הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלטפוס

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך
כאחד שיש לו פלטפוס, נאבקתי לא מעט בעבודה על טכניקה אבל אין שום מניעה להצליח ולעבוד כרגיל.

כי זה לא מומלץ? כי זה לא נוח? כי אתה לא משתמש במדרסים בשום מקרה? מסיבה אחרת? אני מנג'ס?

כי זה לא מומלץ? כי זה לא נוח? כי אתה לא משתמש במדרסים בשום מקרה? מסיבה אחרת? אני מנג'ס?
המליצו לי לשים מדרסים לפני הרבה זמן.. אבל לא שמתי.
הפעמים היחידות שאני מרגיש בכאבים חזקים הן לאחר עמידה ממושכת.. מעבר לכך, לא מרגיש כלום.

כאחד שיש לו פלטפוס, נאבקתי לא מעט בעבודה על טכניקה אבל אין שום מניעה להצליח ולעבוד כרגיל.

ומה הטכניקה? ניסיתי (יש לי פלטפוס קשה) זה גרם לזה שהגב לא ישר, הברכיים לא ישרות, אזור העקב/כף רגל לא ישר, וקשה לרדת נמוך, פשוט ויתרתי על התרגיל למרות שאני עדיין חושק בו, יש מצב אתה מראה סרטון או מדריך איך לעשות סקוואט עם פלטפוס? (או שבגלל שיש לי קשה עדיף להתרחק מזה?)

ומה הטכניקה? ניסיתי (יש לי פלטפוס קשה) זה גרם לזה שהגב לא ישר, הברכיים לא ישרות, אזור העקב/כף רגל לא ישר, וקשה לרדת נמוך, פשוט ויתרתי על התרגיל למרות שאני עדיין חושק בו, יש מצב אתה מראה סרטון או מדריך איך לעשות סקוואט עם פלטפוס? (או שבגלל שיש לי קשה עדיף להתרחק מזה?)
מאוד קשה לרדת נמוך..מסכים.
מה רוחב העמידה שלך? זווית כפות הרגליים?

גם לי לפעמים קורה שאני לא יורד מספיק עמוק בכדי לשבור מקביל, אבל אני מודע לבעיה ומתקן אותה לאחר מכן.
אצלם סרטון שלי ואשלח לך בכדי שתראה.

בעמידה ניטרלית יש כ90 מעלות אבל יותר נוח לי במאה מעלות בין שתי כפות הרגליים, אני יכול להקביל אותן אבל אז הברכיים ממש ממש מתקרבות אחת לשנייה - ברמה שכשאני יורד הן במרחק אגרוף - אגרוף וחצי (אגרוף שלי לא שלך 😵‍💫🥊😁)

בעמידה ניטרלית יש כ90 מעלות אבל יותר נוח לי במאה מעלות בין שתי כפות הרגליים, אני יכול להקביל אותן אבל אז הברכיים ממש ממש מתקרבות אחת לשנייה - ברמה שכשאני יורד הן במרחק אגרוף - אגרוף וחצי (אגרוף שלי לא שלך 😵‍💫🥊😁)
אולי תנסה להוריד את הזווית לכ 30-40 מעלות? (זווית כפות הרגליים)

שאלת על הזווית בזמן עמידה ניטרלית או בזמן הסקוואט עצמו?
אז לפתוח את הרגל החוצה - כל אחת כ 15-20 מעלות? אנסה באימון הבא!
תודה

תעלה אבל בכל זאת סרטון? (דגש על הפלג גוף תחתון אבל תראה גם ממרחק איך כל הגוף מתנהל, הרי אנחנו לא יכולים להישען ממש אחורה כמו אחרים, אין לנו את האיזון)

שאלת על הזווית בזמן עמידה ניטרלית או בזמן הסקוואט עצמו?
אז לפתוח את הרגל החוצה - כל אחת כ 15-20 מעלות? אנסה באימון הבא!
תודה

תעלה אבל בכל זאת סרטון? (דגש על הפלג גוף תחתון אבל תראה גם ממרחק איך כל הגוף מתנהל, הרי אנחנו לא יכולים להישען ממש אחורה כמו אחרים, אין לנו את האיזון)
התכוונתי לזווית כפות הרגליים לאחר היציאה מהראק, וכמובן בזמן הירידה לבור והעלייה.
60-foot.jpg

אין בעיה, מחר אצלם סרטון.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לזווית כפות הרגליים לאחר היציאה מהראק, וכמובן בזמן הירידה לבור והעלייה.
60-foot.jpg

אין בעיה, מחר אצלם סרטון.
תוכל לשלוח לי גם?אצלי בעיקר במשקלים היותר גבוהים הברכיים מתחילות לברוח אבל לרוב מצליח לשמור עליהם גם הוספתי איזה רצועה כחולה כזאת שעוזרת לי לשמור על הברכיים ישרות חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית