עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה אוכל פה ושם בזמן חיטוב זה כבר לא סימן טוב, 50 גרם ענבים לפני אימון חיטוב קודם היה מעולה, חיטוב הזה גם בזה אני לא נוגעאני אוכל פה ושם ענבים ירוקים, בתור פרי, השאלה שלי האם זה לא כל כך מומלץ בחיטוב כי אני יודע שיש פירות שיש בהם המון סוכר
שלא מומלצים בזמן חטיוב
למה בידיוק? איזה ביסוס יש לך על זהעדיף לצרוך פחות פירות בזמן החיטוב
כי פירות זה סוכרים עדיף לצרוך אותם לפני או אחרי אימוןלמה בידיוק? איזה ביסוס יש לך על זה
מה הקשר של זה לחיטוב?; תאכל 100-200 גרם לפי אחרי אימון ובבוקר לא רואה בזה בעיהכי פירות זה סוכרים עדיף לצרוך אותם לפני או אחרי אימון
קראתי מאמרים ושאלתי אנשים שמבינים בנושא וככה הם אמרו לי חברמה הקשר של זה לחיטוב?; תאכל 100-200 גרם לפי אחרי אימון ובבוקר לא רואה בזה בעיה
אם זה נכנס לך בערכים, אז מידי פעם זה סוף העולם אבל תזכור שכמה ענבים בודדים (7 או 10 לא זוכר) מקבילים לפרוסת לחם.
תלוי כמה אתה אוכל. אם אתה אוכל איזה 5 ענבים ביום אז סבבה, אבל אם אתה אוכל אשכול גדול אז זה בטוח יכול להשפיע על המאזן הקלורי שלךואו לספור ענבים זאת רמה חדשה של התעסקות בקקה.
תלוי כמה אתה אוכל. אם אתה אוכל איזה 5 ענבים ביום אז סבבה, אבל אם אתה אוכל אשכול גדול אז זה בטוח יכול להשפיע על המאזן הקלורי שלך
200 גרם=134 קלוריות100 גרם ענבים = 67 קלוריות.
200 גרם=134 קלוריות
300 גרם=201 קלוריות
כמו שאמרתי, תלוי כמה אתה אוכל.
ואם בנאדם סופר כל דבר אחר שהוא אוכל והוא אוכל כל יום 100 גרם ענבם אז למה דווקא לספור את הענבים זה לדעתך התעסקות בקקה?
לא יודע עם התכוונת אלי, אבל אני בחיטוב מעדיף להתעסק בכמויות שקל לדעת כמה אתה צורך מהן לדוגמא פרוסת לחם,תפוח, פיתהואו לספור ענבים זאת רמה חדשה של התעסקות בקקה.
לא יודע עם התכוונת אלי, אבל אני בחיטוב מעדיף להתעסק בכמויות שקל לדעת כמה אתה צורך מהן לדוגמא פרוסת לחם,תפוח, פיתה
וכו', "ענבים" יכולים להיות הרבה דברים שונים אצל אנשים שונים לכן מעדיף לא להתעסק עם דברים שקשה לי לדעת מה הערך שלהם.
אני פשוט לא אוכל ענבים..
לא יודע עם התכוונת אלי, אבל אני בחיטוב מעדיף להתעסק בכמויות שקל לדעת כמה אתה צורך מהן לדוגמא פרוסת לחם,תפוח, פיתה
וכו', "ענבים" יכולים להיות הרבה דברים שונים אצל אנשים שונים לכן מעדיף לא להתעסק עם דברים שקשה לי לדעת מה הערך שלהם.
אני פשוט לא אוכל ענבים..