הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אש

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
2015-05-24 11.05.56.jpg 2015-05-24 11.06.37.jpg

היי אשמח לקבל הערכה של א"ש
גובה 1.67
משקל בערך 63

• פותח/ת השרשור
תודה
עוד חוות דעת?

ולמה אני נראה כל כך קטן ביחס לנתונים של המשקל והגובה שלי?
אני מכיר אנשים בגובה שלי בערך ששוקלים בערך 5 קילו פחות ופשוט נראים 5 קילו מעלי איך זה הגיוני?

נערך לאחרונה:
תודה
עוד חוות דעת?

אני מכיר אנשים בגובה שלי בערך ששוקלים בערך 5 קילו פחות ופשוט נראים 5 קילו מעלי איך זה הגיוני?
יש להם יותר מסת שריר ...

אני מעריך שמשהו כמו 15%-14% עם מסת שריר מאוד מאוד קטנה. אסביר את ההערכה , לדעתי אם היית עם פחות אחוז שומן היית נראה כמו שלד, כרגע מה ששומר על מראה סביר זה האחוז שומן הזה. הידיים יחסית שומניות-בייספ טרייספ, גם במותניים יש לך לא מעט שומן. היה עוזר לראות את הרגליים במלואם.

• פותח/ת השרשור
אני מעריך שמשהו כמו 15%-14% עם מסת שריר מאוד מאוד קטנה. אסביר את ההערכה , לדעתי אם היית עם פחות אחוז שומן היית נראה כמו שלד, כרגע מה ששומר על מראה סביר זה האחוז שומן הזה. הידיים יחסית שומניות-בייספ טרייספ, גם במותניים יש לך לא מעט שומן. היה עוזר לראות את הרגליים במלואם.
20150526_070255.jpg
אתה חושב שאולי כדאי להוריד אחוז שומן ל12 ואז להתחיל מסה? כדי שהעליה תיהיה יותר לטובת השריר? כי אני בכל מקרה מתאמן בסטריט

צפה בקובץ המצורף 26620
אתה חושב שאולי כדאי להוריד אחוז שומן ל12 ואז להתחיל מסה? כדי שהעליה תיהיה יותר לטובת השריר? כי אני בכל מקרה מתאמן בסטריט
לא, ממש לא... מסה בכל הכוח אתה תעלה יפה, זה נראה כאילו יש לך בסיס לא רע בלי שריר.

לדעתי 12-13 אבל המסת שריר שלך מאוד נמוכה אתה צריך לצבור קצת מסה על מנת שיראו משהו במצבך

תודה
עוד חוות דעת?

ברקע שבנאדם נגיד 70קילו עם למשל מסת שריר של 60 קילו תמיד יראה טוב יותר מאדם אחר 70 קילו אבל עם 50 קילו מסת שריר.
תן מסה חזקה תעלה נפח בגוף יאללה לעבודה

ברקע שבנאדם נגיד 70קילו עם למשל מסת שריר של 60 קילו תמיד יראה טוב יותר מאדם אחר 70 קילו אבל עם 50 קילו מסת שריר.
תן מסה חזקה תעלה נפח בגוף יאללה לעבודה
למה נראה לך שיש יצור כזה ששוקל 70 עם 60 קילו מסת שריר.

בא לי לתת דוגמא דמיונית בנאדם יצירתי יש איזה בעיה עם זה.?
שיהיה מציאותי חח
בכ"מ לא היה אכפת לי איזו דוגמה נתת
רק רציתי להבהיר אולי חשבת שיש יצור כזה (כנראה שלא חשבת ככה, בכל זאת, אולי משתמשים חדשים יכנסו ויחשבו שככה זה)

שיהיה מציאותי חח
בכ"מ לא היה אכפת לי איזו דוגמה נתת
רק רציתי להבהיר אולי חשבת שיש יצור כזה (כנראה שלא חשבת ככה, בכל זאת, אולי משתמשים חדשים יכנסו ויחשבו שככה זה)

העניין היה לתת לו ראייה על ההבדל בין 2 אנשים עם אותו משקל אבל מסת שריר שונה אם קיים או לא קיים אדם כזה זה לא האישו פה זה נטו לדוגמא

תודה
עוד חוות דעת?

כי אין לך מסת שריר,זה לא מסובך מדי לעלות על כך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית