הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ענבים ירוקים לא מומלצים בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Zyzz
  • פורסם בתאריך

Zyzz

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
9
41
0
אני אוכל פה ושם ענבים ירוקים, בתור פרי, השאלה שלי האם זה לא כל כך מומלץ בחיטוב כי אני יודע שיש פירות שיש בהם המון סוכר
שלא מומלצים בזמן חטיוב

אני אוכל פה ושם ענבים ירוקים, בתור פרי, השאלה שלי האם זה לא כל כך מומלץ בחיטוב כי אני יודע שיש פירות שיש בהם המון סוכר
שלא מומלצים בזמן חטיוב
אם אתה אוכל פה ושם בזמן חיטוב זה כבר לא סימן טוב, 50 גרם ענבים לפני אימון חיטוב קודם היה מעולה, חיטוב הזה גם בזה אני לא נוגע

אל תשכח שמה שקובע את החיטוב שלך זה הגרעון הקלורי. להכניס קצת קלוריות מסוכרים יכול להיות טוב + תמיד לא רע להסתפק בויטמינים זמינים.

אם זה נכנס לך בערכים, אז מידי פעם זה סוף העולם אבל תזכור שכמה ענבים בודדים (7 או 10 לא זוכר) מקבילים לפרוסת לחם.

הכל עניין של ערכים בתפריט
אם אתה סופר אותם ויודע כמה אתה אוכל, אין בעיה.

לפי מה שאני יודע כשמחשבים קלוריות של פרי (או כל דבר עם סיבים) צריך גם להכניס את הסיבים לזה כי הם דורשים קלוריות לעיכול ומעלים את המטבוליזם

עדיף לצרוך פחות פירות בזמן החיטוב

ואו לספור ענבים זאת רמה חדשה של התעסקות בקקה.

תלוי כמה אתה אוכל. אם אתה אוכל איזה 5 ענבים ביום אז סבבה, אבל אם אתה אוכל אשכול גדול אז זה בטוח יכול להשפיע על המאזן הקלורי שלך

תלוי כמה אתה אוכל. אם אתה אוכל איזה 5 ענבים ביום אז סבבה, אבל אם אתה אוכל אשכול גדול אז זה בטוח יכול להשפיע על המאזן הקלורי שלך

100 גרם ענבים = 67 קלוריות.

100 גרם ענבים = 67 קלוריות.
200 גרם=134 קלוריות
300 גרם=201 קלוריות
כמו שאמרתי, תלוי כמה אתה אוכל.
ואם בנאדם סופר כל דבר אחר שהוא אוכל והוא אוכל כל יום 100 גרם ענבם אז למה דווקא לספור את הענבים זה לדעתך התעסקות בקקה?

200 גרם=134 קלוריות
300 גרם=201 קלוריות
כמו שאמרתי, תלוי כמה אתה אוכל.
ואם בנאדם סופר כל דבר אחר שהוא אוכל והוא אוכל כל יום 100 גרם ענבם אז למה דווקא לספור את הענבים זה לדעתך התעסקות בקקה?

כי הם דיברו על לספור ענבים ולא לשקול ענבים, 100 גרם ענבים זה לא עשרה ולא חמישה עשר ענבים.
100 גרם סטייק בקר זה סטייק קטן שלא משביע אף אחד וזה 322 קלוריות, ענבים זאת לא ארוחה, זאת תוספת קטנה שאין טעם ליחס לה חשיבות.

אני מסכים שלשקול ענבים בודדים זה מיותר לגמרי.
אם בא לך קצת מתוק וכמות הפחמימה מאפשרת לך, תשאיר טווח של 100-150 קלוריות ותשקול את זה בכמות נורמלית.
לא יקרה כלום.

לא יודע עם התכוונת אלי, אבל אני בחיטוב מעדיף להתעסק בכמויות שקל לדעת כמה אתה צורך מהן לדוגמא פרוסת לחם,תפוח, פיתה
וכו', "ענבים" יכולים להיות הרבה דברים שונים אצל אנשים שונים לכן מעדיף לא להתעסק עם דברים שקשה לי לדעת מה הערך שלהם.
אני פשוט לא אוכל ענבים..

לא יודע עם התכוונת אלי, אבל אני בחיטוב מעדיף להתעסק בכמויות שקל לדעת כמה אתה צורך מהן לדוגמא פרוסת לחם,תפוח, פיתה
וכו', "ענבים" יכולים להיות הרבה דברים שונים אצל אנשים שונים לכן מעדיף לא להתעסק עם דברים שקשה לי לדעת מה הערך שלהם.
אני פשוט לא אוכל ענבים..

100 גרם ענבים= פחות מפרוסת לחם.
עכשיו אתה יכול לאכול את זה בראש שקט.
אני פשוט לא אוכל ענבים..

100 גרם ענבים= פחות מפרוסת לחם.
עכשיו אתה יכול לאכול את זה בראש שקט.

Back
למעלה תחתית