הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי מתכונת הבנץ׳

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
בזמן האחרון הבנץ׳ שלי נתקע ולא מסתדר, הגעתי למסקנה שכנראה יש עליו יותר מדי עומס, ולכן חשבתי לשנות המתכונת של הבנץ׳.
לבינתיים הייתי במתכונת הרגילה של הליניארית.

אני לא בטוח אם הבעיה היא בכך שיש 4 סטים שמעייפים אותי לפני הסט העצים או בגלל שאני לא מצליח להתאושש מספיק בגלל האימונים של האומנויות לחימה.

רעיונות?

תעשה בנץ' SSי של 3X5. אם אתה מתקשה להוסיף משקל כל אימון תוסיף משקל כל אימון באחד מהסטים, ככה שכל 3 אימוני בנץ' תוסיף 2.5 לדוגמא בכל שלושת הסטים.

• פותח/ת השרשור
תעשה בנץ' SSי של 3X5. אם אתה מתקשה להוסיף משקל כל אימון תוסיף משקל כל אימון באחד מהסטים, ככה שכל 3 אימוני בנץ' תוסיף 2.5 לדוגמא בכל שלושת הסטים.
ה 3X5 מעייף אותי יותר, בגלל זה בהתחלה המתכונת ליניארית עבדה לי אחלה ועכשיו נתקעה כי עדיין יש יותר מדי עומס בדני הסטים האחרונים של החימום.

ה 3X5 מעייף אותי יותר, בגלל זה בהתחלה המתכונת ליניארית עבדה לי אחלה ועכשיו נתקעה כי עדיין יש יותר מדי עומס בדני הסטים האחרונים של החימום.
תחזור לזה. אין אופציות טובות יותר בשבילך כרגע

תנסה להוריד טיפה משקל ולהמשיך משם (עזר לי בקטנה שנתקעתי)

ואומנויות לחימה זה אימון סיבולת לרוב, זה יכול להשפיע על ההתאוששות לדעתי...

• פותח/ת השרשור
תחזור לזה. אין אופציות טובות יותר בשבילך כרגע
מה דעתך על 3-4X5 בפירמידה עולה? כמו הליניארית רק סט או שניים פחות.
פחות יעמיס עליי ויעזור לי להמשיך להתקדם בחיטוב.

מה דעתך על 3-4X5 בפירמידה עולה? כמו הליניארית רק סט או שניים פחות.
פחות יעמיס עליי ויעזור לי להמשיך להתקדם בחיטוב.
כשמדובר במשקלים שאפילו לא מגיעים לפלטה אחת אין פה אפילו מה לחשוב. פשוט תעלה במסה וזה יתקדם. תשאר לדעתי במתכונת של SS

• פותח/ת השרשור
כשמדובר במשקלים שאפילו לא מגיעים לפלטה אחת אין פה אפילו מה לחשוב. פשוט תעלה במסה וזה יתקדם. תשאר לדעתי במתכונת של SS
אני מזכיר לך שאני בחיטוב, ושזאת הבעיה היחידה למה אני לא רוצה מתכונת של 3X5, כי גם כשהייתי ב FBW לפני הליניארית לא התקדמתי בכלל במשקלים, ואז הייתי ב 3X5.
עכשיו בליניארית הסקוואט שלי מתקדם לבינתיים מצויין ורק הבנץ׳ נתקע, ועם 3X5 אני בקושי אתקדם אם בכלל

אני מזכיר לך שאני בחיטוב, ושזאת הבעיה היחידה למה אני לא רוצה מתכונת של 3X5, כי גם כשהייתי ב FBW לפני הליניארית לא התקדמתי בכלל במשקלים, ואז הייתי ב 3X5.
עכשיו בליניארית הסקוואט שלי מתקדם לבינתיים מצויין ורק הבנץ׳ נתקע, ועם 3X5 אני בקושי אתקדם אם בכלל
רגע אתה רוצה להתקדם בחיטוב? הכל בסדר איתך חביבי? לא שכחת לשניה שאתה לא על סטרואידים? תהיה מבסוט שאתה בינתיים לא מאבד משקלים

כמה הבנץ' שלך וכמה אתה שוקל?
אם אתה כבר לא מתמאמן מתחיל יהיה לך קשה מאוד להתקדם בחיטוב

• פותח/ת השרשור
רגע אתה רוצה להתקדם בחיטוב? הכל בסדר איתך חביבי? לא שכחת לשניה שאתה לא על סטרואידים? תהיה מבסוט שאתה בינתיים לא מאבד משקלים
הסקוואט לבינתיים עלה מ80 ל90, ודי בקלות.
המשקלים שלי כל כך נמוכים ככה שאפשר להתקדם, ומזכיר לך שהייתי על 2X5X60 בבנץ׳ בעבר.
הסט השלישי לא עשיתי כי לא הספקתי.
כמה הבנץ' שלך וכמה אתה שוקל?
אם אתה כבר לא מתמאמן מתחיל יהיה לך קשה מאוד להתקדם בחיטוב
שוקל 75+- נוזלים.
הבנץ׳ היה ביום חמישי 55 לשלשה וביום שני לדאבל (כשל).
כעיקרון מתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אל תצפה להתקדם במשקלי העבודה ובטח שלא בלחיצת חזה כשאתה בגירעון קלורי.
תגיד תודה על השימור, אם קיים.
הסקוואט מתקדם מצויין, גם הדד שבפרוטוקול פציעות, וגם הבנץ׳ התקדם יחסית טוב עד עכשיו.

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת, אם נעצרת בהתקדמות - שמר את המשקל הנוכחי.
השאלה היא אם יש סיכוי ש 5X5 מעמיס עליי בגלל המשקלי ילדה שלי ובעצם אני מתעייף מדי לקראת הסט העצים?

בכל מקרה, אני מתכוון לעשות היום 3X5 אבל עם משקל עולה (כמו ה 5X5 של הליניארית רק ב 3X5) כשהסט השלישי ביום A יהיה שלשה.
היום יש לי יום A אז אני אחזור על המשקל שנכשלתי איתו אימון שעבר.

מבחינת אחוזים, הסט העצים שלי היום הוא 55 ק״ג, לדעתך, לעשות חימום מוט ריק ואז 35-45-55? או שעדיף חלוקת משקלים אחרת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית