הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טראומה בכתף באמצע סייקל

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום רב ,
אני נמצע כרגע באמצע סייקל פרימובולן , משקלי עבודה עלו ב כ 10 - 15 אחוז בחודש האחרון.
אתמול ביצעתי אימון חזה כרגיל על פי תוכנית האימון שלי .
בתרגיל לחיצת חזה בדמבלים - שיפוע עליון לאחר 4 סטים כפול 8 חזרות - בסט החמישי הכתף קרסה לאחור ושמעתי רעש לא נעים מתוך הכתף.
נכון לרגע זה אין לי מגבלות טווחי תנועה אבל יש מספר זויות תנועה שיש כאב חד.

אני מורח וולטרן כל שעתיים , מנוחה טוטאלית כ 4 ימים לבדוק האם יש שיפור (פרוטוקול )

חשוב לי לחזור מוקדם ככל שניתן לאימונים .

שאלתי היא מניסיון של מתאמנים ופצועים :
האם כדאי לקבל ביום רביעי זריקת קורטיזון לכתף (לא קיבלתי מעולם) , אני מודע להשלכות ארוכות הטווח אבל חשוב לי לא לאבד את מומנט הסייקל.

והאם יש לכם עוד טיפים בנושא

תודה

שלום רב ,
אני נמצע כרגע באמצע סייקל פרימובולן , משקלי עבודה עלו ב כ 10 - 15 אחוז בחודש האחרון.
אתמול ביצעתי אימון חזה כרגיל על פי תוכנית האימון שלי .
בתרגיל לחיצת חזה בדמבלים - שיפוע עליון לאחר 4 סטים כפול 8 חזרות - בסט החמישי הכתף קרסה לאחור ושמעתי רעש לא נעים מתוך הכתף.
נכון לרגע זה אין לי מגבלות טווחי תנועה אבל יש מספר זויות תנועה שיש כאב חד.

אני מורח וולטרן כל שעתיים , מנוחה טוטאלית כ 4 ימים לבדוק האם יש שיפור (פרוטוקול )

חשוב לי לחזור מוקדם ככל שניתן לאימונים .

שאלתי היא מניסיון של מתאמנים ופצועים :
האם כדאי לקבל ביום רביעי זריקת קורטיזון לכתף (לא קיבלתי מעולם) , אני מודע להשלכות ארוכות הטווח אבל חשוב לי לא לאבד את מומנט הסייקל.

והאם יש לכם עוד טיפים בנושא

תודה

אני לא ממליץ לך לקבל זריקת קורטיזון בשלב הזה.
תנוח , תוריד עומס , ותיגש לבדיקה. אחר כך תעשה הערכה מחדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית