמה שלהם פשוט נראית לא אנושית..
בין אם זה השילוב בין הכוח הזריזות הסיבולת וכדומה או בכללי מסת שריר לעומת אחוז שומן שלא תבייש הרבה בילדרים.

אני לא תמים ואני מספיק זמן עוסק בספורט כדי להבין שיש גבול לנפלאות הגנטיקה וההשקעה ורציתי לדעת כמה פיקוח יש על הנושא בתחום הקרוספיט (תחרויות), אם זה בכלל חוקי שם?..
ובכללי כמה מקובל להשתמש בסטרואידים בענף הזה כשהמטרה היא לא בהכרח בילדינג..

כמו בכל ספורט תחרותי ברור שכולם לוקחים, יש בדיקות פה ושם אבל בדרך כלל תופסים איזה שעיר לעזעזל כזה , למשל השנה השעו מישהו יחסית מפורסם על סטרואידים.
מה הקשר סטרואידים ובילדינג? יש תחרויות יש כסף יש משפרי ביצועים לא משנה באיזה ענף זה.

כמו בכל ספורט תחרותי ברור שכולם לוקחים, יש בדיקות פה ושם אבל בדרך כלל תופסים איזה שעיר לעזעזל כזה , למשל השנה השעו מישהו יחסית מפורסם על סטרואידים.
מה הקשר סטרואידים ובילדינג? יש תחרויות יש כסף יש משפרי ביצועים לא משנה באיזה ענף זה.
את מי תפסו?

כולם לוקחים, פשוט עוד לא עלו עליהם, או גם אם כן הספורט מכניס כלכך הרבה כסף שלא שווה לגלות את זה, כמות הכסף שרייבוק תפסיד אם יגללו שריץ לוקח הוא המון

אין ענף ספורטיבי פיזי(לא שחמט) רווחי ברמה מקצוענית שאין בו סטרואידים(החל מקרוספיט דרך כל משחקי הכדור ואפילו עד באולינג וענפים שעל פניו לא נראה שאפילו צריך בהם שימוש בסטרואידים)

כל מי שמפטנז שהמצב שונה- חי בסרט

אין ענף ספורטיבי פיזי(לא שחמט) רווחי ברמה מקצוענית שאין בו סטרואידים(החל מקרוספיט דרך כל משחקי הכדור ואפילו עד באולינג וענפים שעל פניו לא נראה שאפילו צריך בהם שימוש בסטרואידים)

באולינג? 😱

• פותח/ת השרשור
הבנתי..
אז בעצם בעתיד מתישהו חשבתי להתחרות עדיף לוותר מראש כי פשוט אין לי סיכוי

הבנתי..
אז בעצם בעתיד מתישהו חשבתי להתחרות עדיף לוותר מראש כי פשוט אין לי סיכוי

רוב האנשים(שאני מכיר לפחות) שמתחרים בתחרויות קרוספיט, וויטליפטינג או פאוורליפטינג בארץ עושים את זה בעיקר לשם החוויה וההישג העצמי.
אם אתה בונה על מקום עם פרס משמעותי כנראה ש"רק להתאמן" לא יספיק, במיוחד כשהפרסים גדלים ואשכרה מרוויחים מזה משהו

לא חסר..
אני בספק שלא לוקחים בשחמט סוג מסויים של סטרואידים
אפילו בESPORTS אני לא אתלפא אם הם לוקחים

לא חסר..
אני בספק שלא לוקחים בשחמט סוג מסויים של סטרואידים
אפילו בESPORTS אני לא אתלפא אם הם לוקחים
למה לעזאזל שבשחמט יקחו סטרואידים נראה לי קצת נסחפתם 😆 אני בטוח שגם בענפים פיזיים ישנם הרבה שלא לוקחים...

למה לעזאזל שבשחמט יקחו סטרואידים נראה לי קצת נסחפתם 😆 אני בטוח שגם בענפים פיזיים ישנם הרבה שלא לוקחים...
שמעתי אני חושב שיש כל מיני סטרואידים שהם לא בהכרח לשיפור ביצועיים שאתה מתכוון אליהם
אלא למוח או משהו כזה

שמעתי אני חושב שיש כל מיני סטרואידים שהם לא בהכרח לשיפור ביצועיים שאתה מתכוון אליהם
אלא למוח או משהו כזה
נשמע הגיוני שהם יקחו משהו שעוזר לריכוז וכאלה כמו ריטלין אבל אני לא חושב שיש סטרואידים שיכולים להשיג את האפקט שהם ירצו להשיג, חומרים כן-שהם לא סטרואידים. אם מישהו יודע אחרת אשמח אם יצטט אותי וינקוב בשם הסטרואיד.

אלא למוח או משהו כזה
אולי לא סטרואידים אבל ריטלין שזו תרופה במרשם בטוח משתמשים.

אחד החברים הכי טובים שלי הוא רב האומן הצעיר ביותר בהיסטוריה של המדינה, ואלוף אירופה עד גיל 18 בשחמט.
מבטיח לכם, אין לא רטלין ולא סמי גאונות שאנשים כאן ממציאים. המקסימום של רמאות שהוא עשה זה העתיק ממני בבגרות בספרות

Back
למעלה תחתית