עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש להם יותר מסת שריר ...תודה
עוד חוות דעת?
ולמה אני נראה כל כך קטן ביחס לנתונים של המשקל והגובה שלי?
אני מכיר אנשים בגובה שלי בערך ששוקלים בערך 5 קילו פחות ופשוט נראים 5 קילו מעלי איך זה הגיוני?
זה לא אמור להיות הפוך?יש להם יותר מסת שריר ...
אני מעריך שמשהו כמו 15%-14% עם מסת שריר מאוד מאוד קטנה. אסביר את ההערכה , לדעתי אם היית עם פחות אחוז שומן היית נראה כמו שלד, כרגע מה ששומר על מראה סביר זה האחוז שומן הזה. הידיים יחסית שומניות-בייספ טרייספ, גם במותניים יש לך לא מעט שומן. היה עוזר לראות את הרגליים במלואם.
לא, ממש לא... מסה בכל הכוח אתה תעלה יפה, זה נראה כאילו יש לך בסיס לא רע בלי שריר.צפה בקובץ המצורף 26620
אתה חושב שאולי כדאי להוריד אחוז שומן ל12 ואז להתחיל מסה? כדי שהעליה תיהיה יותר לטובת השריר? כי אני בכל מקרה מתאמן בסטריט
תודה
עוד חוות דעת?
אני מכיר אנשים בגובה שלי בערך ששוקלים בערך 5 קילו פחות ופשוט נראים 5 קילו מעלי איך זה הגיוני?
למה נראה לך שיש יצור כזה ששוקל 70 עם 60 קילו מסת שריר.ברקע שבנאדם נגיד 70קילו עם למשל מסת שריר של 60 קילו תמיד יראה טוב יותר מאדם אחר 70 קילו אבל עם 50 קילו מסת שריר.
תן מסה חזקה תעלה נפח בגוף יאללה לעבודה
זה היה לצורך הדוגמא 😣😣למה נראה לך שיש יצור כזה ששוקל 70 עם 60 קילו מסת שריר.
תן דוגמה נורמליתזה היה לצורך הדוגמא 😣😣
שיהיה מציאותי חחבא לי לתת דוגמא דמיונית בנאדם יצירתי יש איזה בעיה עם זה.?
בא לי לתת דוגמא דמיונית בנאדם יצירתי יש איזה בעיה עם זה.?
למה נראה לך שיש יצור כזה ששוקל 70 עם 60 קילו מסת שריר.
שיהיה מציאותי חח
בכ"מ לא היה אכפת לי איזו דוגמה נתת
רק רציתי להבהיר אולי חשבת שיש יצור כזה (כנראה שלא חשבת ככה, בכל זאת, אולי משתמשים חדשים יכנסו ויחשבו שככה זה)
תודה
עוד חוות דעת?