הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכוון להתחיל להתאמן

+SpiXeN-

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
היי

כבר תקופה שאני רוצה להתחיל להתאמן בעקביות ולשנות את אורח החיים שלי, לשים דגש לתזונה ולשינה כמובן.
יש לי כבר הרבה ידע כי קראתי הרבה פה ובפורומים אחרים אבל מה שמעקב אותי זה שאני לא יודע לעשות תרגילים מורכבים בטכניקה טובה, כמו סקוואט ודדליפט למשל, השאלה שלי אם אפשר ללמוד את התרגילים האלה מקריאה וסרטונים באינטרנט בלבד או שעדיף לקחת מאמן אישי כמה פעמים כדי ללמוד את התרגילים האלה כמו שצריך ? יש לי עקמת בגב לכן אני לא רוצה להתחיל להתאמן ולעשות לעצמי נזק ואז בכלל להפסיק.

בעקרון יש לך הרבה סרטונים טובים שילמדו אותך את תרגילי הבסיס. המלצה אישית שלי היא לחפש בגוגל טורנט של הDVD של STARTING STRENGTH. מרק ריפטו מסביר שם בפירוט איך לבצע את כל התרגילי בסיס וזה ממש מועיל ללמידה.
בנוגע לאימונים אישיים, לדעתי זאת השקעה כספית טובה לקחת מאמן תותח באזור שלך (פה יוכלו לסדר לך מאמן תותח לא משנה איפה אתה גר) ל2-3 אימונים שבהם תלמד כמו שצריך את תרגילי הבסיס.

אם אתה חושב על לקחת מאמן אישי תגיד מאיזה עיר אתה ואני אבדוק אם אני מכיר מישהו

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יש את הסרטונים האלה עם תרגום גם ? אני אמנם מבין אנגלית אבל לא את כל המושגים מהתחום הזה.
אני מאזור ראשון

יש את הסרטונים האלה עם תרגום גם ? אני אמנם מבין אנגלית אבל לא את כל המושגים מהתחום הזה.
אני מאזור ראשון
אני לא נתקלתי בסרטונים האלה עם תרגום. בכל מקרה הוא מסביר וגם מדגים ככה שאם אתה מבין אנגלית חלקית לפחות אני חושב שאפשר להסתדר.
יש לי עקמת בגב לכן אני לא רוצה להתחיל להתאמן ולעשות לעצמי נזק ואז בכלל להפסיק.
לגבי עקמת לא יודע מה להגיד לך. אבל באופן כללי אם אתה לומד לבצע את התרגילים לבד אז תצלם את עצמך עם משקל נמוך שלא יפצע אותך ותעלה לכאן לביקורת, ותקבל פידבק אם יש מה לשפר ואם אפשר להתקדם במשקל

• פותח/ת השרשור
מצטער מראש שאני מקפיץ אשכול ישן, אני לא יכול לשלוח הודעה בפרטי,
לכן אשמח אם תשלחו לי בפרטי מאמנים אישים מומלצים מאזור ראשון כדי ללמוד טכניקה טובה של תרגלי הבסיס כמו סקוואט וכדומה
תודה

Back
למעלה תחתית